sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bok gibi bölümdü. haftada 120 dk süren fox tv dizileri bile bu kadar mıymıy bakışma oturma kalkma çekmiyor. senede 9 saat çekeceksin, koyduğun sahnelere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 +1215441551515 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 abi kitabın anasını bellediler zaten, sadece güzel bir dizi diye hikayeye odaklanın kitapla karşılaştıran hayal kırıklığına uğrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 RamsesII said: abi kitabın anasını bellediler zaten, sadece güzel bir dizi diye hikayeye odaklanın kitapla karşılaştıran hayal kırıklığına uğrar ben memeye odaklanıyodum da o da pek yok bu sezon =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kitaptan kopunca guzelligi kalmadi ki, koleli askina eskiya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qkpWwnNiGgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aquila said: kitaptan kopunca tek iyi yani serinin sonunu spoil edemeyecek cunku bambaska acayip mutant birsey olmus olacak dizi o noktaya gelince asd, tam bir lotr ve cakmasi shannara dramasi su an kitap/dizi iliskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VBbbHJWpUnU ep 5 abv Danny. Olayı çözmek için yaptığı direk adamların istediğini vermek. Bu mudur kimsenin göremediği açıyı görmek. Başta ejderhlara adam yedirmesi iyiydi ama. Barristan'da boku bokuna öldü bildiğin. Zorla adamla evlenmeside komik sdf said: It turns out Jorah's the kind of guy that'd get bit in a zombie apocalypse and not tell anyone. House Baratheon: Ours is the Grammar Hey go in that dark kennel full of hungry dogs there's something really cool down there I'm totally not jealous haha female bonding brienne de stalker a bağladı iyicene sdf Ramsay'in hatunda iyiymiş. ep 5 kitapla alakalı spo. son kitaıb bitirmediysen bakma ya sezonuns onunda "for the watch" sahnesini de kesin o mal Olly'e yaptıracaklar. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bu sezon ilk bölüme baktım.Kitapları okumuştum diğer bölümlere bakmaya değer mi yoksa hiç uğraşmayayımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bak bak, kitaplarla farklı giden yerlerden kitap sonu tahmin etmece yapabiliyorsun eğlenceli oluyor. Çünkü yapımcılar major karakterlerin bütün plotunu ölümlerini falan biliyor, diziyi ona göre kurgulayıp aradan karakter siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 remzi cofriden bile iyi ya. özür diledi kapanmıştır dedi ya AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Winter is coming!!?!! Her bolum illa soylenecek ... Check Ciplak kiz erkek ... Check Dragon .. Check Yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Tahtı, Stannis'in kızına bıraksınlar. Ben itiraz etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Evet o catchphrasei fazlaca sıkıştırmaya başladılar. Jon Snow "Winter is coming, we know what's coming with it" dedi mesela. Sadece "We know what's coming with the winter" dese olmaz mıydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kitap kitapta bu jorah greyscale olayı var mıyıd? ben yoktu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Her duydugumuzda kahkaha atiyoruz artik ailecek.. Winter is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Stifler said: kitap kitapta bu jorah greyscale olayı var mıyıd? ben yoktu diye biliyorum kitap Jon Connington diye bi karakter vardı kitapta. onda greyscale vardı. Onun hikayesini de Jorah'a vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kitap -dizi Biz bu durumda diger targaynen ailesinden olan erkek evlatı göremiycez galiba dizide. Altın ordu ile batıya cıkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kalisinin kaşları kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tyrion'a dokunan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Livered said: kitap -dizi Biz bu durumda diger targaynen ailesinden olan erkek evlatı göremiycez galiba dizide. Altın ordu ile batıya cıkanı. aynen. kestiler direk onun hikayeyi. yada en azından bu sezon çıkmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ya gencler. Sokucam kitabiniza. Konu basliginda esssssek kadar kitaplardan spoiler yasak diyo, hala kitapta soyle kitapta boyle diye mesajlar atiyosunuz. Yetmiyomus gibi sikayet ediliyo, spoiler'lar acik sekilde onumuze dusuyo, cok sahane spoiler yiyoruz. Yapmayin gozunuzu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Sus lan köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sdsfs http://i.imgur.com/pCdzm3K.jpg http://i.imgur.com/j3p68At.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar