Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

abi kitabın anasını bellediler zaten, sadece güzel bir dizi diye hikayeye odaklanın kitapla karşılaştıran hayal kırıklığına uğrar

ben memeye odaklanıyodum da o da pek yok bu sezon =(
Mesaj tarihi:
aquila said:

kitaptan kopunca

tek iyi yani serinin sonunu spoil edemeyecek cunku bambaska acayip mutant birsey olmus olacak dizi o noktaya gelince asd, tam bir lotr ve cakmasi shannara dramasi su an kitap/dizi iliskisi.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=VBbbHJWpUnU

ep 5

abv Danny. Olayı çözmek için yaptığı direk adamların istediğini vermek. Bu mudur kimsenin göremediği açıyı görmek. Başta ejderhlara adam yedirmesi iyiydi ama. Barristan'da boku bokuna öldü bildiğin. Zorla adamla evlenmeside komik sdf

said:

It turns out Jorah's the kind of guy that'd get bit in a zombie apocalypse and not tell anyone.

House Baratheon: Ours is the Grammar

Hey go in that dark kennel full of hungry dogs there's something really cool down there I'm totally not jealous haha female bonding

brienne de stalker a bağladı iyicene sdf

Ramsay'in hatunda iyiymiş.

ep 5 kitapla alakalı spo. son kitaıb bitirmediysen bakma

ya sezonuns onunda "for the watch" sahnesini de kesin o mal Olly'e yaptıracaklar. meh.

Mesaj tarihi:
Bak bak, kitaplarla farklı giden yerlerden kitap sonu tahmin etmece yapabiliyorsun eğlenceli oluyor. Çünkü yapımcılar major karakterlerin bütün plotunu ölümlerini falan biliyor, diziyi ona göre kurgulayıp aradan karakter siliyorlar.
Mesaj tarihi:
Stifler said:

kitap

kitapta bu jorah greyscale olayı var mıyıd? ben yoktu diye biliyorum

kitap

Jon Connington diye bi karakter vardı kitapta. onda greyscale vardı. Onun hikayesini de Jorah'a vermişler.

Mesaj tarihi:
Livered said:

kitap -dizi

Biz bu durumda diger targaynen ailesinden olan erkek evlatı göremiycez galiba dizide. Altın ordu ile batıya cıkanı.

aynen. kestiler direk onun hikayeyi. yada en azından bu sezon çıkmaz heralde.
Mesaj tarihi:
Ya gencler. Sokucam kitabiniza.

Konu basliginda esssssek kadar kitaplardan spoiler yasak diyo, hala kitapta soyle kitapta boyle diye mesajlar atiyosunuz.

Yetmiyomus gibi sikayet ediliyo, spoiler'lar acik sekilde onumuze dusuyo, cok sahane spoiler yiyoruz. Yapmayin gozunuzu seveyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...