Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

65-70 Bin bütçe için opsiyonlar ?

Edriel

Öne çıkan mesajlar

KehKeh said:

ben sana bu fiyatlarda bir araba önersem hoşuna gitmedikten sonra önerimin bir anlamı olacak mı?

sorduğun soruyu "sahibinden.com" da seçerek araya biliyorsun.

mini öneriyorum :)

Biliyorum tabiki arayabiliyorsun da genede fikirleri duymak önemli, mesala gönülde bir golf takıntısı var ama şart değil ayrıca çok tecrübeli ve bilgili de değilim 2 kişi bir şey önerip 3. Üncü yok abi şundan şundan dolayı bence bu tarz bişey baksan daha mantıklı derken 3 sayfa olunca kafada daha toparlanmış bir fikir oluyor.

@kehkeh aile arabası ama birazcıkta dinamik birşey olsun, fazla yakmasın motor hacmi yüksek gerekmiyor yani şuanki amaç bu bütçeye göre iyi birşey alıp fazla masraf çıkartmadan kullanmak
Sosyal ağlarda paylaş

Ninlempis said:

fransız fobimi yendim citroen c4 bakıyorum bende son günlerde, dizel otomatik olarak. şanzımanı pek konforlu olmasada sorunsuz deniyor. masaj koltuğuna kadar full araba :)

bende 2012 exclusive var. trafikte sakin biriysen şanzımana kolay alışırsın. arada "eeah be" dediğin zamanlarda da f1 vitesle seni pek üzmez. onun haricinde arka süspansiyonlar çok sert.

ev almak için satmam gerekebilir. daha ufak benzinli bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu konfora alıştıktan sonra başka araç zor geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de 2014 c4 dizel var, orta dolulukta paket. 60 bin edecek bir araba kesinlikle değil. ön süspansiyonlar ile arka süspansiyonlar arasında bi fark var şu an hatırlamıyorum, kasise girerken "tık" diye ses geliyor önden, sonra arkadan "GÜM" diye bir ses geliyor bu derece yani. otomatiğini de kullandım, acayip ölü hızlanması falan. ayrıca trafikte debriyajı inanılmaz sertleşiyor, metaller birbirine sürter ya aha öyle ses geliyor gırç gırç diye.

yani bence 60 bini citroen veya pejoya gömmek gerçekten çok gereksiz bi hareket olur. lütfen öyle bir şey yapma. git reno falan al ama citroen alma derim şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...