Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Araç için aranan özellikler: 2. el ise 20bin km yi geçmemiş, otomatik vites, dizel ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 28k da 2012 otomatik jcw vereyim 68e Yurtdisina cikicam ekimde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Teklif için saolasın da, mini düşünmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ozaman bence konu başlığını değiştir ... opsiyonlar demişsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Zahmet olmazsa opsiyonları öğrenmek istiyorum ki ona göre karar vereyim. Opsiyonları bilmediğim için bu şekilde sordum. Ve gelen opsiyona görede olabilir ya da olmaz diye karar veriyorum mr Obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Teşekkürle bu güzele benziyor inceliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 niye dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ya babasi emekli albay. Ya da cok yol yapacak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bende bunu söyleyecektim. Yılda 20.000+ KM yapılmayacaksa benzinli daha doğru bir tercih. Benzinli ile dizel arasındaki 10.000TL fark çok uzun yıllarda kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Yapılacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Golf olabilir, alacaksan DOD'dan güvenilir bulabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 fransız fobimi yendim citroen c4 bakıyorum bende son günlerde, dizel otomatik olarak. şanzımanı pek konforlu olmasada sorunsuz deniyor. masaj koltuğuna kadar full araba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Ben 65 e sifir auris aldim memnunum, dizel degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ben sana bu fiyatlarda bir araba önersem hoşuna gitmedikten sonra önerimin bir anlamı olacak mı? sorduğun soruyu "sahibinden.com" da seçerek araya biliyorsun. mini öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 aile arabası mı? genç arabası mı? motor seçenekleri vs... hiç bahsetmeden bana araba önerin demek çok saçma biraz aç isteklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 audi TT al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 KehKeh said: ben sana bu fiyatlarda bir araba önersem hoşuna gitmedikten sonra önerimin bir anlamı olacak mı? sorduğun soruyu "sahibinden.com" da seçerek araya biliyorsun. mini öneriyorum :) Biliyorum tabiki arayabiliyorsun da genede fikirleri duymak önemli, mesala gönülde bir golf takıntısı var ama şart değil ayrıca çok tecrübeli ve bilgili de değilim 2 kişi bir şey önerip 3. Üncü yok abi şundan şundan dolayı bence bu tarz bişey baksan daha mantıklı derken 3 sayfa olunca kafada daha toparlanmış bir fikir oluyor. @kehkeh aile arabası ama birazcıkta dinamik birşey olsun, fazla yakmasın motor hacmi yüksek gerekmiyor yani şuanki amaç bu bütçeye göre iyi birşey alıp fazla masraf çıkartmadan kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Ninlempis said: fransız fobimi yendim citroen c4 bakıyorum bende son günlerde, dizel otomatik olarak. şanzımanı pek konforlu olmasada sorunsuz deniyor. masaj koltuğuna kadar full araba :) bende 2012 exclusive var. trafikte sakin biriysen şanzımana kolay alışırsın. arada "eeah be" dediğin zamanlarda da f1 vitesle seni pek üzmez. onun haricinde arka süspansiyonlar çok sert. ev almak için satmam gerekebilir. daha ufak benzinli bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu konfora alıştıktan sonra başka araç zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bende de 2014 c4 dizel var, orta dolulukta paket. 60 bin edecek bir araba kesinlikle değil. ön süspansiyonlar ile arka süspansiyonlar arasında bi fark var şu an hatırlamıyorum, kasise girerken "tık" diye ses geliyor önden, sonra arkadan "GÜM" diye bir ses geliyor bu derece yani. otomatiğini de kullandım, acayip ölü hızlanması falan. ayrıca trafikte debriyajı inanılmaz sertleşiyor, metaller birbirine sürter ya aha öyle ses geliyor gırç gırç diye. yani bence 60 bini citroen veya pejoya gömmek gerçekten çok gereksiz bi hareket olur. lütfen öyle bir şey yapma. git reno falan al ama citroen alma derim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 2. el giulietta bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bence ihtiyaçların doğrultusunda 65-70 bine alabileceğin en mantıklı araç comfortline golf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ford focus un otomatik dizelleri gelecekti bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Esh said: 28k da 2012 otomatik jcw vereyim 68e Yurtdisina cikicam ekimde, 30k ya verirsen ben alayım arabanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 30k kanada dolarına veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar