can Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Var mı bunlar gerçekten? Aranızda gören ya da duyanlar var mı? http://www.efsaneler.com/dispefsane.asp?fr=z10&sr=10&kt=3&ei=126 burdan da gerekli birkaç bilgiyi alabilirsiniz... Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kabataş Erkek Lisesi'nde okurken bir sürü söylenti vardı okulda; yanımızdaki Galatasaray Lisesi (o zamanlar liseydi), Çırağan Sarayı, Yıldız'daki saraylar... Bunların hepsinin birbirlerine tünellerle bağlı olduğu söylenirdi... Eski İstanbul'u anlatan bazı romanlarda da bunlarla ilgili şeyler vardı ama tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 waoww mysterious .P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 var ya burda gitmek için neler vermezdim mütiş bi olay[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet egrçekten de var böyle bir olay[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Eski şehirin yani Haliç bölümünün bütün altı tünellerle doluymuş benimde bildigim.Ayasofya da falan aşağıya iniş varmış. Hatta bir kere tv de birileri kayıkla mi ne geziyorlardi bu tunellerde euhe[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 içim bi garip oldu okudukça tünel kardeşliği kurup atılalım mı bi maceraya :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kesin vardır[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Doğru[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Vardır böyle efsaneler,hatta Saint Benoit'dan direk Taksim civarına yeraltı tüneli olduğu iddia edilirdi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bizim okuldan da SJ ye tünel olduğunu söylerdi abilerimiz ablalarımız eh demek ki zamanında fransaya bu tünellerden çıkarma yapılıyordu[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: jankis, 06 June 2003 01:00 tarihinde demiş ki: içim bi garip oldu okudukça tünel kardeşliği kurup atılalım mı bi maceraya :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) jankis varmıdır ööle adam yapalım bi tünel rafting zuhahah :D manyak olur[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gidinde tinerciler şsarapçılar ve palalardan oluşan yeraltını kaybolmuş mistik çocukları güzel bir tecavüz etsin zaten böyle kınalı keklikleri bekliyorlardır orada :D ozaman geçek bir mistik macera yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne kadar ılgınc vayy bee[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: TheSilver, 06 June 2003 11:43 tarihinde demiş ki: gidinde tinerciler şsarapçılar ve palalardan oluşan yeraltını kaybolmuş mistik çocukları güzel bir tecavüz etsin zaten böyle kınalı keklikleri bekliyorlardır orada :D ozaman geçek bir mistik macera yaşarsınız. Sana oldu galiba ööle bişiler baksana tecrübelisin....[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya tünllerin olduğu doğrudur belki istanbbullu değilim ama bu boy kadar böcek ne oluyo orda biraz sallamışlar bu efsaneler adamlarıda amma sallıyolar neymiş britneyin kıçı araba tamponuna yapışmış fln filan adamla dalga geçiyo bunlarda ha[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 püff hemen böyle biri atlar zaten sana oldu muhabbetine senin gibi mistik maceraları sevenlerden duydum anlarsın ya ;) olm insanlık yapıp uyarıyoruz sen yine git sana deyil yazdılarım git gönlünce dolaş eylen :) sonra gel geri. Anlat nekadar güzel ve mistikmiş. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 metro?[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: TheSilver, 06 June 2003 11:48 tarihinde demiş ki: püff hemen böyle biri atlar zaten sana oldu muhabbetine senin gibi mistik maceraları sevenlerden duydum anlarsın ya ;) olm insanlık yapıp uyarıyoruz sen yine git sana deyil yazdılarım git gönlünce dolaş eylen :) sonra gel geri. Anlat nekadar güzel ve mistikmiş. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] ya takılalım dedik sana sende bokunu çıkardın yanne espri be :D :D :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben küçükyalı'da oturuyorum... İlkokulu Küçükyalı Merkez (Müfredat Laboratuar) İlköğretim okulunda okudum... Hemen yan sokağımızda bir Bizans harabesi vardı. Biz sürekli araştırmaya giderdik ama tinercilerden korkup kaçardık :D. Orta1'e geldiğimde internetten biraz araştırdığımdaOradaki harabeden bir tünele inildiğini, bu tünelin daha sonra ikiye ayrılıp bir ucunun adalara diğer ucunun Başıbüyüğe gittiği yazıyordu... Tabii inanmak size kalmış...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Girsek mi şunlara ne dersiniz? Baksanıza devlet orada iş yapanlardan vergi almıyormuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: -Melancholy-, 06 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Girsek mi şunlara ne dersiniz? Baksanıza devlet orada iş yapanlardan vergi almıyormuş. :D hi hi hi ugh :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: StRencher, 06 June 2003 12:44 tarihinde demiş ki: Ben küçükyalı'da oturuyorum... İlkokulu Küçükyalı Merkez (Müfredat Laboratuar) İlköğretim okulunda okudum... Hemen yan sokağımızda bir Bizans harabesi vardı. Biz sürekli araştırmaya giderdik ama tinercilerden korkup kaçardık :D. Orta1'e geldiğimde internetten biraz araştırdığımdaOradaki harabeden bir tünele inildiğini, bu tünelin daha sonra ikiye ayrılıp bir ucunun adalara diğer ucunun Başıbüyüğe gittiği yazıyordu... Tabii inanmak size kalmış...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Ben de bunu kim yazıcak diodum uaheuhae[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yusufçuk olmayan var mı, denesek?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha istanbulda sewers dungeon. gidelim araştıralım, two handed sword +5 falan vardır quest item olarak.. holy symbol almayı unutmayın undead olabilir.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar