Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://imgur.com/FeRqceI Yırtık ön sol lastikte. Şimdi bu lastiği değiştirirsem yenisini arka lastiklere mi taktırmam gerekiyor? Konuyla ilgili bilgim yok ama bana baya sakat geldi hızlı giderken falan bişey olsa direk ölürüm herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 foto da patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 mevcut lastikler kaç km? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 arka iterse yeniler arkaya. eski lastiklerin yıpranmışsa çift olarak değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 elesso said: mevcut lastikler kaç km? 13k 15k civarı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 stepne 10 senelik değilse onu tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 stepnedeki de yamalı ya çivi batmıştı sdfdsf. araba önden çeker. yarın sipariş vericem aynı lastikten getirsinler, arkaya taktırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Nasıl yarıldı bu abi, hankok ne continental falan al mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Selam, Eğer diş derinlikleri farklıysa, her türlü lastiğin çift değişmesi gerektiğine inanıyorum. Yeni lastikler çekişin olduğu aksa takılmalı. Benim yolda giderken sağ ön patlamıştı ve pek kurtarılacak durumu kalmamıştı; tellerin hepsi koptu, iç kısımdaki lastik kaplama toz gibi aşındı. Lastikler 25k km yol yapmıştı, 2 tane yeni lastik aldım ve yenileri öne taktım. Ön sol lastik ise işyerinde yedek olarak duruyor n'olur n'olmaz diye. Aynı aksta farklı diş derinlikleri aracın stabilitesini etkileyecektir. Özellikle ıslak yolda falan. Lastiklerin kızaklanma eşikleri farklı olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Hankook mercedes, vw ve bmw'nin bazi modellerinde fabrika cikisi takiliyor. Conti ile sözlesmeyi cogu iptal etmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Benim arabada da vardi ve degistirecektim fakat unuttum ve arabayi coktan sattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar