Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 GERGE said: Sirf office yazilimi diyor abi, Air daha iyi bence. Hayır abi Office değil sadece. ERP programı vs de var. Sırf Office olsa, Linux kurar devam ederim bununla mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 MacOSX + VMware ya da Parallels diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bir yıl birini, bir yıl ötekini kullanmış biri olarak Parallels daha iyi performans veriyor diyeyim ben de. Paralles kullanacaksan ama Pro al, Air ile kaynakları daraltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 parallelsin airda performansi nasil?bende 8gb ram i7 3370k bi hackintosh var.ona bi ara vmware la windowsu sanalladiydim.direk ayri ssddeki windowsu gosterip oradan sanalladiydim hatta ama performans pek hosuma gitmemisti.sonucta sanal makina.cokta bi olaylar beklemiyosun.oradaki en guzel olay osx e indirdigin bi exeyi direk sanal makinedeki windowsdan aciyodu.oraya tasi bilmemne yap ugrastirmadan duz ayak windowsla alakali ne varsa calistirilabilirlik niteligi vmware e tasindiydi falan. sanallastirma olayina gireceksen eger alacagin aletin rami en az 8gb olsun.4luk macbook* kalmadi heralde piyasada zaten ya olurda 2. el alacak olursun ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Apple ürünlerini geçiyorum direkt ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bütçe ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 600 daha koy sony al. ($) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 pulkas said: hackintosh vmware la windowsu sanal http://rainbowdash.net/file/lyokotravels-20110921T035925-c53dkyd.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 600 daha koyamam ya taş çatlasa 1.5 yaparım bütçeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Lancelion said: lenovo thinkpad, allahin bilgisayari. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Kithnos said: GERGE said: Sirf office yazilimi diyor abi, Air daha iyi bence. Hayır abi Office değil sadece. ERP programı vs de var. Sırf Office olsa, Linux kurar devam ederim bununla mis gibi :) Macbook net (tu) ERP icin parallels'i direk 2. screen'e atarsin. Buarada parallels performansi yeterli bence grafik vs. vm uzerinden ugrasilmicaksa. Macbook olmaz diyosan surface pro 3'te baya iyi. Bizim hocada vardi tasak geciyodum bu ne lea ehe diye, denedim biraz okuldan alip baya hosuma gitti performansi olarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 pulkas said: parallelsin airda performansi nasil? Kotu degil. Air seyler icin kullanmiyorum. Eski oyunlari oynuyorum, VN oynuyorum cok, MTGO icin kullaniyorum bir de Wine ile calistiramadigim araclar icin iste. Fusion da en az onun kadar akiciydi ama bunun sistemle entegrasyonu daha iyi. Pause ozelligi duzgun calisiyor ayrica, cok iyi bu da Air gibi kaynak sikligi ceken Macbook'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bootcampli mi daha iyi, paralel yapili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ne kullandigina bagli. Parallels ile kasacak bir sey degilse (neredeyse native performans veriyor bu arada) Parallels tabii. Oyunlarda filan %70 civari performans verebiliyor, onun disinda genelde rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Kithnos said: Bendeki Samsung'un bu kadar teklemesinde bi gariplik yok mu ? andorid öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 aquila said: bootcampli mi daha iyi, paralel yapili mi? Parallels'de hardware direk virtualized oldugu icin tam performans alinmiyo dogal olarak. Gergenin dedigi gibi cok kasmayacak(özellikle grafik) bisey yapiyosan parallels herturlu native gibi göturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 asus zenbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 IdeaPad U530 denedim birkaç gün. Performansı fena değil ama, büyük geliyor artık öyle laptoplarda çalışmak. Bir de çözünürlük rezalet. Çok problem değil çözünürlük benim için, oyun oynamıyorum ama çok çirkin duruyor :D Artık idare edicez, evde bu kadar laptop varken, bunları elden çıkarmadan yeni almaya içim el vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Macbook Pro 13 inch MGX82TU ile Yoga 3 Pro arasında yoğunlaşmışken, araya Dell XPS 13 2015 girdi. Baya başarılı gibi, fakat TR'de satan yer var mı yok mu, henüz bulamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 mbp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Korax said: mbp :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Para mı alıyorsunuz lan Apple'dan, bu nasıl bir aşk ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ama sony modelinide göz ardı etme windows diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Benim baktığım MBP aklıma yatt aslında. O sırada Lenovo Yogo 3 Pro da baktım, çok daha hoş durmasına rağmen, işlemcisinden ötürü vazgeçtim. Şimdi Dell e bakıyordum işte. Sony de bi bakayım. Windows mecburen kuracağım, ama Parallels ama 2. partition oluşturup. Açıkçası Mac OS kullanmayı da pek istemiyorum, full Windows'ta kalırım gibime geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar