Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iş için Laptop Önerisi - Şu an da Samsung NP530U4E var

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

parallelsin airda performansi nasil?bende 8gb ram i7 3370k bi hackintosh var.ona bi ara vmware la windowsu sanalladiydim.direk ayri ssddeki windowsu gosterip oradan sanalladiydim hatta ama performans pek hosuma gitmemisti.sonucta sanal makina.cokta bi olaylar beklemiyosun.oradaki en guzel olay osx e indirdigin bi exeyi direk sanal makinedeki windowsdan aciyodu.oraya tasi bilmemne yap ugrastirmadan duz ayak windowsla alakali ne varsa calistirilabilirlik niteligi vmware e tasindiydi falan.

sanallastirma olayina gireceksen eger alacagin aletin rami en az 8gb olsun.4luk macbook* kalmadi heralde piyasada zaten ya olurda 2. el alacak olursun ona dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

GERGE said:

Sirf office yazilimi diyor abi, Air daha iyi bence.

Hayır abi Office değil sadece. ERP programı vs de var.

Sırf Office olsa, Linux kurar devam ederim bununla mis gibi :)

Macbook net (tu) ERP icin parallels'i direk 2. screen'e atarsin. Buarada parallels performansi yeterli bence grafik vs. vm uzerinden ugrasilmicaksa.

Macbook olmaz diyosan surface pro 3'te baya iyi. Bizim hocada vardi tasak geciyodum bu ne lea ehe diye, denedim biraz okuldan alip baya hosuma gitti performansi olarak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
pulkas said:

parallelsin airda performansi nasil?

Kotu degil. Air seyler icin kullanmiyorum. Eski oyunlari oynuyorum, VN oynuyorum cok, MTGO icin kullaniyorum bir de Wine ile calistiramadigim araclar icin iste.

Fusion da en az onun kadar akiciydi ama bunun sistemle entegrasyonu daha iyi. Pause ozelligi duzgun calisiyor ayrica, cok iyi bu da Air gibi kaynak sikligi ceken Macbook'larda.
Sosyal ağlarda paylaş

IdeaPad U530 denedim birkaç gün. Performansı fena değil ama, büyük geliyor artık öyle laptoplarda çalışmak.

Bir de çözünürlük rezalet. Çok problem değil çözünürlük benim için, oyun oynamıyorum ama çok çirkin duruyor :D

Artık idare edicez, evde bu kadar laptop varken, bunları elden çıkarmadan yeni almaya içim el vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim baktığım MBP aklıma yatt aslında. O sırada Lenovo Yogo 3 Pro da baktım, çok daha hoş durmasına rağmen, işlemcisinden ötürü vazgeçtim. Şimdi Dell e bakıyordum işte. Sony de bi bakayım.

Windows mecburen kuracağım, ama Parallels ama 2. partition oluşturup. Açıkçası Mac OS kullanmayı da pek istemiyorum, full Windows'ta kalırım gibime geliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...