KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 umarım benzer sıkıntıyı yaşayanlar vardır çünkü kafayı yiyeceğim. şöyle ki... benim samsung note 2 var. eşimin samsung galaxy s2 var. kızımın samsung galaxy sduos var. her birimizin şarj cihazını zaman zaman birbirimizin telefonunda doğal olarak kullanıyorduk(ya da yanlış mıydı bu yaptığımız?). son durum şu. benim şarj cihazı benim telefonu şarj etmiyor(eşimin ve kızımın telefonlarını şarj ediyor). eşimin şarj cihazı 3 telefonu da şarj ediyor. kızımın şarj cihazı sadece eşimin telefonunu şarj ediyor. Nasıl oluyor arkadaşlar bu durum? Ve her 3 şarjı da düzeltmenin bir yolu var mı? Cevabı bilen yardım etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sen kızına ver eşin sana versin kızın da eşine versin problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 tabii ki problem. 1incisi neden böyle bir şey oluyor,serde mühendislik olunca neden olduğunu bilmem lazım. 2cisi de yarın bir gün hiç şarj etmeme durumları ortaya çıkabilir,bu nedenle 1inci sorunun cevabı çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kimse yardım etmesin,kuddusi kafayı yesin. Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 çok ayıp ya. aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Note 2 için konuşuyorum,diğer şarj aletleri muhtemelen yeterli gelmiyordur 2A değeri çoğu şarj cihazı karsilamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 peki benim kendi note 2 şarjım neden benim telefonu şarj etmeyi bıraktı da eşimin ve kızımın telefonları şarj ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 İçinde kılcal kopma olmuştur, sonuçta 2A yerine daha az enerji veriyordur. Normal telefonlar 1,5-1,8 arasında kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 abi vatana git orjinal şarj aleti al. note2de baya memnunum kablosuda uzun. hatta yanında verdikleri alettende daha iyi şarj ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 samsung almakla bastan gg olmussun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Sarj aletlerinin tipleri neler. Note 2'nin beyaz renk ve cift(usb kablo + fis) parcali olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam. Diger dediklerin de ya tek parca ya da cift parca siyah olmali. Siyah olanlar dusuk amper, beyaz olan yuksek. Tavsiyem 2 tane daha beyaz cift parcali sarj alrti alip hizli sekilde tum telefonlari sarj edip kullanmaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Yuvalarında kılcal oynamalar veya hasarlar olmuş olabilir. Aynı dert bende de var. İphonun şarjını takınca şarj etmiyor fakat tersinden sokunca şarj ediyor? Çünkü sevgli kızım şarj aletini kemirdi ve o 5-6 tane sarı çizginin tam ortasındaki soyuldu. Koskoca iphone şu şarj aletini nokianın ki gibi yapsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 benim sarj aleti pc nin onundeki usb hublara takinca bazen sarj ediyor bazen etmiyor. Arkadakine takinca ediyor. Odadaki prize takinca sarj etmiyor banyoya takinca ediyor. bende bilmiyorum niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Promenader said: abi vatana git orjinal şarj aleti al. ahaha subliminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Korax said: samsung almakla bastan gg olmussun abi :) vay ayfoncu vay :) yok yav,memnunum samsungtan. miyaw33 said: İçinde kılcal kopma olmuştur, sonuçta 2A yerine daha az enerji veriyordur. Normal telefonlar 1,5-1,8 arasında kullaniyor Promenader said: abi vatana git orjinal şarj aleti al. note2de baya memnunum kablosuda uzun. hatta yanında verdikleri alettende daha iyi şarj ediyo. JrStorMesT said: Sarj aletlerinin tipleri neler. Note 2'nin beyaz renk ve cift(usb kablo + fis) parcali olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam. Diger dediklerin de ya tek parca ya da cift parca siyah olmali. Siyah olanlar dusuk amper, beyaz olan yuksek. Tavsiyem 2 tane daha beyaz cift parcali sarj alrti alip hizli sekilde tum telefonlari sarj edip kullanmaniz. fenn said: Yuvalarında kılcal oynamalar veya hasarlar olmuş olabilir. Aynı dert bende de var. İphonun şarjını takınca şarj etmiyor fakat tersinden sokunca şarj ediyor? Çünkü sevgli kızım şarj aletini kemirdi ve o 5-6 tane sarı çizginin tam ortasındaki soyuldu. Koskoca iphone şu şarj aletini nokianın ki gibi yapsaydı keşke. Nekro said: benim sarj aleti pc nin onundeki usb hublara takinca bazen sarj ediyor bazen etmiyor. Arkadakine takinca ediyor. Odadaki prize takinca sarj etmiyor banyoya takinca ediyor. bende bilmiyorum niye sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için ve aynı dertten bir tek benim muzdarip olmadığımı bana gösterdiğiniz için. evet,beyaz olan(usb kablo + fiş) ve evet diğerleri siyah tek parça. ilk fırsatta (haftasonu sanırım)2 tane beyaz alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ginaly said: Promenader said: abi vatana git orjinal şarj aleti al. ahaha subliminal hepsi orijinal zaten de vatanda kampanya varsa bakarım. ginalynin gülmesi manidar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Yok abi iphone'dan degil, android dunyasinda samsung bence alinacak son marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben de iphone şarj kablosu koptu temassızlık yapıyo bu kaçıncı kablo yazmaya geldiydim yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Korax said: Yok abi iphone'dan degil, android dunyasinda samsung bence alinacak son marka.aha bu bir de triple yapmıs 3 tane almıs hakketmissin, samsung keske batsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 dur öldu samsung yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 çünkü... yle başlayan cümle kurulmamış. Kınadım patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar