Frantic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 3-4 aydır, stajdı part-time işti onlarca yere başvurdum ve hala devam ediyorum. bugün linkedin'de durduk yere bi mesaj aldım ama biraz şaibeli gibi geliyor bana durum. şimdi mesajı atan kişi, hiç profile bakmamış zank diye aşşağıdaki mesajı atmış. kişinin kendisi 20 seneye yakın iş tecrübesi olan, benle aynı okuldan mezun, onlarca kişiden endorsement felan almış, hatta yabancı birkaç kişi tavsiye felan yazmış yani özetle bayağı daşşaklı bir profil. zaten sağa sola başvurmaktan yalama olmuş durumdayım. cv'yi atsam evime arabamamı mı çökücekler diyorum fakat bir yandan da gerçek headhunterlık bu mu diye sormadan edemiyorum dfgd gene de atayım mı şimdi cv'yi? "Attığı mesaj" said: XX Bey Merhabalar, Şu an dünya çapında ünlü uluslar arası bir firma için IT Uzmanı arayışımız söz konusudur. Bu pozisyonda kariyer fırsatları da çok güçlü ve hızlı ilerleme şansınız mevcut. İlgilenirseniz sizinle yüz yüze bir görüşme yapmak isteriz. Ayrıca CV'nizi [email protected] adresine yönlendirmenizi rica ederiz. Şimdiden Teşekkürler, İyi Çalışmalar, ZZZ YYY Cep no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 git görüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 headhunterlik bu degil, recruiterlik bu. belli kriterlere gore arama yapip, uyan herkes basiyolar mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ne kaydebebilirsin ya, yolla cvyi gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 o zaman nerden ulaştınız bana vb. bıdı bıdı kasmadan direkt cv'yi atayım. şirket adı vermek yerine, yok alanında öncü firma yok uluslararası meşhur firma felan dediklerinde ilana inanasım gelmiyor. belki böyle bi ilan yoktur bile sadece millete umut verip beleşe cv toplayıp, cv havuzunu genişletiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 O alaninda oncu hikayesi genelde rakiplerine zayif gorunmemek, rakip firma ile dost eleman almamak icin yapiliyor. Cv yolla bisi bulmaz. Headhunter olsa sana ulasmaz cv ni senin ruhun duymadan firmaya ulastirir uygunsan karsina teklif gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 BÖBREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 önce düzgün bir mail alsın ya güvenme bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 maili düzgün abi, ben orda isimleri sirketleri değiştirdim masumlar zarar görmesin diye dfgd ayrıca adam değil KADIN diyeceksin. hr manager zaten erkeğin ne işi var. neyse attım mail, tahminim bi silk çıkmaz. zaten istanbul'sa yüzyüze görüşmeye git gel yapacak vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Genel olarak zaten bu şekilde yazılıyor, görüşmeye gitmeden söylemiyorlar şirket isimlerini. En fazla 1 böbrek gider nolucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 3rd party recruiter bunlar. İş olsa da olmasa da seni kendi CV veritabanlarına almak için iletişim kuruyorlar. Bazı anonim iş ilanları bile sadece CV toplamak için açılıyor. İş arıyorsan yollamanda bir sakınca yok, günün birinde geri dönerler en kötü ihtimal. Çok önceden buna benzer bir "butik" işe alımcı tarafından mülakata çağırılmıştım. Mülakat boyunca sivil toplum örgütü olduğunu söylediği işverenin kim olduğu konusunda ser verdi sır vermedi. Yok işte neymiş, ikinci görüşmeye çağırılana kadar işvereni paylaşmıyorlarmış vs. vs. Bu firmaların yetkinlikleri, kendilerinden hizmet alan firmalara sağladıkları aday ve çalışanlar ile ölçülüyor. Ne kadar çok CV o kadar çok ekmek demek olduğu için bu tip anonim iş ilanları açıyorlar. Edit: Sen zaten aynısını yazmışsın. Olay bundan ibaret ama sana zararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kelleye dikkat http://i.imgur.com/P41JPMk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 gonderen scorpion yada reptile degilse yapistir gitsin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ahaha sanırsam bahsetikleri firma MS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 aquila said: headhunterlik bu degil, recruiterlik bu. belli kriterlere gore arama yapip, uyan herkes basiyolar mesaji. Aynen bu. Vaktin çok değerli değilse şu sıralar, gidip görüşeyim en azından tecrübe olur diyorsan, koyacağın vakit ve nakit yatırımını pek sallamıyorsan bir şey kaybetmezsin. Beklentilerin minimumda olsun ama, senin gibi yüzlercesine atıyorlar o mesajları. Küçük görmek için söylemiyorum, adamların işi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar