Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Çok iyi... Son dönemde izlediğim en iyi dizlerden. Ancak tekerlemeye açıklık getirmediler kitabını aldık bakalım sorulara cevap bulabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Giderek guzellesti ya. Gelir umarim sezon 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ikinci sezon gelmez daha. Kitabi bitirdiler, devami cikmadi daha. Yazari iki sene once devami yazdigini soylemisti ama daha ortada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ben bu işten anlamıyorum galiba. İzlerken baygınlık geçirecektim neredeyse, bana çok sıkıcı gelmişti. Şu kumu kullanıp Bigby's Crushing Hand attığı sahnenin gifini görüp merak etmiştim de, English Magic de English Magic içim bayıldı valla. Son bölüm hariç izledim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Gayet güzel diziydi, demekki tarzın değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar