fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Seni tanımadığıma, keşfetmediğime lanet olsun veya keşke daha önce keşfetseydim dediğimiz şeyleri paylaşalım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Başlıyorum nutella yı keşke daha önce keşfetseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 nutella bildiğiniz çok dandik birşey Bi akrabam fatsada yaşıyor,gelirken ordan naturezza diye bişey getirdi http://www.natureza.com.tr/ reklam gibi oldu ama,bu mereti tattıktan sonra nutella sadece şeker gibi geliyor,nutellada ne fındık tadı var ne çukulata tadı,sadece baskın ve yapay şeker tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Her şeye açığım bunu da deneyeyim ama bulamadım satıldığı yer neresi. Alman çikolatası yiyesiye kadar çikolata yediğimi sanırdım. Çocukla çok güzel tatil yapılmayacağını keşke daha önce keşfetse idim. Dışarıdan alınan sütün paket sütlerden çok iyi olduğunu keşfettim ve bu zamana kadar aldığım köy sütleri kaymakları alınmış birer beyaz sıvıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 DoGMeaT said: nutella bildiğiniz çok dandik birşey Bi akrabam fatsada yaşıyor,gelirken ordan naturezza diye bişey getirdi http://www.natureza.com.tr/ reklam gibi oldu ama,bu mereti tattıktan sonra nutella sadece şeker gibi geliyor,nutellada ne fındık tadı var ne çukulata tadı,sadece baskın ve yapay şeker tadı var Türkiye'de görsel tasarımı korkunç olan ürünlerin muhteşem olabilmesi gerçeği var malesef. Neyi alıp almamamız gerektiğini sunumlarına bakıp anlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 DoGMeaT said: nutella bildiğiniz çok dandik birşey Bi akrabam fatsada yaşıyor,gelirken ordan naturezza diye bişey getirdi http://www.natureza.com.tr/ reklam gibi oldu ama,bu mereti tattıktan sonra nutella sadece şeker gibi geliyor,nutellada ne fındık tadı var ne çukulata tadı,sadece baskın ve yapay şeker tadı var Bunu nereden buluruz ya, pancar şekeri falan diyor bir de ohfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kendi internet sitesinde satılıyor,sol üstte magaza butonu var ben hiç o siteden alışveriş yapmadım ama,annem fatsada noter,o gelirken getiriyor direk üretim tesisinden alıp,anlattıgına göre yapan adam gıda mühendisiymiş ve çok özeniyormuş kalitesine daha önce bikaç kere bizim eve gelip bunun tadına bakıp sonra deliren insanlar oldu,onlar için şurdan sipariş vermiştik : http://www.pakvedogal.com/natureza-kakaolu-f%C4%B1nd%C4%B1k-ezmesi valla hafif pahalı gibi kalıyr nutella ile karşılaştırıldıgında,ama aralarındaki lezzet farkı,MUAZZAM ben bu ekmeğe sürülen şeylerde biraz fazla kafa yoruyorum eğer fırsatınız olursa,diğer önereceğim arkadaş şu http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=Jif+ malumunuz amerikalılar cok seviyor bu fıstık ezmesi olayını,ve bu jif amerikada en önde gelen fıstık ezme markalarıdan biri,bence leziz,ama tabi damak tadı,kalvenin şekersiz fıstık ezmesini deneyin,migroslarda var,beğenirseniz bunuda deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 balli kakaolu findik ezmesi tam bir nurilla olmus asdf, mala gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 tabi canım,hatta bunu yiyenin tabutu örtülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 benim kesfettiklerimi siz kesfetmeyin ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 myprotein.de tum supplementlerimi burdan aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 incdarkness said: myprotein.de tum supplementlerimi burdan aliyorum türkiyeye yolluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tirebolu çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sanssizsansli said: incdarkness said: myprotein.de tum supplementlerimi burdan aliyorum türkiyeye yolluyor mu? Turkey 12,95€ 3 - 7 days evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 E gümrükten nasıl geçiyor? Supplement YASSAH ürünler arasında değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ne biliyim abi trde mi yasiyorum ben trye gonderiliyomus ama sordunuz soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Supplement ne ya koylumusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 He ekşi taranaya protein bar kırıyoruz sabahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar