pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 selam, son 1 haftadır chrome u her başlattığımda şu alttaki hatayı alıyorum 5-10 kez. hata veriyor chrome kapanıyor tekrar açıyorum tekrar hata. ne yapmak lazım bu durumda, var mı başına gelen? http://i.imgur.com/FDD43hf.png
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yok, geçmiyor. Sildim tekrar yükledim, daha ilk açılışta aynı hatayı verdi kapandı.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Uninstall'dan sonra CCleaner'la Registry'i temizlemeyi dene. Ondan sonra Chrome'u tekrar yüklemeden önce PC'yi yeniden başlat.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ram hatası deilmiydi o? Genelde ramlerde problem olunca öyle hata alıyordum ben. Tabi geçmiş zaman yanlışta hatırlıyor olabilirim
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bright said: Uninstall'dan sonra CCleaner'la Registry'i temizlemeyi dene. Ondan sonra Chrome'u tekrar yüklemeden önce PC'yi yeniden başlat. Kayıt defteri kısmında "sorunlar için tara" mı diyeyim yani?
Öne çıkan mesajlar