pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 selam, son 1 haftadır chrome u her başlattığımda şu alttaki hatayı alıyorum 5-10 kez. hata veriyor chrome kapanıyor tekrar açıyorum tekrar hata. ne yapmak lazım bu durumda, var mı başına gelen? http://i.imgur.com/FDD43hf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Reinstall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yok, geçmiyor. Sildim tekrar yükledim, daha ilk açılışta aynı hatayı verdi kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Uninstall'dan sonra CCleaner'la Registry'i temizlemeyi dene. Ondan sonra Chrome'u tekrar yüklemeden önce PC'yi yeniden başlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ram hatası deilmiydi o? Genelde ramlerde problem olunca öyle hata alıyordum ben. Tabi geçmiş zaman yanlışta hatırlıyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bright said: Uninstall'dan sonra CCleaner'la Registry'i temizlemeyi dene. Ondan sonra Chrome'u tekrar yüklemeden önce PC'yi yeniden başlat. Kayıt defteri kısmında "sorunlar için tara" mı diyeyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 donanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar