barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Neyi simgeliyor. Turk nahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sana ne lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 nah e. İşte: Birader, bir ağızlık kullanıyor, nah, asgari bir endaze boyunda... -A. İlhan. Güncel Türkçe Sözlük --- efendim bu iki hususi hareketi herkes küfürvari birer hareket sanır ki aslı öyle değildir. aslı osmanlı dönemine ve okçuluğa dayanır. o çekilmesi çok zor olan osmanlı yaylarını germesi ancak zingir denilen ve baş parmağa takılan yüzük benzeri bir aparat sayesinde gerçekleşebiliyordu. bu aparatla yayı çekerken gerçekten el mecburen nah işaretine benzer bir şekil alıyordu. öte yandan ecnebi oklarında da orta parmağa buna benzer bir aparat takılıyordu. bir okçunun baş parmağı veya orta parmağı olmaması onun okçuluk yapamayacağı anlamına geliyordu. demekki hey ben okçuyum manasına birbirlerine okçular bu tarz işaretler yaparlarmış ki, bu hareketler günümüze böylece ama biraz anlam kayması yaşaya yaşaya gelmiş. (not: valla sallamıyorum haber türk de tarihin arka odası programında okçuluk ile ilgili bir program vardı gece 3-4 e kadar sürdü. oradan öğrendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Nasil anlamazsin hirbo demekmis. Kaynak : ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 noah'in gemisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 milf mi lan bu ne anlam bekliyosun. nah işte, 'aha' gibi kullanılırken el hareketiyle pekişmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Isaretin kendisi taa Roma zamanindan gelme. The fig deniyo gavurcada. Oyle aratirsan bulabilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 di said: Isaretin kendisi taa Roma zamanindan gelme. The fig deniyo gavurcada. Oyle aratirsan bulabilmen lazim. Valla buldum sagol ya. Ama sanirim romadan da eskiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 havva ademe yapmış ilk nah beraber uyuruz bu gece diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 akşam eve gidince unutmazsam köprüaltı lugatına bir bakayım belki bir şeyler yazıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hayır demek -Would you like some tea? -Nah Argo Türkçe'de direkt olarak hayır olmasa da, zıtlık ifade eder. Farsça'da hayır "Na" demek, sözcük Türkçe'ye böyle expressiyonel bir şekilde geçmiş olabilir. İşaret ise Roma'dan kalma gibi gözüküyor, Slavlar'a nasıl ulaşmış onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 in your dreams/face demek biz öyle öğrettiydik gavurlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 in your dreams de iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 "negatif anlamli hayir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Turk nah i neyi simgeliyo. Mesela aziz yildirim avrupada kupa kaldiricaz dedigi zaman turk nahi ortaya cikiyo. Bir nevi tepki, karsi koyus, imkansizin dile gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Nigger_of_the_sand said: Hayır demek -Would you like some tea? -Nah Argo Türkçe'de direkt olarak hayır olmasa da, zıtlık ifade eder. Farsça'da hayır "Na" demek, sözcük Türkçe'ye böyle expressiyonel bir şekilde geçmiş olabilir. İşaret ise Roma'dan kalma gibi gözüküyor, Slavlar'a nasıl ulaşmış onu anlamadım. kebab yuzunden tabiki http://www.youtube.com/watch?v=L_tdj-L84_8&list=PLS496DuTGRdh7TEnxJvhHt09aV3w2yTzv&index=27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bosnakcada al demek ordan gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar