Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOD 90 Boost

Draco Mortis

Öne çıkan mesajlar

mardox said:

şamanı biliyorum bir tek,
enhance rotasyonu bayağı eğlenceli ama single target ve pvp'de burst olmaması nedeniyle ağlıyorlar. AOE dmg'ı efsane o ayrı.
tank oynamayı düşünmüyorsan fena değil.

pek efsane değil açıkçası, burst aoe olarak enhadan iyi bir çok class var ayrıca sustain aoe olarak da en az shaman kadar dps yapan classlar var. sanırım şu an herhangi bir raide enha shaman almanın en ufak yararı yok. enhanın yaptığı her işi daha iyi yapabilen classlar var malesef..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Arkadaşlar ben 90 boostumu kullanıcam. Retribution Paladin açtım level 57'ye kadar protection warrior arkadaşla kastık (full heirloom ikimizdede). Ancak bu levele kadar tank warrior benden yüksek dps yaptı, bazı bosslarda geçebildim sadece.

Sadece dps olarak da değil, dungeon partilerinde çok nadir olarak gelen Holy paladinlerde healde kötü gibi geldi. Paladin tank hiç görmedim zaten.

Sadece dps olarak değil Tank veya healer olarakda verimli bir şekilde oynamak istiyorum. Ancak bu pakette en kötü class paladinmi acaba?

Druid mi Paladin mi ? Hangisini boostlıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta druid açmıştım aslında lvl 60'a kadar getirip meslekli boostlayacaktık. Level 15'e gelince paladine geçtim. DPS'deki ezikliğini fark ettikçe soğudum karakterden. Hala bi umut paladin oynamak istiyorum ama kararsızım hala. Paladinin herşeyimi kötü oldu ya bu pakette.
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere said:

Arkadaşlar ben 90 boostumu kullanıcam. Retribution Paladin açtım level 57'ye kadar protection warrior arkadaşla kastık (full heirloom ikimizdede). Ancak bu levele kadar tank warrior benden yüksek dps yaptı, bazı bosslarda geçebildim sadece.

Sadece dps olarak da değil, dungeon partilerinde çok nadir olarak gelen Holy paladinlerde healde kötü gibi geldi. Paladin tank hiç görmedim zaten.

Sadece dps olarak değil Tank veya healer olarakda verimli bir şekilde oynamak istiyorum. Ancak bu pakette en kötü class paladinmi acaba?

Druid mi Paladin mi ? Hangisini boostlıyım ?

Eskidendi onlar, simdi butun roller asagi yukari ayni heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...