Draco Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Uzun bir aradan sonra dönmeyi düşünüyorum. Bir karakteri 90 yapabiliyomuşuz diye duydum. Sizce hangisini yapsam? Seçeneklerim: Rogue Şaman Warlock Monk Priest Şimdi ne durumda wodde bu sınıflar? Bi yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Rogue ve priest DPSde sonlardaydı ama 6.2 ile ne olurlar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 pvp icin mi pve mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 rogue nasıl sonlarda ya rogue baya baya başarılı dpsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 büyük bir hevesle başladım şu expe pandadan sonra... 6 aydır kapalı hesap, en uzun aramı verdim resmen... Warrior en son baya akıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 druid, tank range cat heal, all in 1 resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 mage yap her specte kral, pve / pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arkadaşlar safkan PVE için. Birde sadece yazdıklarımdan yorum yaparsanız mage vs zaten var olmayanları yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bence kesinlikle mage boostla pvp/pve önunde durabılen yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi o zaman ne açıcağın farketmiyo, nasılsa 3 ayda bi classın biri bufflanıyo, diğeri nerfleniyo. warlock aç süper desek, 2 ay sonra nerf yicek, rogue şimdi kötü desek 6.2 de buff alcak vs vs. hangi classın gameplayinden hoşlanıyosan onu aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 şamanı biliyorum bir tek, enhance rotasyonu bayağı eğlenceli ama single target ve pvp'de burst olmaması nedeniyle ağlıyorlar. AOE dmg'ı efsane o ayrı. tank oynamayı düşünmüyorsan fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 JrStorMesT said: hangi classın gameplayinden hoşlanıyosan onu aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Listeden bana en yakın gelen Rogue oldu. 2 sene TBC'de Rogue oynamıştım. Her zaman keyifliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Teşekkürü bir borç bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 mardox said: şamanı biliyorum bir tek, enhance rotasyonu bayağı eğlenceli ama single target ve pvp'de burst olmaması nedeniyle ağlıyorlar. AOE dmg'ı efsane o ayrı. tank oynamayı düşünmüyorsan fena değil. pek efsane değil açıkçası, burst aoe olarak enhadan iyi bir çok class var ayrıca sustain aoe olarak da en az shaman kadar dps yapan classlar var. sanırım şu an herhangi bir raide enha shaman almanın en ufak yararı yok. enhanın yaptığı her işi daha iyi yapabilen classlar var malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bir tane var ama raid yapmadım henüz daha çok forumlardaki postlardan edindiğim izlenim. hatta enhance'ın AoE'sini nerfleyin diyen bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 addler çok uzun süre yaşarsa mythic imperator gibi coşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Arkadaşlar ben 90 boostumu kullanıcam. Retribution Paladin açtım level 57'ye kadar protection warrior arkadaşla kastık (full heirloom ikimizdede). Ancak bu levele kadar tank warrior benden yüksek dps yaptı, bazı bosslarda geçebildim sadece. Sadece dps olarak da değil, dungeon partilerinde çok nadir olarak gelen Holy paladinlerde healde kötü gibi geldi. Paladin tank hiç görmedim zaten. Sadece dps olarak değil Tank veya healer olarakda verimli bir şekilde oynamak istiyorum. Ancak bu pakette en kötü class paladinmi acaba? Druid mi Paladin mi ? Hangisini boostlıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bence oynamaktan zevk alıyorsan Druid kas. Her işi yaparsın hem de düzgün yaparsın. Yani Tanklık güzel, Healerlık muazzam, DPS hem caster hem melee seçeneğin var yani tek charla her işi becerebilirsin.Ama dediğim gibi druid oynamaktan zevk alıyorsan elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 İlk başta druid açmıştım aslında lvl 60'a kadar getirip meslekli boostlayacaktık. Level 15'e gelince paladine geçtim. DPS'deki ezikliğini fark ettikçe soğudum karakterden. Hala bi umut paladin oynamak istiyorum ama kararsızım hala. Paladinin herşeyimi kötü oldu ya bu pakette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi levelingde tankın dpsi seni geçmiş olabilir ona takılma. ordan endgame ile ilgili sonuca varamazsın. ancak endgame'de mevcut durum nasıl, onu bilenler söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bir de Exp başında tanklar dpsmeter'da ilk 5teydi paso... Şimdi değişmiştir artık da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sphere said: Arkadaşlar ben 90 boostumu kullanıcam. Retribution Paladin açtım level 57'ye kadar protection warrior arkadaşla kastık (full heirloom ikimizdede). Ancak bu levele kadar tank warrior benden yüksek dps yaptı, bazı bosslarda geçebildim sadece. Sadece dps olarak da değil, dungeon partilerinde çok nadir olarak gelen Holy paladinlerde healde kötü gibi geldi. Paladin tank hiç görmedim zaten. Sadece dps olarak değil Tank veya healer olarakda verimli bir şekilde oynamak istiyorum. Ancak bu pakette en kötü class paladinmi acaba? Druid mi Paladin mi ? Hangisini boostlıyım ? Eskidendi onlar, simdi butun roller asagi yukari ayni heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Şuanda paladin oynayan birisi tecrübelerini aktarabilirmi acaba. Tank/Heal/DPS'de Druid ile birbirine çok yakınsa paladin oynamayı tercih edebilirim. ama aradaki fark çok görünüyor istatistiklerde. Gelen yorumlardan da kesin bir sonuca ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 druid op. druid oyna. pvp-pve her yerde iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar