Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalya gezisi

Chastor

Öne çıkan mesajlar

Patice said:

-_- tatile gitmek için çalışıyorum ben.. Niye hevesimi kırıyosunuz.

direk romaya gidin boşver 3 5 şehri.

numidio quadratada metro istasyonuna yakın bir hotel var çok şeker personeli falan portekizli temizlikçileri saymazsan; "City Guest House", gidin orada kafanızı dinleyin, aşk çelmesine gidin, fontana di trevini, onun hemen çaprazında çokzel lazanya yapan (6 euros) bir restoran var uzun saçlı bir garsonu var duruyor hala. Sıkılırsanız çin mahallesine gidin, collesiuma gidin, vatikana gidin, gidinde gidin bir sürü yer var. Roma'ya gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye öyle dedin lan ^^

Hayır ama güzel Roma, gerek yok eğlenmek için gidilen yerde 1 haftada 4 şehir gezip helak olmaya.

Roma'ya gitsinler.

madrid konusunu diyorsan ispanyollara atarlıyım uçakta birisine ben bu hayvanın yanında gitmek zorunda mıyım diyince olay çıkmıştı, çiğ et yediriyordu çocuğuna birde ne sosu varsa bildiğin insan ölüsü gibi kokuyordu meh.

sana not; Rusya, Makedonya. Bende karar veremedim daha :P
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel tavsiyeler bunlar tişkür ederim. Madrid'e biletler çok pahalı ya, baktım :( En mantıklı İtalya gibi şuanda. Floransa'yı ve Venediği görmeden dönmem yalnıız beeen :D

Bi arkadaşım yılbaşı partisi için Moskova'ya gitmeli demişti. Ucuzmuş baya ama vizesiz. Vizesize gitmem sdsfs..
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

yeni amsterdam a gittik geldik hanımla, euro çok fena. hiç çıkmayın bir yere. elini attığın herşey para, ben çok gerildim valla tatil boyunca fasdas

Ya euro delirdi sorma :( Ev ayarlayalım dedik, ev bulamadık. Oteller çok pahalı.. 4gece 1500 tl :( Amsterdam nasıldı? 17 Ekimde Amsterdama gidicez, hava nasıldı, nereleri önermece?
Sosyal ağlarda paylaş

Soğuktu havası, hele akşamları yani. En azından biz mont falan altına kazak vs öyle idare ettik.

Amsterdam pahalı, bilmiyorum bana pahalı geldi en azından. Ne için gideceğine göre değişir yapraklara, mantarlara bulaşacaksan bunlarla ilgili şeyleri özelden atarım istersen.

O konular dışında benim öyle aman aman ilgilimi çeken bir şey olmadı açıkçası, şehir süper tabi, bisikletleri kanalları harika. Kaç günlük plan yaptınız bilmiyorum ama 3 tam gün fazla bile. Hele cofee shop falan takılmayacaksanız o bile fazla. Zaanse Schans die bir yer var, otobüsle gidilebiliyor 30-40 dkaika yol sürüyor, meşhur yel değirmenlerinin olduğu yer. Hobbit köyü gibi tatlı bir yer, fakat değirmenlere ve müzesine giriş paralı tabi. Tavsiye ederim, tatlı değişik bir yer.

Müzelere falan bakmadık biz hiç, ilgimizi çekmiyor. Red Light işte meşhur, epey hareketli değişik bir yer. Beni açmadı çok, milleti niye açıyor onu da anlamadım. Camlarda fahişeler var işte, yarı çıplak. Kapsını çalıp pazarlık yapıyorsun vs.

Dam meydanı var, hiç bir olayı yok bence. Kanal turu yaptık, keyifli sayılırdı ama 17 Ekim' de epey soğuk olur diye düşünüyorum. Varsa başka soru ÖM atabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...