Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sen de bir akp mitingine git, gençlik aşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: Sdsfds donuna kadar alır kadın milleti valla.. Aferin bize sdsdds açtıracaksın bayramlık ağzımı ama şlsajdksalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Gecmis olsun Selami. Iyi kurtulmussun. Darisi geri kalanin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Dworgian said: Patice said: Sdsfds donuna kadar alır kadın milleti valla.. Aferin bize sdsdds açtıracaksın bayramlık ağzımı ama şlsajdksalj Ya evliyken git başka kadınlarla fink fink sonra karım beni maymuna çevirdi.. Ayrıl napıyosan yap yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yasa kadinlardan yana..ayni durumda kadin yakalansa hic ole don mon gitmiyor..en fazla nafakasiz bosaniliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: Ya evliyken git başka kadınlarla insanlarla fink fink sonra karım eşim beni maymuna çevirdi.. Ayrıl napıyosan yap yani. fixed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Eheh evet bu daha mantıklı oldu. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 madalya gelmiş sonunda? tüm uğraşlarım boşa çıktı. alacağın olsun saeros sadşkjsalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 dana22 said: yasa kadinlardan yana..ayni durumda kadin yakalansa hic ole don mon gitmiyor..en fazla nafakasiz bosaniliyor.. yok öyle bir şey. kadından da, kadının evli olduğunu bildiği halde onunla birlikte olup evlilik kurumunu sarsan adamdan da para alabiliosun. ispat yeterli. kaç tane böyle haber çıktı son 1 sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kendine nafaka baglatan koca haberi okudun mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 benim dediğim ile senin dediğin farklı şeyler ama. sen "sadece nafakasız boşanabiliyorsun" dedin. ben de sana öyle olmadığını, tazminat alabildiğini söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kadın niye ödemiyor ki tazmimatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ödüyor abi ispat edilirse bal gibi. hatta işte artık evli kadın/erkek ile birlikte olan 3. kişiye de tazminat açıp para alabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Dworgian said: madalya gelmiş sonunda? tüm uğraşlarım boşa çıktı. alacağın olsun saeros sadşkjsalk Bunu yeni gördüm.. Soran olursa 5000'e post kasıyo dersiniz Sdfsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar