dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Dworgian said: tabii abi geyik bir yana, aşık olurken boya bakamıosun. ama yani tuhaf olur işte. belki direk o kadar uzunları çekici bulmuosundur fln (doğal seleksiyon gibisinden) evrimsel acidan zurafa olsaydik evet birsey ifade ederdi..yani uzun boyluluk cekicilik .. ama insanlar icin sosyolojik arkeolojik arastirmalar da boyle diyor bayanlarda iri gohus dolgun kalcalar ve balik eti..kalcalarin dolgunlugu cikinti yapmasi degil tabiri caizse legen kemiginin genis olmasi dogurganlik sembolu..ole 34 beden ciliz siska..i iih... erkeklerde androjen kasli vucut tipi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Resmen bana küstü Liama yamuk yaptın yenge aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Aynı boyda da olsa kadının boynu, bacağı, göğüs yapısı farklı olduğu için hep daha uzun görünüyor. Ve tabi saç etkisi de var.. propotions.. bol bol project runway seyrettim den.. bayanlarin giydiklerini erkeklere de giydirsen ole gozukuyor..oo sutun gibi bacaklar diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dana22 said: ama insanlar icin sosyolojik arkeolojik arastirmalar da boyle diyor bayanlarda iri gohus dolgun kalcalar ve balik eti..kalcalarin dolgunlugu cikinti yapmasi degil tabiri caizse legen kemiginin genis olmasi dogurganlik sembolu damızlık mı alıyoruz hatun mu belli değil şu yukardakiler bana itici geliyor yahu sıska olmasın da estetik ince olsun hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bilyalova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: Patice said: Resmen bana küstü Liama yamuk yaptın yenge aşırı Mübarek gün, yapma etme.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 abi iste ihtiyaca binaalen degisiyor begeni..cok degil bundan bi 50 60 sene oncesine kadar dedigim vucud tipi gozdeydi.. tibbi olarak da dusununce siska kadin tipinde hormonal problemler kol boyu polikistik overidir dismenoresidir infertilitesidir.. eskilerin bir bildigi varmis diyesi geliyor insanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yine mi kandil lan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 totemic said: bak sen şu kerataya açık/kapalı da biliyor. Kerata? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 patice kandili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Uzun boylu hatunlara laf etmeyin isterseniz. http://imgur.com/MYcu7mK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Eşofman altı sosyete pazarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 laf eden yok yenge seçimler tercihler meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Uzun boylu hatunlara laf etmeyin isterseniz. http://imgur.com/MYcu7mK hih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Uzun boylu hatunlara laf etmeyin isterseniz. http://imgur.com/MYcu7mK uzun boylu kadına uzun boylu adam gerekir diyorum ben valla sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dana22 said: Patice said: Uzun boylu hatunlara laf etmeyin isterseniz. http://imgur.com/MYcu7mK hih.. Ya fotoğrafı spoiler olarak buraya nası koyuyosunuz :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 once fotograf olarak linki ekle sonra 3-1 sonra img in eklendigi satiri secip 6-2 si kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dana22 said: once fotograf olarak linki ekle sonra 3-1 sonra img in eklendigi satiri secip 6-2 si kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hala mesaj kasıyor burada arkadaş. yönetim uyuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 1000 lesin gidecek abisi..-hos ole diyip de 1 000 000 olsa ona kastiracak bir dolu adam vardir burada ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 op boşanmaktan vazgeçti, çocuk çoluğa karıştı. burada hala post kasılıyor, bari 2 de biz kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Dworgian said: hala mesaj kasıyor burada arkadaş. yönetim uyuyor mu? Ok gidiyorum ya!!!! Hadi babayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 9 mesaj kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Tatarlar icin bir soz vardir; Dama katiri eve tatari sokmayacaksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Beyler şurada köşede dikkat çekmeden bir 10.000 mesaj kasıcam. Arada soru falan sorarsınız çaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar