Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

adam boşanıyorum diyor biz geyik yapiyoruz burda
işten gelmiş sessiz ev
buzdolabının üstünde birlikte tatile gittikleri şehrin magnetini falan görüp gözü doluyor belki adamın
ayıp bize

şlskdfşlsfd. la o kadar vahim değil durum. normal hayatım devam ediyor şu an. 1 ay sonra belki. buzdolabında magnetler var ama, bakamıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Yine diyorum erken cocuk yapın.

Ha karınıza güvenmiyorsanız şunu bir test edeyim diyorsanız o sadece sizin dingilliğinizdendir.

Kendinize yakışmayan yada niyeti kötü bir olan insanı kendinize eş yapıyorsanız bu hayatta ne kadar salak olduğunuzun kanıtıdır.

Eş dediğini evlilikte değil evlenmeden önce görüp evlenme teklifi edeceksin.

Cocuğa bıdı bıdı eden insanlar olmuş. Haklılar eş seçmeyi bilmedikleri için cocugada karşı çıkacaklardır.

Ama erkeği eve bağlayacak, ona görev yükleyecek cocuktur.

Kendisini baba hissetmeyen erkek dışarıya özenecek keşke bekar olsam özentiliği ile yavaş yavaş karısından soğuyacaktır.

Onun için kendine eş seçmeyi becerememiş insanlar gelip burada reröre yapmasın.

Adam gibi eş seçin hemen cocuk yapın. Cocuk yapmayacak olgunluktaysanızda niye evleniyorsunuz olm?

Birlikte yaşayın geçin.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

Maddi olarak dominant olunduğunda evlilikte bir sürü şey daha kolay zaten.. yok efendim evlenmeden önce tanıyacakmışmışsın da eğer reröre bi eş seçmişsen senin dingilliğinmişte...

Kardeş günaydın!!! insanlar ''değişir'' deli deliyi görünce çomağını saklar , köprüyü geçene kadar ayıya dayı de... bunlar sana bişey anımsatıyor mu?

Sequo said:

Bence sen kendi kendine görevlerini belirleyip , gerekli motivasyonu oluşturup bir hayata bağlanamıyorsan ve sorumluluk hissi için çocuğa ihtiyaç duyuyorsan yetersiz bir bireysin.
Sosyal ağlarda paylaş

GenjuroXXX said:

Kardeş günaydın!!! insanlar ''değişir'' deli deliyi görünce çomağını saklar , köprüyü geçene kadar ayıya dayı de... bunlar sana bişey anımsatıyor mu?

Sequo said:

Bence sen kendi kendine görevlerini belirleyip , gerekli motivasyonu oluşturup bir hayata bağlanamıyorsan ve sorumluluk hissi için çocuğa ihtiyaç duyuyorsan yetersiz bir bireysin.

Köprüyü geçene kadar ayı, dayı mı??... bu lafın evliliğin içinde ne işi olsun yahu? Direkt menfaat içeriyor bu. Evlenmekten anladığın bu mu? Ayrıca değişmek diyorsun, değişim tek taraflı olmaz. Sen superdin kadın durup dururken mi değişti yani? Sen değiştin, o da değişti ya da o değiştikçe sen değiştin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...