sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Abi ismi lazım değil bir arkadaş inv atıyoruz misal, çocuk uyanık gelemem rmk gelecem diyor :( sonra mesela bir şey oldu çocuk uyumadı, gelemiyor. Çünkü yasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cocuk ayri, ona bisey diyemem. karim izin vermiyor dese gulerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Karısı izin vermiyor zaten, çocuk cs görüntülerini görmesin diye. ama sen yine de gülmeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 oyun oynarken odanın kapısını kitlesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bu kadar alpha male afrika kitasinda yok lan. hele bir evlenin de gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Valla benim makul beklentilerim var diye düşünüyorum. 3-4 saat sakince str. Oynayacağım 5 gün yeter, ki zaten şu anda öyle yapıyorum. Birde fikir telaki edecek kadar bilgi, ilgi ve alakası olsa türle ilgili çok güzel olur da bu çok extrem gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 @therıdOne Sen ne konuşuyon lan veled? Zannedersin 35 yaşında 10 senedir evli. Sen önce dersini çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 alpha male olunca belirli bir IQ'nun üstündeki kadının işine gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bir kresin 1500tl yillik okul masrafinin 40k oldugu yerde nereye cocuk yapion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 BabacumMostors said: alpha male olunca belirli bir IQ'nun üstündeki kadının işine gelmiyor ee ? yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 okula falan göndermem ben cocugumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sipeyskeyk said: @therıdOne Sen ne konuşuyon lan veled? Zannedersin 35 yaşında 10 senedir evli. Sen önce dersini çalış. basimdan bir evlilik gecti benim toraman. mezun olayim 1 ay sonra da bana sirketinde is ayarla :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Benim şirketim yok :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ne ara evlendin boşandın lan köftehor. :) neyse sonra şeyaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 adam boşanıyorum diyor biz geyik yapiyoruz burda işten gelmiş sessiz ev buzdolabının üstünde birlikte tatile gittikleri şehrin magnetini falan görüp gözü doluyor belki adamın ayıp bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 çokuluslu bir şirkette ARAK direktörü değil misin? ayarla bana da bir iş. sıkıldım ticaretten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yuh olsun bize, ibne biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: BabacumMostors said: alpha male olunca belirli bir IQ'nun üstündeki kadının işine gelmiyor ee ? yani ? O zaman ya evkenmiyor yada evlenince bosan8yor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan da ağzına sıçtı adamın ayaküstü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 o zaman düşük IQ ya yönelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bir çoğumuz için problem olacağını sanmıyorum IQ konusunun. :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şu konu yasaklansın insanı evlilikten soğutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dusuk iq'ya yonelen kadin bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 miyaw33 said: Bende wowda gm nin ıngılızce anlattıgı taktıgı anlamayınca gece yarısı hanımı uyandırıp kulaklıgı verip cevırtmıstım.Butun guıld gulmustu ama işe yaramıstı. O kadini kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Theridone said: bu kadar alpha male afrika kitasinda yok lan. hele bir evlenin de gorelim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar