fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bilgisayara giciklar anladigim kadari ile. Paticige bilgisayardab giriyorum sorun oluyor , telefondan giriyorum problem yok. Bilgisayarin anlamadigim bi kotu etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 abi bilgisayar tuhaf bişey. salona koyulmaz desktop "aaa o ne öyle" çünkü. eh odaya koyarsın, ama o salonda tv izlerken odaya gidilmez yalnız kalır çünkü öyle işte bazı insanlar bu durumda gaming laptop (sajdhsakjdh) alarak ortayı buluyorlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 biz evlenmeden önce yapmıştık aynı tartısmayı.. Ama bişey söylicem cidden salona desktop olmaz. Sdfsd.. Aynı fikirdeyim hemcinsimle.. Kablo ok, laptop ok ama desktopı koydurtmadım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 vay ak ilk evliliğimin bittiği günler geldi aklıma öyle böyle atlatıyosun ya hayırlısı olsun önüne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 oyun ve evlilikle ilgili kitap yazacak anektodum var valla. Şu an en son geldiğim nokta gece 10 dan sonra 2-3 saat oyun izni :) olası 9.30 da oturma çalışmalarım genelde götümde patlıyor hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 noluyo koyulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şeqli bosuluyo salonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ahahah seqli bozuluyo tabe. Salon ortak alan, bence karşılıklı iletişim ve anlayışla çözülmeli. Ki çözdük biz. Salonda desktop yok SDFSDS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Tabi salonda desktop yalan dolan "gaming" laptop kurulur sonra kaldırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Abi desktopu dolap altına, gizli bölmeye gömme dolapa filan koyun.GÖzükmesin hiç sadece monitör olsun. O şekil belki koyarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yok hocam o dolapta iyi porselen takım duracak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 desktop koyup kasaya köşesi sarkacak şekilde dantel konsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 "salon" konseptine karşı olmak lazım aslında, yoksa kast edilen oturma odası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: Abi desktopu dolap altına, gizli bölmeye gömme dolapa filan koyun.GÖzükmesin hiç sadece monitör olsun. O şekil belki koyarsınız... Evet bizde böyle düşündük o zamanlar, ki ben buna ikna olmuştum. Suark kendi kendine soğudu sonra bu fikirden.. Kocaman kasa ve monitor arka odada yalnızlığa terk edildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kimin annesinin ördüğü konacak kavgası çıkar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Suark direk. arkadas ne desktopu basimi belaya hic sokmiyim demis. korku abi insana neler yaptiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 https://vimeo.com/42757615 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yaşanamayacak solan konseptine karşıyız zaten biz. Salon=yaşama alanı ama tabi belli limitleri ve belli kurallar olacak. Eşi bilgisayar oynamayı sevmeyenler için en can Alıcı tavsiyem sessiz clickleyen Mouse edinin. Evet siz belki drowla orb walk yapıyorsunuz ama o ses eşiniz tarafından bu adam mal mı Mouse a niye saniyede 20 kere tıklamaya Çalışıyor olarak algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bir de ses sistemi fln kurmak yalan bilgisayara. direk kulaklık ftw. (logitech x-540 var öyle yatıyor dolapta kuzu kuzu) ha tabii mekanik klavye de yalan. hele "gece oynama izni" olan takım için. evin büyük olması ve yatak odası ile bilgisayar odası arasında mesafe olması da büyük bir artı. zira siz gece takım arkadaşınıza komut verirken ve geyik yaparken eşiniz "yeter ama sesiniz" dediğinde "beyler ben konuşamıom artık" demek azıcık karizma bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 abi bi zahmet oyun oynayan adamla birlikte olamayacağını düşünen kadın o adamlar evlenmesin zaten, aynısı erkek için de geçerli, birbirinizin huylarını kaldıramıyorsanız olmasın öyle evlilik oyun oynayan adam oyun oynar, bitti sanki daha önce oyun oynamıyormuş da evlendikten sonra başlamış gibi davranmasınlar veya "evlendikten sonra bırakır" diye kendini de kandırmasın sadece oyun oynamak için söylemiyorum, en nihayetinde ne kadın ne erkek ikisi taraf da huylarından vaz geçmez ama bir ortak noktaya gelinir ha evli değilken gelinemiyorsa evlendikten sonra da gelinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: bir de ses sistemi fln kurmak yalan bilgisayara. direk kulaklık ftw. (logitech x-540 var öyle yatıyor dolapta kuzu kuzu) ha tabii mekanik klavye de yalan. hele "gece oynama izni" olan takım için. evin büyük olması ve yatak odası ile bilgisayar odası arasında mesafe olması da büyük bir artı. zira siz gece takım arkadaşınıza komut verirken ve geyik yaparken eşiniz "yeter ama sesiniz" dediğinde "beyler ben konuşamıom artık" demek azıcık karizma bozucu >:D< Bide şey vardı.. Kulaklıkla eğitim falan veriyordu Suark birilerine. Uzayda mı gemi de mi ne geçiyodu oyun. Bi dinleyebilir miyim demiştim - 8 - 10 tane koca koca adam konuşuyor... - abi şimdi şunu nasıl yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 salon desktop koymamak izin almak filan, nasil hayatlar yasiyosunuz siz ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 KOCALARINIZ KAHVE KÖŞELERİNDE SİGARA DUMANI İÇİNDE PİŞPİRİK ATSA DAHA MI İYİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ee bi bok yapamıyacaksanız istediğiniz gibi niye evleniyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bende wowda gm nin ıngılızce anlattıgı taktıgı anlamayınca gece yarısı hanımı uyandırıp kulaklıgı verip cevırtmıstım.Butun guıld gulmustu ama işe yaramıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar