yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tamam sanırım, son karar; yasa iyi ama çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 chrome said: Belgeseli seyretmedim. http://i.imgur.com/n9pVF4B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Gerçek yasa bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bu ulkenin genel kaderi bu..ilk dusuncede guzel icerikli yasalar cikiyor gibi lanse ediliyor..cikana kadar coktan ici bosaltilmis oluyor..ustune torbaya konup yanina alakasiz ama bizi kotu cizen bin alakasiz sey sokusturuyorlar..o kadar hengameden bize yarayan maddeler varsa ya uygulanma suresi 10 sene filan sonra basliyor yada yonetmelikle filan coktan bypass edebiliyorlar anlasilmaz sekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Yav he he illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ben kactim abi topicten siz yel degirmenlerine kerkinmeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 chrome said: Ben kactim abi topicten siz yel degirmenlerine kerkinmeye devam edin kapıya dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 filmdeki ali ağaoğlu sahnesi gelip duruyo aklıma chrome'u okudukça dsfkljn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 chrome said: Das benim riskli yapi tespiti firmam var şu bile başlı başına riskli bir yapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 adamın cümle yapısı bile riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sıkışınca kaçarsın topikten. ad homineme girdiysek kralı sende zaten http://i.imgur.com/ef2iJ7g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 IMA ENGINEER STRUCTURAL ENGINEER IMA LET YOU LONG STORY SHORT WHAT IS THE STEAM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 abi o ne ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 AHAHAHAHAHAHHA DİNGİL ŞORME YA I AM ENGİNEER ARE YOU SEX? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 oy. sittirting fesleğen in a saksı like a boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 goldbären said: sıkışınca kaçarsın topikten. ad homineme girdiysek kralı sende zaten http://i.imgur.com/ef2iJ7g.jpg olm bu ne asdfghjklşasdhasgdjklasşxhASDDSGAJNKMLŞAİASLJGHADADAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ya ben baklava olayları sırasında da okumuştum bunu da, bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Gercek degildir ya o kadar yeto olamaz sorme bile. Olmamali yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 gabe, structural engineer olduğunu okuyunca hemen cevap yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Aluriel said: goldbären said: sıkışınca kaçarsın topikten. ad homineme girdiysek kralı sende zaten http://i.imgur.com/ef2iJ7g.jpg olm bu ne asdfghjklşasdhasgdjklasşxhASDDSGAJNKMLŞAİASLJGHADADAA oha ingilizce can çekişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Gercek amina koyyim da nedir yani. Tribe girmisim biraz. Ingilizcem de fena degil o kadar, is yazismasi yapabiliyorum. Ayrica kentsel donusumle ne alakasi var. Bir de beni gomeceksen tuylu ceket daha mantikli ya da fui sin tekmesi. Gerci o da troll du ama onu da cok kullandilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 civil enginner daha hoş gözüküyor bilgin olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 iyiymiş ya la o chromeun mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ~ toplum mühendisi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar