Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Bu arada bir parantez açayım. Canada da bile Web Developer, PHP Developer, UX Designer gibi meslekler popüler. Ben çok ciddiye almazdım Web Geliştirme alanını. Aslında zevkli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 90 k aylik 7500 euro yapar ki bunun brutunu bile prof anca alir avrupada.ole biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 fizban, dediğin hangi üniversite için? Tübitak bursu ise hiç duymadım öyle bir şey, bir özel okul insiyatifini kullanıp cebinden mi rakam veriyor? 90k bana da çok geldi, ama almanyada belli özel üniversiteler var, yaptığın işe, mesleğine ve üniversitenin bütçesine göre değişebiliyor. Şey ilginç mesela, Copenhagen Business School CBS. Adamlar avrupanın en iyi okullarından biri, 2-3 yıldır bütçe ayrılmadığından doktora öğrencisi almıyorlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 link burada diger isler vs icin de eyalet eyalet karsilastirma var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ya neyse beyler bunlar önemli değil. Önemli olan bir şekilde dışarı çıkmanız, yoksa TR'de kalıp her şeye katlanmanız. Trade-off a siz karar verin işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 okul uzattı diye iş hayatında sıkıntı yaşayana denk gelmedim ben açıkçası. bazı şirketler var new graduate alan, onların 25 yaş sınırı var tek sıkıntı yaratacak nokta o. (bana giriyor bu dfgdf) bizim üst dönemden bi arkadaş lisansı uzatmıştı bir sene, sonrasında finlandiya'da master yapıyordu burslu. ocakta IŞİD'den teklif aldı, şu an suriyede iyi para kazanıyor mesela. http://onedio.com/haber/isid-e-katilan-odtu-lu-gencin-dehsete-dusuren-anilari-478960 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 finlandiyada master yaparken iside katilmaya karar vermek, bocek yuttu diye bocek ilaci icmekten daha mantiksiz geldi simdi dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 herkesin hayattan beklentisi farklı işte günün sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 şu an yurtdışında saygın bir iş yapıyor adam. doğal olarak iyi de kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 dana22 said: 90 k aylik 7500 euro yapar ki bunun brutunu bile prof anca alir avrupada.ole biliyorum.. detaylı belirteyim: hem üniversitede yasal olarak araştırma görevlisi hem de ünideki profesörünün nano teknoloji ölçüm probları üreten şirketinde gözüküyor. gözümle görmesem ben de inanmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Biz çok garip bir hayat yaşıyoruz ya. Az önce TF2'de Canada'lı bir çocukla konuşuyorum. Çocuk daha lisede. Multimedia Developer'lığı ile ilgili bir meslek söyledi. Onu olmak istiyormuş. Şirket açıcam felan diyor. Eleman topluyor. Youtube gaming yapalım vs diyor. Ulan ne dünyalar var dedim. Bizde hayatta kalma mücadelesi haline getirmişiz işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 vizyonsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Anhora said: Biz çok garip bir hayat yaşıyoruz ya. Az önce TF2'de Canada'lı bir çocukla konuşuyorum. Çocuk daha lisede. Multimedia Developer'lığı ile ilgili bir meslek söyledi. Onu olmak istiyormuş. Şirket açıcam felan diyor. Eleman topluyor. Youtube gaming yapalım vs diyor. Ulan ne dünyalar var dedim. Bizde hayatta kalma mücadelesi haline getirmişiz işi. burda bı arkadas lolun youtube kanalindaki almanca karakter tanitimi yapmaya basladi eleman aylik 700 euro falan kazaniyo lisenin yaninda :D harcadigi zaman 20 saat ayda max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Sadece vizyonla olmuyor ki. Çevren olmadıkça.. PHP Developer arkadaşım var. Moruk sen anlarsın Oracle SQL'den, nasıl iş imkanları vs diyorum. Moruk salla kurumsal şirketleri açık kaynağa gel diyor. Herkesin kafası ayrı. Hiç ortak noktada buluştuğum adama rastlamadım ya. Literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 cevre edinmek de vizyonun parcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sükrü sen uyumuyomusun hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Yeni kalkmistir o Saat kac orda dude ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Afyonu yeni patlıyordur daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yapan yapıyor valla arkadaşım 9 senede mezun oldu üniversiteden çatır çatır sap de iş buldu. çocuğun bölümü on numaraydı tabi marmara işletme enformatiği alamanca. eşim daha 4. sınıfın başındayken aynı şekilde bi sap firmasında iş buldu senior olcak nerdeyse daha yeni mezun oldu diplomasını bile almadı. ben 3 seneden fazla oldu çalışıyordum ayrıldım şimdi diplomam yok diye tek tük telefon geliyor, hoş en son iyi bi felemenk firmadan görüşmeye çağırdılar beğendik cvnizi gelin görüşelim diye ama şu diplomayı almadan artık bana gün yüzü yok istemiyorum dedim. işte boş durmak tf2 gta oynamak yerine açıp makale okumak, bişiler öğrenmek şart. sonra ağlıyoruz işte amele gibi yov törköyödö hör şöy torpol rörörö bok torpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Hea su makaleyi okudum diye yazarsin cv ne hemen alirlar ise tabi liebe tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Anhora topiğidir dedim, öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ayril ve anhora desek daha iyi;) caktirma ikisi ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar