wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Daha nice sağlıklı, mutlu, pala bıyıklı senelere Numan başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Nice mutlu senelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 özel mesaj falan atsanıza konu açmanın anlamı ne post falan mı kasmak? Face'inden yazın, tel ile ulaşın, özel mesaj atın abi. Donanımhaber bebelerine yeri gelince laf atarsınız sonra da teraziye dık diye yalvarırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 oo sequo kızgın, doğumgünü kutlanmadan geçmiş patide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kasjhdasjdh yok lan çok saçma geliyor bana çok gereksiz bu doğum günü konuları. bizim forumda da açıyorlar siliyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 sana ne lan duduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 belki forumu satın alcam olm daha fazla kirletmenizi istemiyorum. inanla oturduk pazarlığa yakın zamanda soyunuzu kurutcam haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 biz beygirgucune geceriz, sen burda tek basina taqilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 anlaşma böyle olm yeni forum olmayacak alayınızı alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 alicaklarini ozelden gondericem ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 illa yazılım firması açıp batırttıracak kendini adam. sonra 1k pls lordum diye gezecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 hepi pörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 chrome said: illa yazılım firması açıp batırttıracak kendini adam. sonra 1k pls lordum diye gezecek. Kanka yazılım işiyle vurdum parayı :) Tam tersi yani her tarafa mobil reklam döşicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 seku sen vpills le zengin olmamış mıydın öyle diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 WaNTeD said: seku sen vpills le zengin olmamış mıydın öyle diyolardı Yok lan o datingden mobilden gelen ödemeyi legale çevirme yöntemleriydi. Ama 1 koyup 15 aldık o iştede. Nasıl bi şans varsa ne işe girsem paraya dönüştürüyorum. Millet gelen parayı vergilendirmek için komisyon öderken biz katlıyoruz. Para beni seviyor ama sizi sevmiyor nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben senin bu her yazdıklarını kaydediyorum rahat ol... bigün öyle bi düşeceksin dibe de cocuğuna acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ajhdgajshgdsad kıskançlığından çatır diye çatliyorsun olm :) düşerim ne olcak :) ben de bu akıl varken her seferinde daha güçlü çıkarım. Ama sen kanka? Sen ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adam hem beşiktaşlı hem snooker seviyor yau doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Bak editör sadece 1 tane dating sitesinin getirisi; http://i.imgur.com/ky8cMIJ.jpg Akşam 10 da hesap kestiği için 8 dk de 285 tl yapmış Sen 1 günde o parayı kazanamıyorsun Editör. 8 dk lik tek bir sitem senden zengin olm. Ben nasıl düşeyim söyle şimdi? Düşsem düşsem ayağım kaysa yine para dolu bi havuza düşerim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 sequoya da attention whore title'ı falan verilsin artık bu ne la daha ilk sayfadan mundar etmiş konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben daha fazla kazaniyorum lan kentsel donusumden dggssgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Adam bir siteden 47K para kazanmış. Biz de 50k olsa da canada'da dil okuluna gitsek diyoruz. Yok ya harbi vizyonsuzluk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 50k ve kanada dil okulu mu? Eton college a mi gidiyorsun lan manyak misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Anhora said: Adam bir siteden 47K para kazanmış. Biz de 50k olsa da canada'da dil okuluna gitsek diyoruz. Yok ya harbi vizyonsuzluk bu. 5 günlük kazanç kanka o. Günlük 8K ile 10K arası yapiyor 1 site sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 dating sitesi mi kaldı mobili yoksa 2015 3. çeyrekte zarar yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar