alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 geçtiğimiz günlerde aldığım Philips marka 50PUK6809 TV ye bugün bilgisayarı bağlayayım da bir oyun performasını göreyim dedim daha masaüstündeyken mouse 1 saniye geriden geliyor. Carefour dan almıştım bu arada. Direk orayı aradım biz ilgilenmiyoruz servisi arayın dediler servisi aradım, gecikmeli gelmesi normal diyorlar manyak mısınız lan ben yıllardır led tv ye bilgisayar bağlarım pek bir güzelde oyun oynarım diyorum philips ler böyle diyor langarozlar. TV yi camdan fırlatıcam o olacak napabilirim bu konuda bir destek lütfen. Thanks Bilgisayarım: Monster A7 V5.1 Kablo: Hama HDMI 1.3 (5 yıldızlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 çok ilginç. üstelik 6bin serisi. Dünyanın başka yerlerinde böyle bir sorun yaşayan olmuş mu? Google search ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 olmuş aynı sorunu yaşayıp allah belasını versin diyenler mevcut. 40puk6809 da bir kişi şikayetvar.com a yazmış sonra ayarları yaptık düzeldi demiş ama hikaye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 HDMI 1.3'ün sadece 30 Hz 4K desteği var, o yüzden öyle hissediyorsun. Bu HDMI 1.4 için de aynı şekilde. Laptop'un bir tek HDMI çıkışı var ancak versiyonu yazmıyor. Servisini arayıp HDMI2.0 desteği olup olmadığını öğrendikten sonra HDMI2.0 kabloyla bağlarsan 4K@60Hz çalışacaktır ancak gene de bir miktar renk kaybı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim lg tv var. onda da geriden geliyor fare biraz. oyun falan oynanacak gibi değil yani. ya tv'nin ya pc'nin hdmi mevzusu dandik herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 game mode vs tarzı moda geçiyorsun dimi tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 4 yıl önce aldığım LG led tv de hiçbir gecikme olmadan kulllanabiliyorum. masaüstünde mouse 1 saniye gecikmeli gelmesi pek mantıklı gelmiyor bana evet modu da denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Şimdi firmalar 4K TV diye satıyor bunları, PC monitörü diye satmıyor, orada bir alicengiz söz konusu. Sadece HDMI portu koyuyorlar nasıl olsa 4K@30Hz dizi/film vb. şeylere yeterli olduğu için. Sonra kullanıcılar gidip bunu PC'lerine taktıklarında böyle istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. PC'lerle hiçbir alakası yok aslında durumun, tamamen DP girişi olmayan televizyonlarla alakalı. HDMI2.0 kabloyla bile PC'ye taksanız anladığım renk kaybı çoğu zaman bilgisayar oyunlarında gözle ayırt edilebilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Vay be, bu başlık göründüğünden çok daha önemli. TV'ye bağlar oynarız diyen pek çok kişi çuvallayacak yani. Bu konuda youtube videosu, inceleme yazısı falan bulduysan/bulursan paylaşır mısın? Öğrenelim bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Tabi, refresh rate olayından çuvallandığı gibi 4K TV'lerin input lag testleri pek piyasada olmasa da panel büyüdükçe artan bir değer olduğu için sıkıntı yaratabilecek bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 AVSforum'daki şu thread güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Phillips input lag olarak en kotusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Abi bu baslikta donen cehalet ile ulkenin %3 enerjisi karsilanirdi. Olm game mode u acmadigin surece tv, sourcedan aldigi goruntuyu isler. Bu isleme sirasinda bayagi gecikme olusur. Kaldi ki her markanin ve midelin game mode u ( goruntuyu islemeden bypass eden mod) ayni input lag ile gelmez. O yuzden review siz tv almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Aga tv ile monitoru nasil ayni kefeye koyuyorsunuz ahahah Pixel ile hd aktarimi ayri seyler hep m Hakkaten cehalet sinirlarini asmissiniz 48" tv ile neden 27" monitorun ayni fiyati oldugunu hic dusunmediniz dimi Bi akillisizsiniz 2500 tl verip oo 50 aldim ben pcye takiyorum diyen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 editör yine bilgisiyle dövdü ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben tekrar hatırlatayım: bilgisayarı tv ye bağlayıp mouse 1 saniye geriden geliyorsa bi boktanlık var demektir. Desktop taki mouse dan bahsediyoruz call of duty modern warfare deki fps düşüşünden değil. Azcık düşünerek cevap verin lütfen. P.S: 60 hertz e çıkardım bilgisayardan desktop olayı çözüldü. Ama işin boktan tarafı servisi aradığımda bana philipsler öyle yavaş gelir normal diyerek cevap vermesi ben burnundan getireceğim onların az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bright gayet guzel cevap vermis HDMI 2.0 ile denedin mi? Ayrica pc vs baglandigi zaman game moda almak bir nevi zorunluluk gibi birsey aksi takdirde upscale vs gibi seyler yuzunden patliyor inputlag. Ayrica TV ye pc baglamak nedir eger boyle birsey olsa idi monitor diye birsey uretilmezdi ve konsollara gerek kalmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar