Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kolaylıklar, umarım kısa sürede en iyi ve masrafsız şekilde hallolur. Birçok şeye olduğu gibi ülkede yetkili servislere de inancım kalmadı. Benim de Fiestam vardı 2003 ya da 2004 modeldi sanıyorum bu hatları keskin olan kasadan önceki yumuşak hatları olan, elektrik arızası vardı arabada değişik şekilde, yolda giderken arabanın elektrik aksamı kendini kapatıyordu bir anda tekleyip duruyordum, E-5'te falan başıma geldi hatta 80'le giderken, araba kendini kapattı. Neyse servise götürdüm, bilgisayara bağladılar, bir liste çıktı 7.000 TL falan :) "dalga mı geçiyorsunuz?" dedim, araba satsan ne kadar zaten? Tek dedikleri bilgisayar ne diyorsa onun yapılması gerek türü birşeydi, ben de "size ne gerek var o zamana" getirdim mevzuyu. Neyse çıkıp Bostancı sanayide yıllardır babamın arabalarını götürdüğü yere götürdüm (enayiyim ya yetkili servis olsun en doğrusu olsun mantığı vardı), arabayı söktü etti, herşeyine baktılar, filtredenmiş sorun garip bir şekilde, araba zorlandığını hissettiğinde kendini kapatıyormuş bir şekilde. 250 TL'ye halloldu, gittim servise verdim veriştirdim, sonra arabayı kardeşime verdim, o yıllardan beri şirket arabam var, ne kasko derdi, ne benzin derdi ne başka birşey, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Cumartesi sabahı toyotanin arka kapı otomatiği bozuldu, yetkili servis motoru bozulmuş 600tl dedi. Neyse çarşıda bir usta universal motor taktı 80tl ye. Toyotanin servisini alan alj de uçmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 enjektör temizlenmesi ve kontrolü için 500tl istiyor yetkili servis 2010 fiesta için. ne dersiniz? eğer enjektörler değişmeli derlerse ucuza yaptıran bir yer bulma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 2012 fıesta dıesel 120.000 bakımı Yag mazot tum fıltreler ıvır zıvır 170 tl balatalar bıtmıs 45 tl ıscılık 40 tl toplam 255 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Iscilik nasi 40 olur ya Saka mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 şaşmaz oto sanayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hayır sureklı tamırcım . Oto kıralama sırketıyız 15 aracın yaklaşık 7 tanesı ve kazaya karışanlar hep aynı tamırceye gıdıor . Bu tur bakımlarda en fazla 50 tl verırım ( keza hep tatlı tatlı tartışırız da ) sıfır araçların bakımları yetkılı servıslerde oluyor onlardada anlaşmalı ama 400 den asagı dusen yok . Bu arada bılmyenler ıcın soylım Balatalar bıtse yetkılı harıcı degısırsenız Garantı bozulmuyor . Bosu boşuna mın 250 tl vermeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi ne kadar geçiriyorsunuz oto kiralarken bozuk aracı verip katakülli yaptığnız oldu mu çakallıklarını anlatsana sektörün zihnimiz açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Valla ben daha yapmadım kaldıkı fıyatlar bellı zaten ama bana yapılan cok . Musterı telefon acıyor araç bozuldu dıe bızde gıdıp cekıcı ıle aracı alıyoruz motor yıyor araç 4 - 5 bın masraf var kı buda yetkılı servıs dışında . Motor açılırken bır cok parçanın ve macunun yenı yapıldığını anlıyoruz .GPRS den oncekı günlere donup bakıyoruz araç yarım gun boyunca tamırcıde yatmış. Arıyoruz musterıyı sız altdan vurmuşsunuz aracı yaptırmışsınız dıyoruz kem kum edıyor .G.. lalesı . uzatmım borç takanmı ararsın , aracı dugun arabası yapıp kaput cokunce ben yapmadım dıyenımi ararsın . Bıktırdı yemın ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 sen de haklıymışsın, hep tek taraftan bakmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hizmet sektorune bir Turk insanina iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 hangi şehirde rent a car'sın bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Fistan said: hangi şehirde rent a car'sın bro İstanbul Reklam yapım barı lazım olan olursa Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 izmir olsaydı keske neyse istanbulda lazım olursa gelir alirim bi arabani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 günlüğü 30 liraysa gideceğim şehre götüreyim daha ucuza gelir sixt de 120 den aşağı fiyat yok o da indirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 guncel said: günlüğü 30 liraysa gideceğim şehre götüreyim daha ucuza gelir sixt de 120 den aşağı fiyat yok o da indirimle :) bak ıste demınkı sorunun karsılıgı bu . Sahıbınden de ust sıralara çıkmak ıcın koyulan fıyatlar onlar .Soran olursada 36-48 aylık sözleşmelerde gecerlı fıyatlar dıyorum . Su an 90 tl den symbol ler var en ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 dieevil said: Fistan said: hangi şehirde rent a car'sın bro İstanbul Reklam yapım barı lazım olan olursa Site Fiyatlar baya iyiymis. KM siniri, sigorta olayi falan nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ben fiestamı kartal sanayide mekanik Ford servisine götürüyorum yakup abi var her şeyiyle süper ilgilendi aracımın 1200 TL Ye aracımı baştan yarattık 2 ay önce Arada aklıma bişi takılınca gidip kafasını ütülüyorum hiç sıkılmıyor uzun uzun gösteriyor anlatıyor sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar