Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford otokoçun 2010 fiestaya çıkardığı bakım fiyatı

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Kolaylıklar, umarım kısa sürede en iyi ve masrafsız şekilde hallolur.

Birçok şeye olduğu gibi ülkede yetkili servislere de inancım kalmadı. Benim de Fiestam vardı 2003 ya da 2004 modeldi sanıyorum bu hatları keskin olan kasadan önceki yumuşak hatları olan, elektrik arızası vardı arabada değişik şekilde, yolda giderken arabanın elektrik aksamı kendini kapatıyordu bir anda tekleyip duruyordum, E-5'te falan başıma geldi hatta 80'le giderken, araba kendini kapattı. Neyse servise götürdüm, bilgisayara bağladılar, bir liste çıktı 7.000 TL falan :) "dalga mı geçiyorsunuz?" dedim, araba satsan ne kadar zaten? Tek dedikleri bilgisayar ne diyorsa onun yapılması gerek türü birşeydi, ben de "size ne gerek var o zamana" getirdim mevzuyu.

Neyse çıkıp Bostancı sanayide yıllardır babamın arabalarını götürdüğü yere götürdüm (enayiyim ya yetkili servis olsun en doğrusu olsun mantığı vardı), arabayı söktü etti, herşeyine baktılar, filtredenmiş sorun garip bir şekilde, araba zorlandığını hissettiğinde kendini kapatıyormuş bir şekilde. 250 TL'ye halloldu, gittim servise verdim veriştirdim, sonra arabayı kardeşime verdim, o yıllardan beri şirket arabam var, ne kasko derdi, ne benzin derdi ne başka birşey, en güzeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Hayır sureklı tamırcım . Oto kıralama sırketıyız 15 aracın yaklaşık 7 tanesı ve kazaya karışanlar hep aynı tamırceye gıdıor . Bu tur bakımlarda en fazla 50 tl verırım ( keza hep tatlı tatlı tartışırız da )

sıfır araçların bakımları yetkılı servıslerde oluyor onlardada anlaşmalı ama 400 den asagı dusen yok .

Bu arada bılmyenler ıcın soylım Balatalar bıtse yetkılı harıcı degısırsenız Garantı bozulmuyor . Bosu boşuna mın 250 tl vermeyın
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben daha yapmadım kaldıkı fıyatlar bellı zaten ama bana yapılan cok . Musterı telefon acıyor araç bozuldu dıe bızde gıdıp cekıcı ıle aracı alıyoruz motor yıyor araç 4 - 5 bın masraf var kı buda yetkılı servıs dışında . Motor açılırken bır cok parçanın ve macunun yenı yapıldığını anlıyoruz .GPRS den oncekı günlere donup bakıyoruz araç yarım gun boyunca tamırcıde yatmış.
Arıyoruz musterıyı sız altdan vurmuşsunuz aracı yaptırmışsınız dıyoruz kem kum edıyor .G.. lalesı .

uzatmım borç takanmı ararsın , aracı dugun arabası yapıp kaput cokunce ben yapmadım dıyenımi ararsın . Bıktırdı yemın ederım
Sosyal ağlarda paylaş

guncel said:

günlüğü 30 liraysa gideceğim şehre götüreyim daha ucuza gelir

sixt de 120 den aşağı fiyat yok o da indirimle

:) bak ıste demınkı sorunun karsılıgı bu . Sahıbınden de ust sıralara çıkmak ıcın koyulan fıyatlar onlar .Soran olursada 36-48 aylık sözleşmelerde gecerlı fıyatlar dıyorum .

Su an 90 tl den symbol ler var en ucuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...