Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 spotlight ve siri kullanmıyorum, jb ile ios 7 kullanıyorum. daha hızlı ve stabil hiçbir alet yok, net. root'lu cyanogenmod'lu samsung note'tan çektiğimi hiçbir telefondan çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 MrLevie said: Türkçe Siri mi? haykırarak güldüm çok afedersiniz=) yani iOS kullananları anlıyorum ama siriyi övmeyin bana ya. Google Now gibi bir nimet varken özellikle. Google now ile Siri çok farklı şeyler. Ok google hows weather tomorrow ? Siri wheres my umbrealla ? Ok google ile telefon özelliklerini kullanabiliyor musun bu arada ben becerememiştim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ok google ile spotify'da istediğin şarkıyı açabilir, shazamla şarkı dahi aratabilirsin. contacts'da nickname koyup o nicknamele arama da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ok google hakkaten harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 MrLevie said: Türkçe Siri mi? haykırarak güldüm çok afedersiniz=) yani iOS kullananları anlıyorum ama siriyi övmeyin bana ya. Google Now gibi bir nimet varken özellikle. öyle deme, lazım olur. mafya kolunu bacağını kırınca ambulansı siri çağırcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Google nanesini kullanmadım ama Siri gayet yetiyor bana. Zaten yemek yap demiyorsun 2-3 kişi arıyorsun veya mesaj yazdırıyorsun yani çok kullanacağınız bişi olmuyor hangisini kullanırsanız kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar