Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 spotlight ve siri kullanmıyorum, jb ile ios 7 kullanıyorum. daha hızlı ve stabil hiçbir alet yok, net. root'lu cyanogenmod'lu samsung note'tan çektiğimi hiçbir telefondan çekmedim.
kath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 MrLevie said: Türkçe Siri mi? haykırarak güldüm çok afedersiniz=) yani iOS kullananları anlıyorum ama siriyi övmeyin bana ya. Google Now gibi bir nimet varken özellikle. Google now ile Siri çok farklı şeyler. Ok google hows weather tomorrow ? Siri wheres my umbrealla ? Ok google ile telefon özelliklerini kullanabiliyor musun bu arada ben becerememiştim ?
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ok google ile spotify'da istediğin şarkıyı açabilir, shazamla şarkı dahi aratabilirsin. contacts'da nickname koyup o nicknamele arama da yapabilirsin.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 MrLevie said: Türkçe Siri mi? haykırarak güldüm çok afedersiniz=) yani iOS kullananları anlıyorum ama siriyi övmeyin bana ya. Google Now gibi bir nimet varken özellikle. öyle deme, lazım olur. mafya kolunu bacağını kırınca ambulansı siri çağırcak.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Google nanesini kullanmadım ama Siri gayet yetiyor bana. Zaten yemek yap demiyorsun 2-3 kişi arıyorsun veya mesaj yazdırıyorsun yani çok kullanacağınız bişi olmuyor hangisini kullanırsanız kullanın.
Öne çıkan mesajlar