yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Nereye açsam bilemedim, taşınıyorum, adam gibi nakliye firması arıyorum, var mı tavsiye? Ulusoy varmış dediler, aradım 5 farklı firma var, bugün 12'ye exper gelecekti hala aramadılar bekliyorum. Bu taşınma işi ne zormuş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 lokal firmalara bak ulusoy su bu cok kazik olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Abi 3 4 tane dilini bilmediğim adam mobilyaları yara yara götürmesin dedim, prof bir firma, boneli adamlar, askılıklı taşımadır kendi kutularıdır gelsinler alıp götürsünler dedim, lokal olunca da özensiz girişiyorlar, bir arkadaş nasibini aldığı için tırstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 En yakın kahveye git soruştur, taşıma işi yapan ufak kamyonet tarzı bişeyi olan biri kesin vardır. O 2-3 hammal da ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 kolay gelsin ogrenci bul 3-4 tane tasinma isinde en tecrubeli onlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 valla ulusoy nasildir bilemedim de genelde ayak islerini yapanlar eskiden zaza oluyordu simdi suriyeli de cikiyor.. gectigimiz 6 senede 3 kez tasindim hepsi zazaydi..ama nispeten ozenli insanlar da vardi.yani hor goruleceklerinin bilincinde daha nazik yaklasan.kurtlere simdi kimse is vermez diye daha ozenli calisiyorlardi. esas isi yapanlarin yevmiyesi 40 50 tl olunca ister istemez kira yara tasiyorlar..yapacak birsey yok gibi.sozde sigorta var ama alabilenle de karsilasmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 o kendi kutulari sunlari bunlari bizim zazalar da ogrenmis canim.. tasinmalarin 2 sinde biz sadece evden ciktik herseyi onlar paketledi..memnun kaldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 istanbul ise, göztepe nakliyat temiz çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Tasidiktan sonra zaaaaaaxD yaptilar mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bir de para cok sorun degil dersen atiyorum sirket sahibi ile 500 e anlastik..4 kisi geldiler ..olum bak guzel is yapin diye 50 serden 200 de onlarin cebine koydum evden ciktim gittim adamlar oynaya oynaya cok temiz is yaptilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ulusoy & Varan diye bir yer buldum, bekliyorum bakalım. 500 tane ulusoy nakliyat var memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 nereden nereye taşıma yapıosun? ben yeni taşındım ist - ank arası iyi bir firmayla nişanlım da izmir - ank arası taşındı o firma da iyi. isim verebilirim işine yarayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 adam adresini buluruz diye şehir ismi vermiyor inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://www.teusnakliyat.net/ 4 kere taşıdılar bizi, çok sayıda arkadaşımızı da taşıdılar. Ucuz, B kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ben bi ulusoy nakliyat kullandım, ucuzdu baya, ağzıma sıçtılar desem az kalır herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 İstanbul'da bir sürü iyi firma var da şehirler arası tam bir kabus. Çoğu firma eşyalarınızı sizden alıyor, şehirler arası taşımacılık yapan taşeronlara veriyor ve onlar diğer şehre götürüyor. Verdiğiniz paranın yarısı bu aracılara gidiyor genelde. Ben İstanbul'dan Kütahya'ya taşınırken öldürecektim neredeyse adamı, sabah aldılar, akşam gelir dediler. Adamlar eşyaları aldıktan sonra akşam 9'a kadar ulaşamadık. Akşam da şoförün numarasını veriyorum diye taşeronun numarasını verdiler... Eşyalar gece 1 miydi neydi geldi Kütahya'ya; sağolsun taşerondaki çocuklar beyefendi çıktılar, 40 kere özür dilediler, durumu anlattılar vs. Bir de bu bizden eşyaları alan lavuklar parayı peşin istemişlerdi, biz 250 lira kapora verdik. Gerisini de eşyalar gelince alırsınız diye konuştuk; iyi ki öyle konuşmuşuz, çünkü taşeronda çalışanlara parayı oradan alırsınız diyorlarmış hep. Adamlar kaç kez paramızı alamadık, müşteri mağdur oldu vs. diye anlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 istanbul'da nakliyat firması tavsiyesi verebilir misiniz? büyük kamyonlular bizim eşyalar anca paklar. ulusoy kötü denmiş. daha önce noname bi yere taşıtmıştık bir felaketti. direk göztepe nakliyata x2-3 bayalım mı, eşyalar piç olmasın diye? kentkur nakliyatı duyan var mı? biri tavsiye etti. nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Artık mahalle kültürü de site ve rezidans olayına kaydığı için nakliyeci piyasası baya devasa oldu. Bizim İzmir'de Çetintaş var sdjjdsf; adamlar Mavişehir'i komple taşıyor hergün. Allianz ile eşyalar sigortalı, gelen nakliyecelerin söküp kurmayı bilmediği mobilya, beyaz eşya falan yok. Yanlarında yedek armatür, çamaşır makinesi hortumu falan bile taşıyorlar. Zaten çoğu ameleden çok teknisyen. İstanbul'u bilmiyorum ama taşınmak çok külfet ve ayrıntılı bir iş, bence para bayılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 İstanbul'dan izmir'e , kazık olmayan ama işi de kırmadan dökmeden kotaracak nakliye firması arıyorum. Önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar