Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden Eve Nakliyat

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Abi 3 4 tane dilini bilmediğim adam mobilyaları yara yara götürmesin dedim, prof bir firma, boneli adamlar, askılıklı taşımadır kendi kutularıdır gelsinler alıp götürsünler dedim, lokal olunca da özensiz girişiyorlar, bir arkadaş nasibini aldığı için tırstım :(
Sosyal ağlarda paylaş

valla ulusoy nasildir bilemedim de genelde ayak islerini yapanlar eskiden zaza oluyordu simdi suriyeli de cikiyor..

gectigimiz 6 senede 3 kez tasindim hepsi zazaydi..ama nispeten ozenli insanlar da vardi.yani hor goruleceklerinin bilincinde daha nazik yaklasan.kurtlere simdi kimse is vermez diye daha ozenli calisiyorlardi.

esas isi yapanlarin yevmiyesi 40 50 tl olunca ister istemez kira yara tasiyorlar..yapacak birsey yok gibi.sozde sigorta var ama alabilenle de karsilasmadim..
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da bir sürü iyi firma var da şehirler arası tam bir kabus.

Çoğu firma eşyalarınızı sizden alıyor, şehirler arası taşımacılık yapan taşeronlara veriyor ve onlar diğer şehre götürüyor. Verdiğiniz paranın yarısı bu aracılara gidiyor genelde.

Ben İstanbul'dan Kütahya'ya taşınırken öldürecektim neredeyse adamı, sabah aldılar, akşam gelir dediler. Adamlar eşyaları aldıktan sonra akşam 9'a kadar ulaşamadık. Akşam da şoförün numarasını veriyorum diye taşeronun numarasını verdiler... Eşyalar gece 1 miydi neydi geldi Kütahya'ya; sağolsun taşerondaki çocuklar beyefendi çıktılar, 40 kere özür dilediler, durumu anlattılar vs.

Bir de bu bizden eşyaları alan lavuklar parayı peşin istemişlerdi, biz 250 lira kapora verdik. Gerisini de eşyalar gelince alırsınız diye konuştuk; iyi ki öyle konuşmuşuz, çünkü taşeronda çalışanlara parayı oradan alırsınız diyorlarmış hep. Adamlar kaç kez paramızı alamadık, müşteri mağdur oldu vs. diye anlattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
istanbul'da nakliyat firması tavsiyesi verebilir misiniz? büyük kamyonlular bizim eşyalar anca paklar. ulusoy kötü denmiş.

daha önce noname bi yere taşıtmıştık bir felaketti. direk göztepe nakliyata x2-3 bayalım mı, eşyalar piç olmasın diye?

kentkur nakliyatı duyan var mı? biri tavsiye etti. nasıldır?
Sosyal ağlarda paylaş

Artık mahalle kültürü de site ve rezidans olayına kaydığı için nakliyeci piyasası baya devasa oldu.

Bizim İzmir'de Çetintaş var sdjjdsf; adamlar Mavişehir'i komple taşıyor hergün. Allianz ile eşyalar sigortalı, gelen nakliyecelerin söküp kurmayı bilmediği mobilya, beyaz eşya falan yok. Yanlarında yedek armatür, çamaşır makinesi hortumu falan bile taşıyorlar. Zaten çoğu ameleden çok teknisyen. İstanbul'u bilmiyorum ama taşınmak çok külfet ve ayrıntılı bir iş, bence para bayılın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...