Mithat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Takas bu , oynayıp sıkılıp bıktıysanız bana verin , bende steamden size gta 5 alıp gönderiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 kısaca çalışmayan versiyonu verip, çalışan versiyonu istiyorsun asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Harbiden kimse yok mu bunu isteyen? Bilgisayar olanı daha yeni çıktı ps4 olanı 2 yıldır falan var . Şu steamde 179 tl takılı kalmamış olsa gidip direk kendim alıcam ps4 olanı. Para steamde takılı kaldı diye yaptığım bişi , ben millet aaa enayi diyerek atlar bu tekife sandım kimse kabul etmiyor. Yok mu ps4 olanı oynamış yutmuş şimdi sırada pc var diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bilgisayarda niye oynamıyorsun? KONSOLDA 30 FPS Mİ OYNAYACAKSIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ps4 olani 2 senedir yok false advertisement - konu kilit - ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Mithat olduğun için kimse iplemiyor olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bilgisayarda sıkıntı çıkartabilme ihtimalinden korkuyorum ben. Ps4te çıkalı ne kadar oldu ki? 2 olmadıysa da 1.5 falan olmuştu dafdsf , dışarda 100 liraya falan vardır diye umit ediyorum ama hiç para harcamadan bu şekilde yaparsam çok rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Abi o zaman "takas - ps4 gtav verin size steamden 179 tl ye kadar istediğiniz oyunu vereyim" diye güncellesene teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Çok mantıklı edit : fakat güncelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bana uyar ama hangi ara nasil verebilirim sana oyunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Beşiktaş-Taksim taraflarındayım , gerçi şu oyun için istanbul içi her yere gelirim. Geri kalanı aynı gta 5 bilgisayar için olabilir veya 179 tl karşılığı steamden ne istiyosanız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Salire said: bana uyar ama hangi ara nasil verebilirim sana oyunu bilmiyorum csgo bicagina takasla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar