yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 martin extra dry ile beefeater gin var elimde bunlarla ne kokteyl yapabilirim en iyi? tüyolarınızı alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 martini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ikisiyle beraber bi kokteyl guzel bisey yok martini'yi sek icersin, cinle de cin tonik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 martini ve negroni yapabilirsin ben direk martiniye abanırdım,gerçek martini için zeytin suyu lazım 1 bardak dolusu az tuzlu yahut tuzsuz yeşil zeytin,1 bardak su,1 yemek kaşığı beyaz sirke(elma olur,limon olur) karıştır bi kapta,tahta kaşıkla ez zeytinleri fln,dolaba at bi geceliğine,ertesi gün bi tel süzgeçten geçir,sıvısını al sonra 5 oran cin,1 oran martini,(oranlar zevkine göre değişir bu benim tercihim),azcık zeytin suyunu soguk bardaga koy,kaşıkla yavaş yavaş karıştır en baba martini tarifini aldın yine iyisin Fistan said: ikisiyle beraber bi kokteyl guzel bisey yok martini'yi sek icersin, cinle de cin tonik :) cin toniğe her zaman varım lakin martini markasıyla kokteyli farklı şeyler bi vermut markası martini,aynı zamanda vermut ve cin(yahut votkayla ) yapılan bi kokteylin adı ama ikisi aynı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hangi ülkedesin? everclear var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 martini extra dry var diyor abi bana ogretme hangi icki ne diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben şekersiz seviyorum içkiyi diye extra dry istemiştim (duty free'den) bu da baya tatsızmış bikaç tarife bakıp martini yapmayı denedim ama cin tadı çok baskın oldu hep o yüzden sorayım dedim zeytin suyu da öyle mi oluyomuş yahu zeytin kavanozundan çıkan sudan kullanarak yaptım bi tane kötü oldu dsfdjfs of cahillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yav said: zeytin kavanozundan çıkan sudan kullanarak yaptım bi tane kötü oldu dsfdjfs of cahillik yazik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 martini kokteyli tarifi bir de vodka martini var.. vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 o kadar da kötü olmadı ya içtim şahsen hostes arkadaş var her ay alıyom 2 şişe bişey önümüzdeki ay white russian kasalım dedik ama bakalım şöyle birlikte pratik güzel bişeyler yapabileceğim toplamı 25-35euro'yu geçmeyecek 2-3 şişe söylesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yav said: hostes arkadaş var her ay alıyom 2 şişe bişey hostes arkadaş var her ay hostes arkadaş var hostes arkadaş hostes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 erkek ya kabin memuru dicektim onla içmiyorum merak etmeyin dsfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 zaten hosteslerin soktugu kadar kaçak içki sokulmadı daha ülkeye şırnaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 neden kaçak olsun duty free'den alınan içki dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hakları yok normalde ama bir şekil çözülüyor detayını merak edip sormadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 aga cin aldır güzel,bombay beefeaterfln,tonik al marketten,cin tonik yap viski aldır,bi jack bi şivas bi jameson fln hepsini dene bak bakalım burbon mu seviyorsun irish mi scotch mu? yanında hatun var diye kokteyl yapcam tribine giriyorsan,kolayla fln içsin viskiyi,cin toniği herkes içer zaten hem şekersiz seviyorum diyorsun hem white russian içiyorsun fln aga bi kere kimse zorunda kalmadıkca votka gibi dandik birşyi içmemeli,bonzai için daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 DoGMeaT said: aga bi kere kimse zorunda kalmadıkca votka gibi dandik birşyi içmemeli,bonzai için daha iyi pft..abi bulgaristandan yukaridaki butun ulkeleri bir hamlede ic ettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 güzel votka var yok değil misal yahut güzel bloody mary fln yapmaya kasarsanız ,bayır turpu fln alıp aktardan,olabilir ama onun dışında zerre güzel bir içki değil bence votka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 absolut var yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 vodka degil miydi bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 zevk meselesi oldugu icin bazisi seviyor iste absolut kötü diyen de çikıyor, belvedere kötü diyen de gördüm, smirnoff agaa diyen de cok zaten zilyon tane vodka var, biriyle birinin hic alakasi olmayan, iciyosun bu vodkaysa bu ne lan? oluyosun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 sobieski,russian standart,belvedere fln hepsi absolardan daha kaliteli votkalar abso votkanın şinitzeli gibi,belli bi kalitenin altında yapılması zor,ulaşımı kolay,çok pahalı değil vs,alınır içilir yani sorun değil,farklı kokteyller fln yaparsınız ,ama çok daha kaliteli ve keyifli votkalar var favorim "the parliament",rusyadan arkadasım votka getirdi diyen biri duyarsanız ve başka bi marka getirdiyse kafasına atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu kadar artistlik yaptıgıma bakmayın gidip köylü gibi ballı jb iççem birazdan başka viski yok evde fakirlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Finland içimi bayağı keyifli bir votkaymış. Tavsiye ederim. Bir de bana burun kanaması geçirtmeyen tek votka markası. Yüksek tansiyon ftl Onun dışında duty free'den alınacak f/p oranı en iyi içki JW Green Label bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 DoGMeaT said: güzel votka var yok değil misal yahut güzel bloody mary fln yapmaya kasarsanız ,bayır turpu fln alıp aktardan,olabilir ama onun dışında zerre güzel bir içki değil bence votka Şu içtiğim en şahane vodka olabilir yalnız. Resmen su niyetine içiyoduk yazın. Açıkara bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar