kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 P8Z77-V LX anakart 8x2 ram aldım, bendede 4x2 vardı. 24 olur dedi 3-5 hırbo ama kullanılabilir ram 16 gösteriyo. 24ü görüyo ama 16 kullanıyo. Bios falan update yaptım. Bu ram sorunu. gtx660ti var 2 tane. Sli yapayım dedim 2sinide görüyo, driverları kaldırdım tekrar kurdum vs ama sli enable etmem lazım sanırım ne biosta nede nvidia panelde böyle bi seçenek yok. Buda sli sorunum. Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 SLİ Nvidia paneldeki yeri için şuraya bak : http://dl.maximumpc.com/galleries/sli_crossfirex/sli_622.jpg Tabi aralarında sli köprülerini takmış olman lazım. 2 adet takma yeri varsa ikisinide takacan 16 GB ram için ise eğer windows 7 Home Premium kullanıyorsan windowsu ,16 gb den fazlasını görmez zaten. Windowsu en az Professional yapcan. Eğer değilse ya ramlerin bozuk ya ya da anakart slotların , yada adam akıllı takamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bendeki direk bu ya ekran görüntüsü http://i.imgur.com/dW9lPBr.png ayrıca neden 2 tane sli bridge takıcam ? tek yetmiyomu normalde ? yetkili abilerin dediği bana 1 tane takman yeter oldu hep. niye o zaman 1 tane bridge siparişi verdim lan ben. varsa fazladan göndersenize 1 tane parası neyse vereyim eğer sorun sli bridge yüzündense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 boşuna heyecan yapmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Öndekine taktı isen, arkadakine takmayı dene. Veya tersinden. Bazen tek adet yetmiyor, bazen arkaya veya öne tek takman yeterli. Köprü ekran kartlarının kutusundan çıkmadı mı ? Habire koyup dururlar ondan. Antalyada isen gel verem. Funky nin önde buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ya benden çıkanları zamanında arkadaşa vermiştim hiç sli yapabilme ihtimalim yok sanırım diye. öyle bi hevesim yoktu. bunu direk amazondan sipariş ettim. asusun buda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Tek sli beidge yetiyo olm ne diyonuz. Burda baska bi sorun var ya anakart biosunda bi secenek var "usb 3 calistir ama pci veriyolunu kis" gibi Ya da anakart sli desteklemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Çık çarşıya hehangi bir bilgisayarcıya gir , zaten vardır, onda al geç. Taa amazondan sli köprüsü mü sipariş verilir la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ve evet anakart ne sli ne cf destekliyo. Gokalp gotune koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Aaa , Ahahah, lan harbi Esh haklı , anakartın modeline hiç dikkat etmedim, ezbere konuşuyorum. Senin anakart sadece crossfire destekliyor ya la. http://www.asus.com/tr/Motherboards/P8Z77V_LX/specifications/ CF yapıyor yazıyor. Gerçi lucid virtu diyor ama , acaba bu lucid virtu, SLİ yaparmı ? Ona da lucidin kendi sürücüleri lazım olacak, var ise tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 LAN O ZAMAN İLK GÖSTERDİĞİMDE NİYE DESTEKLİYO DİYOSUNUZ DAHA DENEMEDEN neyse anakart alıcam yeni.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Yok yapmaz, baya salak bisi lucid virtu zaten kullanmasan daha iyi. Kart cf destekliyomus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Olm ucuz bisi al bari sdfs Vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 almışken iyisini alalım abi. ram aldık ssd aldık kaanın bi dahaki gidişinde işlemci aldırcam ön hazırlık olur işlemciye işte kötümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ok SLI yı çözdük, Ram ne oldu ? Home premium mu takılıyormuşsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 üşendim çıkarmaya diğer ekran kartını kaç wat yiyodur bu şerefsiz şimdi çıkarmasammı çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Quo-Vadis said: Ok SLI yı çözdük, Ram ne oldu ? Home premium mu takılıyormuşsun ? yok lan prof işletim sistemi çözücem ama onu çok yaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 diger karti cikarmadiysan ona physx yaptir bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dimi boşa yormayalım işlemciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kermit said: almışken iyisini alalım abi. ram aldık ssd aldık kaanın bi dahaki gidişinde işlemci aldırcam ön hazırlık olur işlemciye işte kötümü Alacagin islemci simdi alacagin anakartla uyumsuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yok anakart alcam işlemciyi sonra alcam zati ayarlıycam bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kermit said: Quo-Vadis said: Ok SLI yı çözdük, Ram ne oldu ? Home premium mu takılıyormuşsun ? yok lan prof işletim sistemi çözücem ama onu çok yaklaştım RAM'lerin hızını elle ayarlamaka gerekebilir. Bunun harici görmemeye devam ederse CMOS clear yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar