The_eXXe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Abi forum güzel görünüyoda abi buradakilerin yaş ortalaması kaç yaw? Garbage de kelime oyunu başlatmışlar.. Alla Alla Yaf bunları bis 5 yaşındayken oynuyoduk. Doğru düzgün yazılarda var ama belli yaş ortalaması yok burda.. Adam yazı yazmış olmak için hahauha falan yazmış böle forum Olmas Kardesim.. Gevezelik deilde bilgi paylaşımı için kullanmayı öneriyorum.. Biras ağır eleştiri oldu ama olması gerekiyodu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ilk önce hoşgeldin (: bu arada adı üstünde Garbage yani çöp , çöplük o tür konular orda Tek o bölümle durmuyorki forum daha bir çok bölüm mevcut (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 cp yapsana adama:)[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ben senin nickini nerden tanıyom yaa.......cıkartamadım sen hıc ızmırde bulundunmu yada starcraft oynadınmı ole soylıyeyım...[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Yeni üyemize bir C/P yapmamışsınız, çocuk simdi bir ciğerciye gitse yarım ekmek arası bir şeyler istese hani senin C/P demezler mi? Bu arada aramıza Hoşgeldin The_eXXe; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: ghaldszar, 04 June 2003 02:14 tarihinde demiş ki: Yeni üyemize bir C/P yapmamışsınız, çocuk simdi bir ciğerciye gitse yarım ekmek arası bir şeyler istese hani senin C/P demezler mi? demezler, peynir ekmek yemezler...[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 selam hos geldın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya bu arada garbage bölümüne atılan postlar kullanıcının msj sayısını yükseltmesin diyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben geldim aslında dün geldim yani dün üye oldum:p daha yeni keşfediyorum..sınav dönemindeyken gülmek için ii bi nedenim olmuş oldu....çok hoş:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 the_exxe[b] P[b]aticik'e Hõ$qELdiÑ...[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hoşgeldin[hline]Mixed Website .:Magician FM:. [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Dragonutopia, 04 June 2003 01:49 tarihinde demiş ki: Ben senin nickini nerden tanıyom yaa.......cıkartamadım sen hıc ızmırde bulundunmu yada starcraft oynadınmı ole soylıyeyım...[hline]A little less conversation a little more action please he he Evet StarCraft oynadiniz..............:)))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bu arada The_ExxE Braaaaaaaaaaaaaaaakkkkk şimçik.Adam gibin muhabbet dal.Gitmiş çöpe dalmişsin.Burada bayagi saglam adamlar var mesela ben :) :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 [Bu mesaj RipeFlash tarafından 04 June 2003 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Hoş geldiinnnn. ÇAYLARRRRRRRRRRR![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: ShekiLChoCuq, 04 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki: the_exxe[b] P[b]aticik'e Hõ$qELdiÑ...[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= abi kaç dakka da yazdın bu yazıyı walla merak ediyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yaş ortalaması mı? Yeni 18ine girdin ayranın kabardı galiba... tööbe töbe.[hline]Ben akıllıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 garbage ın hali ortada fazla söze gerek yok..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehe size de hiç bişey beğendirilmiyo yahu. forumların seviyesi düştü dediniz, garbage açıldı, şimdi de garbage'ın seviyesi diye başladınız.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 seviye kelimesini kullanmadım :) demek istediğim o değil neyse boşverin önemsiz.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hürriyet çocuk klübü burası ehi mesela ben 3 yaşındayım.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hoşgeldin bu arada orası garbage olur öle şeyler arada :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_eXXe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aslında kötü bir forum sayfası deil lyrics bölümü falan hoşuma gitti.. ama çok boş boş şeyler yazılıyo.. Sadece bi eleştiriydi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_eXXe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu arada neden üyeler avatar kullanamıyo? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Dünya neden yuvarlak?[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.