moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 baya yaşlı o motor. baya sorun çıkarttı da çözmüştü hep bi şekilde yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 97 modelmiş, bayağı iyi bakmış adam. Harika bişey ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bunu kendi hazırlamamıştı izleyenlerden biri yapıp yollamıştı. ama özet olarak bu işte. http://www.youtube.com/watch?v=yeiVytmR-Q0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 arkadaşım diye savunacaksan biraz kayayım ben cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 darth vader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bizim tuğrul lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 geze yiye anadolu, küfrede küfrede avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ulan yatıcaktım yarım saat adamı izledim. bana kimse yutubtan yarım saat video izletemez lan. bu adam izletti. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bi sponsor bişey bulsa gezdirtse kendini kanalına koysa ne güzel olur ya. Sadece avrupa değil globale açılsa. Yeminle şu samanyolu gezme şeysinden daha çok tutar online ortamda. Çok samimi adam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 nerdeyse seyretcektim lan 3 dk dan sonra kapattım zaten kafam güzel bu saattee yapmayın böle şakalı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben şunu merak ediyorum, şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi) abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 gazetede vardi.. dr bir cift bakirkoyde calisirken tanismislar psik.uzmani ikiside .evlenmisler 2 si de rizeye tayin cikartmis. para kasmislar.1 sene ucretsiz izin patlatmislar.doguya gitmisler simdi singapur tayland tarafindalarmis..toplu tasit beles barinma ile idare ediyorlarmis..tutup dunyayi gezmek degil de mesela irana filan gidilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 gidecek yer mi kalmadi napican iranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sahane yer orasi ya..gorulecek guzel yerler..ciddi bir tarih..guzel bir mutfak..ucuz..guvenligin nispeten daha saglam -gizli servis kesin yanina refakatci verir nasilsa- hatta gormen ve gormemen gereken yerleri de gezdirirler.. edit typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bakis acisi iste. bana kalsa soyle kisa sureli bi rusya-belarus-ukrayna. (kisa sureli olmasinin nedeni yemek problemi) pesine de bi brezilya-(olabilirse)venezuela, tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 abi bak mesela bunlar doktor, hasta kabul ediyor, ben 2 ay ücretsiz izin alacam desem olay olur göndermezler ha zaten az para veriyorlar biriktiremiyorum ki nereye gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ya "halledilir bir sekilde" diye bir olay var turkiyede. sen cek kredi cik yola. soran olursa "hallederiz ya" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 BabacumMostors said: ben şunu merak ediyorum, şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi) abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor evlenirken yerleşik hayat kurarken ne kadar harcadığını düşün abi o zaman insiyatif alma işi bu tamamen yani bel altı vurmak gibi olmasın da böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bakış açısı falan değil direkt guvenlikle alakalı daha sınırı gecmeden doğuya giden iki motorcuyu öldürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yok, guvenli olsa da gitmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 iyiymiş, beğendim. benim kanım ısındı elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 BabacumMostors said: ben şunu merak ediyorum, şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi) abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor abi çektiği kredi 5000tl. bi şey değil yani. bi ps4 bi telefon bi ipad almakla aynı şey. aylık olarakta ödüyor. her yerde çadırda falan kaldıgı için oldu yani. bi de motor baya yakıyo. 97 model oldugu için. paranın %80i oraya gitti zaten. kafaya koymakla alakalı biraz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar