Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahretsin ben gidiyorum

elma

Öne çıkan mesajlar

ben şunu merak ediyorum,

şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı

nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi)

abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

gazetede vardi..

dr bir cift bakirkoyde calisirken tanismislar psik.uzmani ikiside .evlenmisler 2 si de rizeye tayin cikartmis.

para kasmislar.1 sene ucretsiz izin patlatmislar.doguya gitmisler simdi singapur tayland tarafindalarmis..toplu tasit beles barinma ile idare ediyorlarmis..tutup dunyayi gezmek degil de mesela irana filan gidilebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ben şunu merak ediyorum,

şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı

nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi)

evlenirken yerleşik hayat kurarken ne kadar harcadığını düşün abi o zaman

insiyatif alma işi bu tamamen

yani bel altı vurmak gibi olmasın da
böyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ben şunu merak ediyorum,

abi çektiği kredi 5000tl. bi şey değil yani. bi ps4 bi telefon bi ipad almakla aynı şey. aylık olarakta ödüyor. her yerde çadırda falan kaldıgı için oldu yani. bi de motor baya yakıyo. 97 model oldugu için. paranın %80i oraya gitti zaten.

kafaya koymakla alakalı biraz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...