Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Selamlar. 200e home tuşu sorunlu 16gb iphone4 buldum. Alayım mı yoksa bu saatten sonra alınmaz mı? Şu anda modelini bilmediğim ama 1100tadında bi nokia kullanıyorum, spotify + whatsapp + internette gezinmek harici aksiyonlarım olmaz. Oyun yükleyip de oynamam bile. Ha ama a4 kağıdım fotoğrafını içindeki yazıları çok net okuyabileceğim şekilde çekebilmesi lazım, bi de derste on numara ses kaydı tutması lazım telefonun. Bi de slayt vermeyen hocaların slaytlarındaki önemli kareleri derste fotolayabilmem lazım. Bunları becerebilir mi iphone 4? Yoksa bi tane nokianın whatsapp kurulabilen telefonu da var elimde, ona batarya alıp onunla idare etmek iphone4e para vermekten daha mı iyidir? Sadece whatsapp spotify ve interneti halledebilecekse yetmez. Okulda fotoğrafını çekmem gereken çok ders notu falan oluyo çünkü. Özet olarak, kulaklık girişinin ses kalitesi nasıldır, iphone 5e yakın mıdır? Portaproyu taktım mı keyif alır mıyım? Arka kamerası nasıldır, çektiğim kağıtların ve slaytların yazılarını okuyabilir miyim? Ses kayıt kalitesi nasıldır? Derste hocaya yakınlarda otursam hocadan ziyade etrafımdakilerin kalem kağıt seslerini dinler miyim sonra çalışırken onlara? Sansada böyle oluyo çünkü, ama iphone5le tutulmuş kayıtlar dinledim onlar baya iyiydi. Hangisine yakındır? Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 alinmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Lumia al bi tane. Wp f/p çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 200'e alınır. home tuşundan başka sorunu yoksa tabi. o dediklerinin hepsini rahat yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bende 4 var çıktığından beri kullanıyorum, değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 iPhone 4 alacağına iPod Touch 5 al. edit: iPod'da whatsapp yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 İpod touch 5i 400e sattı geçenlerde forumda birisi. 200e yok ki sdf Bi de 4ün kulaklık çıkışı ses kalitesi nasıl ya? İphone5inkini çok beğeniyorum, ona az da olsa yakınsa çok şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aldım ikiyüze, 16 gb. home tuşu bozuktan ziyade ara sıra tutukluk yapıyo sadece. bence baya iyi. tabi bi 5 değil ses kartı. ama idare eder yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hayırlı olsun, hiç kullanmadım ama home tuşu yerine geçen bir app var ekranda home tuşu çıkartıyor onu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 telefonum 200 lira ediyomuş demek o da bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 40 liraya 1 saat içinde onarıyo mahalle arası telefoncuları tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bi tarafta ıphone 6 64 gb alan üyeler diğer tarafta ıphone 4 ü 200 e alayım mı diyenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Iphone 5 s yı 2020 ye kadar kullanırım dıyorum. Nasıl kasma var mı? Bırde ne zaman aldın Shaklaban said: bende 4 var çıktığından beri kullanıyorum, değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kasılma güncellemelerle birlikte olan bişey çıktığı zaman iphone4 de canavar gibi hızlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İyi güncellemede tutmak lazım telefonu daha da güncellememek lazım. Bunda da son güncelleme var, geri almanın yolu var mı? Bi de bi uygulama son güncellemeyle yasal zımbırtı yemiş, onun eski bir sürümünü yüklemek mümkün mü acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ios 7 de kasıyor hızlı diyemem, ama işimi görüyor. zaten kullandığım facebook, whatsapp falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bende de spotify, soundcloud bi de whatsapp. İyi ya yeter gibi bu telefon bana bikaç sene fenn said: Bi tarafta ıphone 6 64 gb alan üyeler diğer tarafta ıphone 4 ü 200 e alayım mı diyenler ? İşte paticiğin istatistiksel olarak anlam taşımasının sebebi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Drall said: İyi güncellemede tutmak lazım telefonu daha da güncellememek lazım. Bunda da son güncelleme var, geri almanın yolu var mı? Bi de bi uygulama son güncellemeyle yasal zımbırtı yemiş, onun eski bir sürümünü yüklemek mümkün mü acep? telefonu 2010'daki falan haline geri döndürmek mümkün yapanı gördüm ama pratikte nasıl işliyor kimi programlar bloklanıyor mu bilmiyorum. üşendiğim için hiç uğraşmadım. bir ara üşenmezsem yapacağım çünkü yeni telefon alma niyetim hiç yok. dünya gezilir anasını satayım iphone 6 parasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 iphone 4s var bende. telefon ios 7 veya 6dan sonra hantallaştıkça hantallaştı. bi yolu varsa bir gün ben de uğraşıp geri döndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 şurda anlatmışlar http://www.syncios.com/blog/how-to-downgrade-ios-7-to-ios-6-1-3-on-iphone-4-using-ifaith/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 said: you cannot use an iOS 7 backup to restore. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bende var memnunum upgrade etmedim, 0 geldi bana 150tl ye aldım. Telefon ıste, internetede girio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 150ye sıfır çok iyi bulmuşsun, ben bulsam onu alır bunu satarım Sabah sekizde %95Ti şarjı, akşamüzeri beşte yüzde on. Arada bibuçuk saat ses kaydı tuttum, bi saat podcast dinledim, gerisi standart kullanım. Pil çok iyi durumda değil gibi geldi bana, ama en azından akşamüzeri eve dönebildim tabi o da bişey sfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 eğer pili değişmediyse en az 3 yıllıktır o pil. ömrü bitmiştir değiştir bence. bir de 3g'yi kullanmadığın zamanlarda kapat edge kullan. çok fark ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2g ile 3g baya fark ettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar