Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İphone 4 alınır mı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. 200e home tuşu sorunlu 16gb iphone4 buldum. Alayım mı yoksa bu saatten sonra alınmaz mı? Şu anda modelini bilmediğim ama 1100tadında bi nokia kullanıyorum, spotify + whatsapp + internette gezinmek harici aksiyonlarım olmaz. Oyun yükleyip de oynamam bile. Ha ama a4 kağıdım fotoğrafını içindeki yazıları çok net okuyabileceğim şekilde çekebilmesi lazım, bi de derste on numara ses kaydı tutması lazım telefonun. Bi de slayt vermeyen hocaların slaytlarındaki önemli kareleri derste fotolayabilmem lazım. Bunları becerebilir mi iphone 4? Yoksa bi tane nokianın whatsapp kurulabilen telefonu da var elimde, ona batarya alıp onunla idare etmek iphone4e para vermekten daha mı iyidir? Sadece whatsapp spotify ve interneti halledebilecekse yetmez. Okulda fotoğrafını çekmem gereken çok ders notu falan oluyo çünkü.

Özet olarak, kulaklık girişinin ses kalitesi nasıldır, iphone 5e yakın mıdır? Portaproyu taktım mı keyif alır mıyım? Arka kamerası nasıldır, çektiğim kağıtların ve slaytların yazılarını okuyabilir miyim? Ses kayıt kalitesi nasıldır? Derste hocaya yakınlarda otursam hocadan ziyade etrafımdakilerin kalem kağıt seslerini dinler miyim sonra çalışırken onlara? Sansada böyle oluyo çünkü, ama iphone5le tutulmuş kayıtlar dinledim onlar baya iyiydi. Hangisine yakındır? Teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de spotify, soundcloud bi de whatsapp. İyi ya yeter gibi bu telefon bana bikaç sene

fenn said:

Bi tarafta ıphone 6 64 gb alan üyeler diğer tarafta ıphone 4 ü 200 e alayım mı diyenler ?

İşte paticiğin istatistiksel olarak anlam taşımasının sebebi bu
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

İyi güncellemede tutmak lazım telefonu daha da güncellememek lazım. Bunda da son güncelleme var, geri almanın yolu var mı? Bi de bi uygulama son güncellemeyle yasal zımbırtı yemiş, onun eski bir sürümünü yüklemek mümkün mü acep?

telefonu 2010'daki falan haline geri döndürmek mümkün yapanı gördüm ama pratikte nasıl işliyor kimi programlar bloklanıyor mu bilmiyorum. üşendiğim için hiç uğraşmadım. bir ara üşenmezsem yapacağım çünkü yeni telefon alma niyetim hiç yok. dünya gezilir anasını satayım iphone 6 parasına.
Sosyal ağlarda paylaş

150ye sıfır çok iyi bulmuşsun, ben bulsam onu alır bunu satarım

Sabah sekizde %95Ti şarjı, akşamüzeri beşte yüzde on. Arada bibuçuk saat ses kaydı tuttum, bi saat podcast dinledim, gerisi standart kullanım. Pil çok iyi durumda değil gibi geldi bana, ama en azından akşamüzeri eve dönebildim tabi o da bişey sfgsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...