Gizli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 0.21 ile 1.26 efsane sdfsdf bu da bonus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bi allahtır gidiyor halbuki tengri doğru tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ahahha baştaki kadın efsane, "başımıza geçseler ülkeyi satacaklar abi" ahaha eleman zemzemin dibine vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 2 gündür her yerde görüyorum videoyu. vizeler başlıyor çok sıkıntıdayım bunu izleyerek daha da coşmak istemiyorum tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 beyinleri kaldırıma atmışlar bunlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 abi ilk videodaki adam ne guzel demis 3:26 da hic bisey yapmadi muhalefetten baska ne yapacagini anlatmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Keşke dinleyebilsek birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sabah sabha midem bulandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 gerçek türkiye olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 En çok 2. videodaki şu gözlüklü kıza üzüldüm. Böyle bir ortamda hayatı anlamaya çalışıyor. Yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/261/d/b/this_thread_gave_me_cancer_by_piratesadventure-d5f6o9n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ulan 15 senedir zaten kendi adamları yönetiyor bir insan nasıl muhalefetten şikayetçi olabilir ki. Adam SSK yı batırdı diyor halen aman neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Sunlari izleyince allaha inanir gibi oluyorum beni tr den kacirdigi icin falan.. Sevdigi bir yaratik olsam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 çok uzun küfür yazdım da şimdi bir düşündüm, banlanmayayım bok yere. tamamen insanları birbirine düşürmek bunların amacı. sadece surat ifadelerine dikkat edin mikrofonu tutan mandanın, insanlar tartışmaya başlayınca. Modaratörden rica başlıkta sunların kanalının ismini kaldırın abi, birde piz populerlik saglamayalım böyle insanlara. çok kızdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Tiplere bak tiplere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 olm izlemeyin böyle şeyleri. sabah,vatan,star,yeni şafak,akit ve benzeri paçavraları... atv,star,kanal d,ntv,cnnturk,haberturk ve benzeri boktan kanalları... hele hele şu ehli sünnet tv saçmalıklarını izlemeyin. artık bu adamlar ile bir arada yaşama imkanımız yok...şu an uzatmaları oynuyoruz.gireceğiz birbirimize. trolleyin trolleyebildiğiniz kadar.ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar