Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ooo hem sex yapıyoruz hemde sex molası yemek arası kaş tartışıyoruz (hmm bi sn hep kalın kaş denk geliyor sanırsam ) alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 /thread sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ginaly said: arthur andersen'in masalı anlatılmadı mı henüz O neymiş ki? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 it_s_a_trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kimisine çok güzel oluyor, bazısına da bok gibi. Ama seksi bence hoşuma gidiyor. Kalın ve düz olacak, karakteristik bir de çeneye sahip olacak. Bu tarz benim de nur diye bir hatun vardı. Eski yeni foto yapinca bir kaş bir hatunu nasıl değiştirebiliyor gözüküyor. Onada kötü diyenin alnını 500€ ile karışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sonunun paraya bağlanacağını biliyordum, yeni plot twistler oluşturmalısın seko, okuyucu bunlara alıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 varoş lan o karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kadın dediğin varoş olmalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ulan yalıda oturan adamsın ne işin olur varoşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sürümden kazanıyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Sequo said: kadın dediğin varoş olmalı zaten. Karın varoş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Şu hayatta en nefret ettiğim kadın tipi. herşeyi bildiğini sanan, herşeye karışan. Ay moda şöyleymiş, ay moda böyleymiş. Ay nişantaşına gidelim. Ay eğlenmeye bebeğe gidelim. Bu ne olm hayat mı çekilir. Kadın dediğin heryere gelecek, varoş olacak. Oturdun mu adam gibi muhabbet edeceksin vs. Düşündüğü tek şey partnerini mutlu etmek olacak. Uni mezunu bile olmasın. kariyer saçmalığına inanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 WoodsOfYpres said: Sequo said: kadın dediğin varoş olmalı zaten. Karın varoş yani Evet benim karım aynen senin anan gibi varoş. Böylelikle mutluluk geliyor. Senin annen ile baban senelerdir mutlu olduğu gibi; karım ve bende senelerdir mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bu sequo yetersizinin kültürel birikimi vs. olmadığı için üni mezunu bile olmasın diye dolanıyor ortada,yetememe durumu var zira ortada. Kaldı ki bu yetoluğunu her 3 mesajın 2 sinde gösteriyor. Abv üstüne liseli gibi anancılığa başlamış. Annene babana acıyorum aslında, ve çocuğuna. Böyle bir babaya sahip olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 liseli gibi işin içine eş karıştırıyosun. anan karışınca mı bozuldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 tam lesser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 moriarty said: liseli gibi işin içine eş karıştırıyosun. anan karışınca mı bozuldun? Kadın varoş lölölö yapan birisine ne dicektim? Neyse yalakalığını git ötede yap belki 3-5 ateşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 WoodsOfYpres said: Sequo said: kadın dediğin varoş olmalı zaten. Karın varoş yani http://i.imgur.com/moNktak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 WoodsOfYpres said: :) Odtü bilg. mezunu aynı zamanda yale university computer science graduate admission almış bir insanım. Senin hayal edemeyeceğin şeyleri başarmış üstüne de senin gibi kekolarla burada muhattap olduğum için saygı duyman lazım. Ben değil kendi eşime senin 7 sülalene yeterim. Saygı çerçevesinde konusursan oyle cevap alırsın. Karımı konuya karıştırırsan bende ananı karıştırırım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 WoodsOfYpres said: Neyse yalakalığını git ötede yap belki 3-5 ateşler. bende para çok abi sen kendini kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 parası cok olan bana ateslesin para, hayir demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 anne dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Sequo said: :) Odtü bilg. mezunu aynı zamanda yale university computer science graduate admission almış bir insanım. Senin hayal edemeyeceğin şeyleri başarmış üstüne de senin gibi kekolarla burada muhattap olduğum için saygı duyman lazım. Ben değil kendi eşime senin 7 sülalene yeterim. Saygı çerçevesinde konusursan oyle cevap alırsın. Karımı konuya karıştırırsan bende ananı karıştırırım kusura bakma. Kusura bakma eğer karına varoş diye sıfat yakıştırabiliyorsan benim annemle kıyaslayamazsın zira kendisi varoş değil. Kaldı ki ben sana para kazanamazsın demedim adam olamazsın dedim çocuğum. Benim sülaleme parasal yönden yetebeilirsin lakin kişilik vb. konularda 3 yaşında yeğenimle yarışamazsın. Hadi ikile şimdi. Ha senin selamını dahi almaya tenezzül etmicek insanlarla muhattaplığımız vardır ailecek o yüzden çok uçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 woods uzatma abi. haksızsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 WoodsOfYpres said: Ha senin selamını dahi almaya tenezzül etmicek insanlarla muhattaplığımız vardır ailecek o yüzden çok uçma. Şu yazından sonra yaşının maksimum 15 olduğuna kanaat getirdim. Benim babam seni döver dicek misin? Saygın yok? Ailen sana saygı değil terbiye dahi verememiş. Sonra kalkmış bana insanlık öğretmeye calışıyorsun. Kadın dediğin varoş olcak cevabıma karında mı varoş diyorsun. Tam bir liselisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar