MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2 sene önce aldığım bir asus zenbookum var. 24GB ssd var içinde, ilk aldığımda makineyi içinde windows 8 vardı. ancak sanırım 8.1 yüklerken bir saçmaladı bilmiyorum ne zaman. şu anda 24gb ssd boş duruyor. şu aşağıdaki fotoğrafı inceleyip bana ssdyi kullanma şekliyle alakalı bilgi verebilir misiniz. sürücüler bir ara buralarda biri windows kullanıyordur o driveı falan demişti de şu an boş duruyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ulan ayıptır bir topic altında açtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 seninkine yazsam arada kaynayacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 NASIL BİR MANTIK BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 levie nası alan yöneticisi ben anlamadım zaten. aynı topicten ben açsam banlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ilginç. AHCI modunu falan elleştin de ondan mı oldu acaba. preinstalled gelen windoze u upgrade edince de boyle bişi olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 6 GB OEM partition diye geçen yer orjinal windows yüklü halinin (boşken) saklı olduğu yer. Onu elleme de diğer 16.36'lığı NTFS'e formatlayıp kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar