Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 KehKeh said: seks molası ne lan ahahahahahahaha valla demedik, fark ettim gülüyorum....
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 "seks molası favori yemekleriniz" aslında "seks için mola verdiğiniz sırasın tercik ettiğiniz yemekler?" manasına gelmiyor mu?
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben de şöyle hayattan bi ay falan mola alıp sırf seks yapsam çok iyi olacak ya anca kendime gelirim
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mc_Lovin said: 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor fisleyecek seks arasinda yemek yeme konusunda kafasinda soru isaretleri olan birileri olabilir..acik ..net..
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 fenn said: Başlık 31 den sonra diye düzeltilirse daha gerçekçi olacak sdf
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Seksi bilmiyorum ama mola ve yemek favorilerimdir.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mc_Lovin said: başlık hiç istediğim doğrultuda gitmemiş seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ... döngüsünden bir habermiş gibi yapan arkadaşlar doluşmuş başlığa, geyik maksadıyla böyle yaptıklarını düşünüyorum performans esprili mesajlar da gülümsetmedi değil, şaka olarak kabul edip geçiyorum Kuddusi'nin mit mensubu olduğu ve hepimizi fişlediği konusunda samimiyim, ip'liler bile bu kadar ip propagandası yapmıyor, buna Ulusal Kanal dahil. 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor senin fişine turuncu fosforlu kalemle işaret koyuyorum. bunu hak ettin. 55 yaş ney lan?!?!
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mc_Lovin said: seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ... araya bi film lazım sindirim için boşaltım dolum falan için
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 pizza abi direk yoksa protein shake
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 KuddusiMavra said: Mc_Lovin said: başlık hiç istediğim doğrultuda gitmemiş seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ... döngüsünden bir habermiş gibi yapan arkadaşlar doluşmuş başlığa, geyik maksadıyla böyle yaptıklarını düşünüyorum performans esprili mesajlar da gülümsetmedi değil, şaka olarak kabul edip geçiyorum Kuddusi'nin mit mensubu olduğu ve hepimizi fişlediği konusunda samimiyim, ip'liler bile bu kadar ip propagandası yapmıyor, buna Ulusal Kanal dahil. 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor senin fişine turuncu fosforlu kalemle işaret koyuyorum. bunu hak ettin. 55 yaş ney lan?!?! 55 yaşındaymışsın sen kuddusi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sen gece vardiyasındaki arkadaşla karıştırıyorsun beni. onun adı kuddusi değil zaten, haydar o,haydar.
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 noyan olsaydı hiç molaya falan gerek olmaz derdi.snow ball ile infinty powaaa..asda
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sekste mola olmaz, tek seferde biter iş.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 axedice said: Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi? şarap içilebilir, içilmese daha iyi tabi, içmeyeceksin ama illa içeceksen de ibadet etmeyeceksin, sarhoşken dua edilemez/ibadet yapılamaz, konuya hakim olamadığın için taşşağa alamıyorsun doğru düzgün, 0/10, kuralları genişlettiğim bir durum yok yani
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 damlası haram değil mi ya nası şarap içilebilir kitabı yazarlarken zaten bi şarap var araplarda
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ayet geliyor işte diyor ki "ne dediğinizi bilene kadar dua etmeyin" diye
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 yurt dışında 2. postada kız baya şaşırmıştı, bir kez boşaldıktan sonra nasıl olur bir daha filan diye.türklerle tanışmamış benden önce, sigara molası vermiştik arada.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mc_Lovin said: ayet geliyor işte diyor ki "ne dediğinizi bilene kadar dua etmeyin" diye http://www.kuranmeali.org/5/maide_suresi/90.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mc_Lovin said: axedice said: Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi? şarap içilebilir, içilmese daha iyi tabi, içmeyeceksin ama illa içeceksen de ibadet etmeyeceksin, sarhoşken dua edilemez/ibadet yapılamaz, konuya hakim olamadığın için taşşağa alamıyorsun doğru düzgün, 0/10, kuralları genişlettiğim bir durum yok yani kokain günah mı?
Öne çıkan mesajlar