Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seks molası favori yemekleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

başlık hiç istediğim doğrultuda gitmemiş

seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ...

döngüsünden bir habermiş gibi yapan arkadaşlar doluşmuş başlığa, geyik maksadıyla böyle yaptıklarını düşünüyorum

performans esprili mesajlar da gülümsetmedi değil, şaka olarak kabul edip geçiyorum

Kuddusi'nin mit mensubu olduğu ve hepimizi fişlediği konusunda samimiyim, ip'liler bile bu kadar ip propagandası yapmıyor, buna Ulusal Kanal dahil. 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor

senin fişine turuncu fosforlu kalemle işaret koyuyorum. bunu hak ettin.
55 yaş ney lan?!?!
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Mc_Lovin said:

başlık hiç istediğim doğrultuda gitmemiş

seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ...

döngüsünden bir habermiş gibi yapan arkadaşlar doluşmuş başlığa, geyik maksadıyla böyle yaptıklarını düşünüyorum

performans esprili mesajlar da gülümsetmedi değil, şaka olarak kabul edip geçiyorum

Kuddusi'nin mit mensubu olduğu ve hepimizi fişlediği konusunda samimiyim, ip'liler bile bu kadar ip propagandası yapmıyor, buna Ulusal Kanal dahil. 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor

senin fişine turuncu fosforlu kalemle işaret koyuyorum. bunu hak ettin.
55 yaş ney lan?!?!

55 yaşındaymışsın sen kuddusi
Mesaj tarihi:
axedice said:

Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi?

şarap içilebilir, içilmese daha iyi tabi, içmeyeceksin ama illa içeceksen de ibadet etmeyeceksin, sarhoşken dua edilemez/ibadet yapılamaz, konuya hakim olamadığın için taşşağa alamıyorsun doğru düzgün, 0/10, kuralları genişlettiğim bir durum yok yani
Mesaj tarihi:
yurt dışında 2. postada kız baya şaşırmıştı, bir kez boşaldıktan sonra nasıl olur bir daha filan diye.türklerle tanışmamış benden önce, sigara molası vermiştik arada.
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

axedice said:

Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi?

şarap içilebilir, içilmese daha iyi tabi, içmeyeceksin ama illa içeceksen de ibadet etmeyeceksin, sarhoşken dua edilemez/ibadet yapılamaz, konuya hakim olamadığın için taşşağa alamıyorsun doğru düzgün, 0/10, kuralları genişlettiğim bir durum yok yani

kokain günah mı?
  • Yeni Oluştur...