bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 arkadaş isim tamlamaları ve cenabetlik peşimi bırakmıyor. barcelona'dan süper enerjik ve pozitif döndüm cosmos ağzıma sıçmak için elinden geleni yapıyor. dün masa bacağı kırıldı, bugün pc'i toplantı masasına kurdum yarın asistan başlayacak diye. kurduktan sonra 1.5k lık monitörde çizik fark ettim. ne taşırken bir şey sürttü, ne düştü ne bir şey. nasıl oldu, noldu hiçbir fikrim yok. kafayı çizmemek elde değil ya. kıl gibi ince 5-6 cm uzunlukta gibi. altındaki pixellerde herhangi bir sorun görünmüyor. alet bu http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor.html ne yapabilirim? fonksiyon olarak bir sorun yok da işte ekranda kıl varmış gibi beni deli ediyor. pixellerde bozulma olmadığı için öndeki film şeriti gibi olan bölüm değiştirebiliyor mu? nette bir sürü scratch removal teknikleri gördüm yok diş macunu yok bakin soda. bunlardan işe yarıyan bir şey var mı, elim gitmedi şu monitore uygulamaya.teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi haline şükret bence, içine hamam böceği yuvalanmış monitör kullanmak zorunda kalan arkadaşlar var forumda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 tam gögüs kılı gibi ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Lcd ekranınızdaki çizikleri gidermenin çok kolay bir yolu var ekranı vazelin yada biryantinle silerek çiziklerden eser kalmadan kurtulabilirsiniz. ben denedim ve hayretler içinde kaldım kızımın çizmiş olduğu monitörü biryantinle sildim monitördeki çizik kayboldu. demis internet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 çok var abi öyle de işte gerçekten işe yarıyor mu noktasında patiye sormak istedim yapan eden vardır belki diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim kafama yatmadı çünkü asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Çok saçma gelecek ama silmeyi denedin mi? Helikopter çarptırdıydım ben monitore, bunun gibi 8 10 tane çizik oluştu. Kafayı yemek üzereyken silmeyi denedim, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 denedim abi gitmedi zaten tırnak ucumla dokunduğumda içine doğru çizik olduğunu anlıyorum parmak ucuna gelmesede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yapacak bir şey yok herhalde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Açıp bakmak lazm. Ekstra bir kat koruma katmanı varsa o değiştirilir (olur da aynısı bulunursa) de panelin kendisi çizildiyse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 panelin kendisi çizilse pixeller ölmez mi diye bir can simidi atayım ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar