Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitor Çiziği

bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaş isim tamlamaları ve cenabetlik peşimi bırakmıyor. barcelona'dan süper enerjik ve pozitif döndüm cosmos ağzıma sıçmak için elinden geleni yapıyor. dün masa bacağı kırıldı, bugün pc'i toplantı masasına kurdum yarın asistan başlayacak diye. kurduktan sonra 1.5k lık monitörde çizik fark ettim. ne taşırken bir şey sürttü, ne düştü ne bir şey. nasıl oldu, noldu hiçbir fikrim yok. kafayı çizmemek elde değil ya. kıl gibi ince 5-6 cm uzunlukta gibi. altındaki pixellerde herhangi bir sorun görünmüyor.

alet bu

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor.html

ne yapabilirim? fonksiyon olarak bir sorun yok da işte ekranda kıl varmış gibi beni deli ediyor. pixellerde bozulma olmadığı için öndeki film şeriti gibi olan bölüm değiştirebiliyor mu? nette bir sürü scratch removal teknikleri gördüm yok diş macunu yok bakin soda. bunlardan işe yarıyan bir şey var mı, elim gitmedi şu monitore uygulamaya.

teşekkür ettim

Sosyal ağlarda paylaş

Lcd ekranınızdaki çizikleri gidermenin çok kolay bir yolu var ekranı vazelin yada biryantinle silerek çiziklerden eser kalmadan kurtulabilirsiniz. ben denedim ve hayretler içinde kaldım kızımın çizmiş olduğu monitörü biryantinle sildim monitördeki çizik kayboldu.

demis internet..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...