ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Arkadaşlar bugün yeni sıfır evimize taşındık darısı başınıza. Müteahhit'den elektrik için belge istedik o da siz üstünüze alamazsınız ben elektriği halledicem dedi. Bu gün aşağıdan komşu çıktı yok elektrik mesken değil baskı yapın diğer komşunun aleti bozuldu / yandı vs.vs. söylendi gitti. Benim evde 40a kaçak akım koruma rölesi var kutuda. Yani uzun lafın kısası ben pc veya tv bağlasam evde ki bir aletin bozulma olasılığı nedir mesken abonesi olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Santiye elektrigi diye dandik elektrik vermiyolar ki? Sadece daha fazla oduyosunuz vs. Gerci gecen biri daha demisti abi dalgalanma oluyo santiye elektriginde diye. Alin 10kw kondanzator dicem de ne isinize yariycak sonra... Bilgisayarla tv ye ufak ups ler al, camasir makinasi utu falan bunlara bisi olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 santiye elektrik i ile normal elektrik arasindaki tek fark fiyati iskan cikmadigi icin muhtemelen daha elektrigi uzerinize alamiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şebekenin stabilitesine bakar. Komşunun X aletinin yanmış olması şebekenin sorunlu olup olmadığına dair bilimsel bir delil oluşturmasa da stabilitesi için de pek argüman olarak kullanılabilecek bir durum değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hiç bişi olmaz daha pahalı gelir normalden... Ayrıca 3 farz da kullanabilirsin kablo çekersen fantaziler yaşarsın evde filan safsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 peki hocam, aksam elektrigi kac farz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Yanımızda ki blok ta onların. Mesela arakdaş dedi gündüz kaynak mak açar o zaman problem olur sen işe giderken fişleri çek. Oturma raporu daha alınmamış ama sağlam firma diye aldık hakkımız da hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 iskanı da almaz şimdi o müteahit 1 yıl koşarsınız peşinden üstüne de para falan ister iskan almak için eksikleri gidermek adına asd elektrikte problem yaşamazsın öyle kaynak makinası takıyor falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 iskansız teslimmi olur lan ? itiraz etseydiniz cok ciddi bir durum bu şimdi fakettim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Aynen şimdi bende okudum internetten araştırıyorum. Yapan firma bölgesel olarak tanınıyorlar. Normal işleri aslında Beton üzerine ve baya kurumsal olarak işlem yapıyorlar. X bir şahıs değil. Firma Yukarıda ki firma yapan müteahhit. Ama ben biraz tez canlıyım :) İnşallah sorunsuz 1 ay içinde çıkar iskan. İnternet bile nakil edilemiyormuş sanırım böyle binalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Şok korumalı priz kullan olay çözülünceye kadar sonra ampülden fazlasına üzülürsün. O göt laleside neyini halledekmiş elektriğin tam çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Cute said: Şok korumalı priz kullan olay çözülünceye kadar sonra ampülden fazlasına üzülürsün. O göt laleside neyini halledekmiş elektriğin tam çıkaramadım. Tunçmatik korumalı priz almıştım zamanında onu kullanarak kullanacağım lcd tv yi. Bugün emlakçı ile konuştum başvuru yapıldı 1 yada en geç 2 aya çıkacak iskan dedi. Hadi hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abı bekle kullanma bızımkıler camasır makınasını falan bozdular oyle. cok dusuk akım gelıyor genel olarak, bıde ara ara dengesızlesıyor hıc gerek yok bence bıseyı calıstırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Suark said: abı bekle kullanma bızımkıler camasır makınasını falan bozdular oyle. cok dusuk akım gelıyor genel olarak, bıde ara ara dengesızlesıyor hıc gerek yok bence bıseyı calıstırmaya Tamam abi geceleri biraz kullanacağım gündüz işteyim zaten. eyw önerileriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ozii_x said: Aynen şimdi bende okudum internetten araştırıyorum. Yapan firma bölgesel olarak tanınıyorlar. Normal işleri aslında Beton üzerine ve baya kurumsal olarak işlem yapıyorlar. X bir şahıs değil. Firma Yukarıda ki firma yapan müteahhit. Ama ben biraz tez canlıyım :) İnşallah sorunsuz 1 ay içinde çıkar iskan. İnternet bile nakil edilemiyormuş sanırım böyle binalara. Naklediliyor, iskansız binada 1 sene oturdum. Her şey vardı. Sadece kol gibi fatura ödüyorsun. İskan aldıktan sonra elektrik faturası 100 liradan 50 liraya falan düştü. Oturduğun bölgede genel olarak elektrik problemi yoksa şantiye elektriğinde problem yaşamazsın. Sonuçta adamların tek yaptıkları şey bina sayıcından şahıs sayacına geçirmek oluyor elektriği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bu elektrik nasıl ödeniyor müteahhit e 5bin tl geldi diyelim fatura.. Apartmanda 4 daire oturuyor. Onlara mı bölüyor bu parayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 saatlere vermişlerdir ordan bakarlar kim ne harcamış ona göre bölerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 O güzelmiş teşekkür ederim. Artık 2 ay sıkıcaz dişimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bir müteahhit olarak bu normal bir surec, elektrikten aletlerin bozuluyorsa iskan alindiginda elektrik baglandiginda yine bozulacak. santiye elektrigiyle normal elektrik arasinda FARK YOK. o yuzden konuya baska yerde sikinti varmis gibi kafa yor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 matama said: bir müteahhit olarak bu normal bir surec, elektrikten aletlerin bozuluyorsa iskan alindiginda elektrik baglandiginda yine bozulacak. santiye elektrigiyle normal elektrik arasinda FARK YOK. o yuzden konuya baska yerde sikinti varmis gibi kafa yor Üstad Regu Böyle bir regülatör alsam cihazlarıma koruma sağlar mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 neyle kullanacağına bağlı, beyaz eşya falan takılmaz herhalde ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 LCD tv ve pc ye takıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ya simdi bu sikinti surekli mi oluyor yoksa kirk senede bir mi oldu? insaat halindeyken yapilan bir hatadan dolayi mi oldu? bence olayi incele tabiki regulator isine yarar ama etrafindaki herkeste yoksa bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 matama said: ya simdi bu sikinti surekli mi oluyor yoksa kirk senede bir mi oldu? insaat halindeyken yapilan bir hatadan dolayi mi oldu? bence olayi incele tabiki regulator isine yarar ama etrafindaki herkeste yoksa bilemedim Yeni taşındık sıfır bina işte yazmıştım konu başında. Sanırım apartmana gelen kablo yetmiyor 22 daire var. İskan alsak bile trafo yatırımı yapılması gerekiyor bölgeye fakat tedaş en erken haziranda başlayacak projeye o da lafta kalmaz ise. Bir komşunun tv ve buzdolabı yanmış. Başka komşununda bir elektronik aleti. Fakat müteahhit o gece yıldırım mı ne düşmüş ona yapacak bir şey yok diyor. Mevzu burdan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 oo o ortamda catir catir butun cihazlar gider agzini acip gik diyemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar