Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bina Şantiye Elektriği Problemi..

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bugün yeni sıfır evimize taşındık darısı başınıza. Müteahhit'den elektrik için belge istedik o da siz üstünüze alamazsınız ben elektriği halledicem dedi.

Bu gün aşağıdan komşu çıktı yok elektrik mesken değil baskı yapın diğer komşunun aleti bozuldu / yandı vs.vs. söylendi gitti.

Benim evde 40a kaçak akım koruma rölesi var kutuda. Yani uzun lafın kısası ben pc veya tv bağlasam evde ki bir aletin bozulma olasılığı nedir mesken abonesi olana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Santiye elektrigi diye dandik elektrik vermiyolar ki?

Sadece daha fazla oduyosunuz vs.

Gerci gecen biri daha demisti abi dalgalanma oluyo santiye elektriginde diye.

Alin 10kw kondanzator dicem de ne isinize yariycak sonra...

Bilgisayarla tv ye ufak ups ler al, camasir makinasi utu falan bunlara bisi olmaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen şimdi bende okudum internetten araştırıyorum. Yapan firma bölgesel olarak tanınıyorlar. Normal işleri aslında Beton üzerine ve baya kurumsal olarak işlem yapıyorlar. X bir şahıs değil.

Firma

Yukarıda ki firma yapan müteahhit. Ama ben biraz tez canlıyım :)

İnşallah sorunsuz 1 ay içinde çıkar iskan. İnternet bile nakil edilemiyormuş sanırım böyle binalara.
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Şok korumalı priz kullan olay çözülünceye kadar sonra ampülden fazlasına üzülürsün.

O göt laleside neyini halledekmiş elektriğin tam çıkaramadım.

Tunçmatik korumalı priz almıştım zamanında onu kullanarak kullanacağım lcd tv yi.

Bugün emlakçı ile konuştum başvuru yapıldı 1 yada en geç 2 aya çıkacak iskan dedi.

Hadi hayırlısı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abı bekle kullanma
bızımkıler camasır makınasını falan bozdular oyle.

cok dusuk akım gelıyor genel olarak, bıde ara ara dengesızlesıyor
hıc gerek yok bence bıseyı calıstırmaya

Tamam abi geceleri biraz kullanacağım gündüz işteyim zaten. eyw önerileriniz için.
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Aynen şimdi bende okudum internetten araştırıyorum. Yapan firma bölgesel olarak tanınıyorlar. Normal işleri aslında Beton üzerine ve baya kurumsal olarak işlem yapıyorlar. X bir şahıs değil.

Firma

Yukarıda ki firma yapan müteahhit. Ama ben biraz tez canlıyım :)

İnşallah sorunsuz 1 ay içinde çıkar iskan. İnternet bile nakil edilemiyormuş sanırım böyle binalara.

Naklediliyor, iskansız binada 1 sene oturdum. Her şey vardı. Sadece kol gibi fatura ödüyorsun. İskan aldıktan sonra elektrik faturası 100 liradan 50 liraya falan düştü.

Oturduğun bölgede genel olarak elektrik problemi yoksa şantiye elektriğinde problem yaşamazsın. Sonuçta adamların tek yaptıkları şey bina sayıcından şahıs sayacına geçirmek oluyor elektriği.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

bir müteahhit olarak

bu normal bir surec, elektrikten aletlerin bozuluyorsa iskan alindiginda elektrik baglandiginda yine bozulacak. santiye elektrigiyle normal elektrik arasinda FARK YOK.

o yuzden konuya baska yerde sikinti varmis gibi kafa yor

Üstad

Regu

Böyle bir regülatör alsam cihazlarıma koruma sağlar mı peki ?
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

ya simdi bu sikinti surekli mi oluyor

yoksa kirk senede bir mi oldu?

insaat halindeyken yapilan bir hatadan dolayi mi oldu?

bence olayi incele

tabiki regulator isine yarar ama etrafindaki herkeste yoksa bilemedim

Yeni taşındık sıfır bina işte yazmıştım konu başında. Sanırım apartmana gelen kablo yetmiyor 22 daire var. İskan alsak bile trafo yatırımı yapılması gerekiyor bölgeye fakat tedaş en erken haziranda başlayacak projeye o da lafta kalmaz ise. Bir komşunun tv ve buzdolabı yanmış. Başka komşununda bir elektronik aleti. Fakat müteahhit o gece yıldırım mı ne düşmüş ona yapacak bir şey yok diyor.

Mevzu burdan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...