Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Abi o zaman dana Kuşadası, guzel guzel tatilini yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 adamın koyduğu sahil resmine bak bi de kuşadasına bak abi. sana gs forması getirmek gibi bişi. hatta daha kötü, gs yerien göztepe forması getirmek gibi. o da sarı kırmızı ama ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Akdeniz'e doğru açılmadan, Assos'da 2 gece konaklamak, denizin üzerinde kalamar + bira ile tatili açmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Abi turkiyede oyle sahil yok zaten lol Goz-goz de ne follos oldu be, eskiden fener deplasmani yapiyolardi simdi bandirma ile ezeli rakipler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 DarKRideR said: Valla bana artık ilgi çekici gelmiyor ama bölgeye yeni yeni gelenler vs. Cunda'dan başka yer beğenmiyor. Hatta bir gelen ertesi sene kesin geliyor vs... Patriçya tarafı muazzam bir bölge ama orası da pahalı yanılmıyorsam. Eğer para sıkıntısı vs. yoksa bir deneyebilirsin. Bu ünlü tayfa falan bile akmaya başladı oralarda yazlıklar vs. kapıyorlar paso asdf sen bi bodrumu çeşmeyi gör de millet neden cundaya akın ediyo anlarsın. herşey 1/3 fiyat olm. götüboklu 2 mezeye tav olmuyo millet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 cundada denize girilmez düzgün. sakin ve büyük plaj istiyosan pamucak var ama plajdan başka bişeyde yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 patriçya da gayet güzel giriliyor ya adfsd bodrum'a en son 6-7 sene falan oldu gideli sanırım. zerre de aramıyorum valla ayvalık yetiyor bana lel zaten oraya da az gitmeye başladım artık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Mal said: cundada denize girilmez düzgün. sakin ve büyük plaj istiyosan pamucak var ama plajdan başka bişeyde yok orda. Pamucak denizin insanları dövdüğü yer değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Fistan demiş, Dalyan İztuzu plajı tarifine uyuyor. İzmir'den 3 saatte Dalyan'a gidersin. İlle İzmir'de olsun diyorsan Mayıs ayı boyunca her mevkiideki plaj tarifine yine uygun. Haziran'da okullar kapanana kadar keyfini çıkarırsın. Haziran'ın ilk haftasından sonra denizde bile yer bulamayabilirsin. Mayıs ayında 7800'ün plajı (Boyalık'ta) ücretsiz olabilir. İzmir dışı İztuzu http://serbestce.com/wp-content/uploads/2015/01/iztuzu-1.jpg İzmir içi Boyalık http://static.panoramio.com/photos/large/33498556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 DarKRideR said: patriçya da gayet güzel giriliyor ya adfsd bodrum'a en son 6-7 sene falan oldu gideli sanırım. zerre de aramıyorum valla ayvalık yetiyor bana lel zaten oraya da az gitmeye başladım artık bakalım. patriçada ilk girişinde solda çardak gibi yer var. ramçonun yeri. onun sahilinde mi giriyosun biraz ilerleyince bir iki tane restoran gibi yer var orda mı. orda girmedim hiç denize bilmyorum denizin dibi sırf kummu kayalımı. sırf kum olmadan sevmiyorum. cunda zaten çok paralı kesime hitap ediyor. bide patriça bölgesi market felan gibi imkanlara uzak olduğundan iyice abartıyolar fiyatı. alışverişini yap şemsiyeni sandalyeni alıp gel bedava ama. ayvalık ayrı bi dünya. tatil zamanı gizler kendini esas kışın yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sakız'a git Kos'a git mis gibi. Karşılarında bulunan Çeşme ve Bodrum'dan çok daha ucuz ve kaliteli. Türk insanının yurt dışına çıkma fobisi olduğu için 45 dakikalık yolu bile yapmıyor; herif Aya Yorgi'de Kafe Pi'den kombine alıyor tüm yaz için 28342834 TL'ye, gel Sakız'a gidelim dediğimde abi gavur memleket s.kmeseler bari diyor. Sakin yer istiyorsan onun dışında Çandarlı'nın deniz artık berbat, bizim limana gelen konteyner gemileri körfez açıklarında vuruyor sintineyi, balastı. Foça idealdir, daha da sakin istiyorum diyorsan Karaburun'a falan git; dalış yaparsın, km2 başına 2 adam düşüyor. Mayıs'ta denize giren girer, Ocak'ta da girer hatta ama Bodrum'da bile son yıllarda Haziran ortasından itibaren insan gibi yüzebiliyorsun. Bu dediğim yerlerde adamın götünü keser soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sakiz vardi aklimizda zaten, gidelim 3-4 gun kalalim diye de feribot gunleri ve saatleri tutmadi. Bi de araba + 3 kisi gecioruz deyince 450 TL fiyat cikardi sitenin biri feribot icin, o yuzden vazgectiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kabak koyuna gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar