HellHound Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 madem dinleyen var topicte olsun...
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 deneme amaçlı açtım uzun süre sonra tekrar yayındayım :) biraz moonspell çalayım[signature][hline]Beş Hececiler
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 awake isteriz. :) calmazsan da kusmeyiz ama.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 istek kabul edıo msn[signature][hline]!!!Usual Suspects!!!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 winamp sapıttı sorun ne bilmiyorum :) şarkı çalıyor da, dakika uyumlu gitmiyor. hatta şu yükselen alçalan grafik de bozuk çıkıyor. çalıyor ya neyse yeter o bana :-P birazdan awake de gelir :)
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 cok buffer yapmaya basladi bu arada. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bilemicem valla kazaa felan açık değil :)[signature][hline]Beş Hececiler
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 burda kesiyim şu sorunu halledersem akşama devam ederim :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 heyt be, ben de tam "bonkıraşır nasıl yayın yapar olmuş yeniden" diye merak edip dinleyecektim.. :) nerden yayın yapıyorsun sahi merak ettim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Çorba'da tuzumuz var. Ölsekte gam yemeyiz ehaha.[signature][hline]?
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 madem kopuyoruz techno falan , at bi california dreamin falan :P sapıtalım iice.[signature][hline]!!!Usual Suspects!!!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ahahahha arada sirinler girdi koptum ya dela super dewam pls dersle ii gidio :p[signature][hline]!!!Usual Suspects!!!
Öne çıkan mesajlar