barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 o 10k alacak mevki için de torpil ve zaman lazım. Özel sektörde de o kadar uğraşa alırsın tecrübelenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dana22 said: ki quixef in tarif ettigi de en balli memurluklardan sanirim..bilmem ne ajansinda uzman muhtemelen.. Pfft. No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 büyük düşünün arkadaşlar, ölene kadar işçilik mi yapacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 barbu said: o 10k alacak mevki için de torpil ve zaman lazım. Özel sektörde de o kadar uğraşa alırsın tecrübelenince. bu arada yanlış anlaşılma oldu benim bahsettiğim devlet daireleri yazılmcı database uzmanı sistem uzmanı için danışmanlık kadroları açıyor oraya attın mı kendini hem memur statüsünde oluyorsun hem de güzel para cukkalıyorsun. üstüne 7/24 yatış. bunlar CCNP, OCP istiyorlar ama hala alamadım ben CCNP'yi işten güçten :/ yazılım içinde muhtemelen OCJP isterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O işleri artık genelde firmalar eliyle gördürüyorlar ya. Misal bizde denetim yönetim programı oluşturmak için Tübitak ile ortak proje yürüttük, danışmanlığı Komtaş diye bir firma yaptı. Onların elemanlar proje süresince bizim IT de çalıştı, sonra gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar