yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kız arkadaşımın mayıs ortasına kadar ab'ye vizesi var, ben de yeşil pasaportumun son 3 ayına gireceğim o tarihe kadar. cuma'dan çıkıp pazar gecesine dönmelik ekonomik rotalar bakıyorum şimdi. planımızda selanik var. başka ne düşünebiliriz? komşu/yakın ülkeleri hiç görmedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dogu avrupa işte sırayla gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hangi sırayla gidelim mesela, işte bütün mesele bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yanlız bugün duydum b,r arkadşımdan, yeşil pasaport olmasına rağmen son 6 aydan az olduğu için pasaport kullanımının dolum süresi, çıkışında sorun çıkmış onu bir araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ne hayatlar var lan haftasonu yurtdışına gidiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 schengen bitmeden prag viyana budapeste bratislava falan gidin ondan sonra zagrebe gidin, saraybosna, budva vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 3 ay sikinti cikartir bosuna ugrasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Polonya Wroclaw'a gitmenizi öneririm. 2 gün yeter diye düşünüyorum. Ryan air var mı bilmiyorum ancak hesaplı olsun diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gıdanyiske de gidin ama kız arkadas demis abi polonya 2 taraf icin de uzucu olacaktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya yok yenge tas degilse zaten 1. saniyede kezbana baglar..hos tas bile olsa ozguveni sifirlar yine kezbana baglar.. cirkin memleketlere gidin portekize filan gidin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 uçaksız gidilcek yerlerden bahsedin arkadaşlar istanbul'dan diyorum, ryanair ve easyjet yok, vergiler falan var hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 en iyisi işide katılın o sınır zaten yol gecen hani sorarlarsa yardım konvoyundayız dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ucaksiz anca yunan adalari veya selanik. atina bile uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ucuz uçak denk getirip nereye geliyosa gidin gezin 3 günde tüm slovenyayı gezersin (graz'dan girip venedikten çıkarsın) budapeşte olur haftasonu kaçamağı yünan adalarına gidersin prag olur, viyana olur, riga olur, talinn olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 elektrik faturani ode once yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 offf crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ne turu istediğinde önemli , kültür turu ise Viyanayı önerebilirim , onun dışında 1 adet müzik festivali var tarihleri yetişiyorsa Roshilde - Danimarka 27 Haziran - 4 Temmuz yada gitmediyseniz Amsterdam ot & mantar turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 roskilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 3 aydan az kalmış pasaportla Yozgat'a gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 senatore selam soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 pascalnouman said: gıdanyiske de gidin ama kız arkadas demis abi polonya 2 taraf icin de uzucu olacaktir :D onu atlamışım ya haklısın :D barda kız arkadaşım yanımda olmasına rağmen elliyolardı hatunlar acayip bir gece hayatı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 20/07'ye kadar gecerli pasaportum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Lizbon olabilir. Ya da İspanya'nın güney kısımları Granada falan. Daha da üşümeye gerek yok bence Orta Avrupa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Selanik'e gittik geldik. yeşil pasaport geçerli olduğu tarihe kadar kullanılabiliyormuş. vize veren kurumu arayıp sormuştum böyle demişti. gümrük'te de bir sıkıntı olmadı. alpar turizm'le gidiş gönüş 60 euro'ya otobüs bileti aldık. 21.00'de kalkıyor sabah 06.00'da varıyor. selanik 1 günde gezilecek yer. sonrası da keyiflik. drall'ın dediği gibi lezzetli bir şehir. deniz mahsulleri falan bir şahane. meze diye fava istedik böyle üstünde balıklı soğanlı ekmekli efsane bir şey geldi şaşırdım. kalamarı falan anlatmıyorum. fiyat olarak 2 kişi karınları şişirmesi çakır keyif olması garanti bir yemek 25-30€'ya patlıyor toplamda. şukela. biz 2 gece 3 gün kaldık. son gün halkidiki denen 3 yarımadadan oluşan yazlık yere gittik, Afitos diye bir yere. Denizi soğuk ama tertemiz ve çok güzeldi. Daha fazla vaktimiz olsa daha uzak ama daha güzel olan beldeleri varmış onlara gidebilirdik. özetle, yaz tatilinde denize gireyim mangal yapayım rakı içeyim diye ege-akdeniz kıyılarında herangi bir yere gidip kalmak yerine selanik-halkidiki taraflarına gidip kalınabilir. totalde ya aynı ya da daha ucuz bir fiyata kapatabilirsiniz tatilinizi. gencim içip sıçıp patlayacam diyen için de selanik'te güzel mekanların olduğu sabahlara kadar müziğin olduğu bir mahallecik var bizim asmalı mescit kadar bir yer ama mekanlar hep yanyana. cin tonik 6.5 euro falandı bira 4.5 euro'ydu bizim gittiğimiz yerde. TR'den ucuz/eşit sayılır yine. pazar 21.00'de otobüse biner pazartesi işime giderim demişti hatun ama tabi kocaman bir fail oldu o durum. onu da anektod olarak düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 yav said: pazar 21.00'de otobüse biner pazartesi işime giderim demişti hatun ama tabi kocaman bir fail oldu o durum. onu da anektod olarak düşelim. neden fail oldu? yolda mı sıkıntı çıktı, yorgunluk falan mı? cuma akşam yola çıkıp pazar dönmeli bir şey düşünüyorum ben de haziranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar