Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

h.sonu için yurtdışı

yav

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşımın mayıs ortasına kadar ab'ye vizesi var, ben de yeşil pasaportumun son 3 ayına gireceğim o tarihe kadar.

cuma'dan çıkıp pazar gecesine dönmelik ekonomik rotalar bakıyorum şimdi.

planımızda selanik var. başka ne düşünebiliriz? komşu/yakın ülkeleri hiç görmedim şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Selanik'e gittik geldik.

yeşil pasaport geçerli olduğu tarihe kadar kullanılabiliyormuş. vize veren kurumu arayıp sormuştum böyle demişti. gümrük'te de bir sıkıntı olmadı.

alpar turizm'le gidiş gönüş 60 euro'ya otobüs bileti aldık.
21.00'de kalkıyor sabah 06.00'da varıyor.

selanik 1 günde gezilecek yer. sonrası da keyiflik.
drall'ın dediği gibi lezzetli bir şehir. deniz mahsulleri falan bir şahane. meze diye fava istedik böyle üstünde balıklı soğanlı ekmekli efsane bir şey geldi şaşırdım. kalamarı falan anlatmıyorum. fiyat olarak 2 kişi karınları şişirmesi çakır keyif olması garanti bir yemek 25-30€'ya patlıyor toplamda. şukela.

biz 2 gece 3 gün kaldık. son gün halkidiki denen 3 yarımadadan oluşan yazlık yere gittik, Afitos diye bir yere. Denizi soğuk ama tertemiz ve çok güzeldi. Daha fazla vaktimiz olsa daha uzak ama daha güzel olan beldeleri varmış onlara gidebilirdik.

özetle, yaz tatilinde denize gireyim mangal yapayım rakı içeyim diye ege-akdeniz kıyılarında herangi bir yere gidip kalmak yerine selanik-halkidiki taraflarına gidip kalınabilir. totalde ya aynı ya da daha ucuz bir fiyata kapatabilirsiniz tatilinizi.

gencim içip sıçıp patlayacam diyen için de selanik'te güzel mekanların olduğu sabahlara kadar müziğin olduğu bir mahallecik var bizim asmalı mescit kadar bir yer ama mekanlar hep yanyana. cin tonik 6.5 euro falandı bira 4.5 euro'ydu bizim gittiğimiz yerde. TR'den ucuz/eşit sayılır yine.

pazar 21.00'de otobüse biner pazartesi işime giderim demişti hatun ama tabi kocaman bir fail oldu o durum. onu da anektod olarak düşelim.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

pazar 21.00'de otobüse biner pazartesi işime giderim demişti hatun ama tabi kocaman bir fail oldu o durum. onu da anektod olarak düşelim.

neden fail oldu? yolda mı sıkıntı çıktı, yorgunluk falan mı?

cuma akşam yola çıkıp pazar dönmeli bir şey düşünüyorum ben de haziranda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...