Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 senin de kullanıcı adın imamizer. so? yedirtmeyiz user ları. zayıflıyoruz hep beraber. grego ile sıkı kalçalar.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 grego -5xp de. 3 kişiyi sisteme sokup 15 xp almış. karşılığında 2 kere fastfood yiyerek -20 xp ceza almış. beyler adam sırf vicdan azabı çekmeden fastfood lüpletme sistemi uydurmuş. alet olmayın. google docs'a 2 kişi yazdıkça çekmeceden künefe çıkartıp yiyor.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Başlığa uygun olarak Doutzen Kroes'ın emzirmenin reklamını yaptığı instagram fotoğraflarını koysaydınız.
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Aslında güzel fikir güzel bir arayüzle tutabilir
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Grego said: Madcat said: bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. abi seni mi kırıcam sen grafikerlik yapıodun di mi adam ekmek yapmış dsfnklsdg gratz!
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Madcat said: Grego said: Madcat said: bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. abi seni mi kırıcam sen grafikerlik yapıodun di mi adam ekmek yapmış dsfnklsdg gratz! eçivmınt olarak arkandayız, sen ekmek yeme bugün bunun hatrına :) Chastor said: Aslında güzel fikir güzel bir arayüzle tutabilir abi ben anlamam developer varsa grafik ve arayüz desteği veririm ༼ つ ◕_◕ ༽つ ama her proje gibi o daha başlayamadan yalan olur. o yüzden xp kasmaya devam.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya sen grafik desteği veriyorsan gel işte oyun yapıyorum ben çiz ona bi şeyler.
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 111.8* Ben walk ve su olayına kasıyorum. Stepleri saymadım ama km hesabına göre bugün eve dönerken tamamlamış olucam.
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 imamizer said: ya sen grafik desteği veriyorsan gel işte oyun yapıyorum ben çiz ona bi şeyler. oyun detaylarını bir mesajlasana bana, bana göre birşeyse el atayım.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?42,7991459
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 6 saat boyunca her 10 dakikada bir 20 mekik çek. 9 saat boyunca her 15 dakikada bir 25 mekik çek. 12 saat boyunca her 20 dakikada bir 30 mekik çek.
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 absolut, senin achievement lar acı vericiymiş. buna bir espri düşüneyim ben. evet gençler, 3. günün şafağındayız. grego - 90,8 - no penalty.
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Diyetime dikkat ederken muhtemelen yarın-cumartesi arası sapıtacağım (2 günlük iş gezisi,2 gün de tatil ve lokasyon izmir!)...
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 isiniz gucunuz yok mu la ahgfsdasdsadja
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 RamsesII said: Diyetime dikkat ederken muhtemelen yarın-cumartesi arası sapıtacağım (2 günlük iş gezisi,2 gün de tatil ve lokasyon izmir!)... kilo ne kilo, onu de sen. fastfood çaktıysan onları da söyle. : )
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yok abi fast food çakmadım.Evde baskül yok eczaneye gidip ölçmem lazım. Gerçekten clean yedim, hani kaçamaktan sayılır mı bilmem ama dün 1/4 oranında simit götürdüm.Onun dışında carb yok. Bir de arada ağzım oyalansın diye kuru meyve götürüyorum, hem lif kaynağı enerji veriyor
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Walk ve wet ekmek dreams tamam bende ama ice tea içtim. Dünün özeti bu.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hamur isini yedim. patates kizartmasini goturdum. su yerine de bira ictim 3-4 tane. 1 kilo daha aldim sanirim. iyi gidiorum
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dosyaya tekrar baktim da, kilolar feciymis ya sizin. ben 72 oldum gobegim cikti diye uzuluyorum, o listede min kilo 90
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Marty said: hamur isini yedim. patates kizartmasini goturdum. su yerine de bira ictim 3-4 tane. 1 kilo daha aldim sanirim. iyi gidiorum Marty said: dosyaya tekrar baktim da, kilolar feciymis ya sizin. ben 72 oldum gobegim cikti diye uzuluyorum, o listede min kilo 90 bana bi level title söylersen, seni de yazayım istiyorsan? zaten belieber achievement i nerf ledim. 1 kere alınıyor artık 1 achievement. öyle sürekli birilerini kandırıp xp alma bug ını çözdüm. bu akşam bi başına oturup bir kaç şey daha ekleyeceğim. şu anda tek dedicated kullanıcımız mithat.
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Absolut said: Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P sen kiloyu söyle title benden. : )
Öne çıkan mesajlar