Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 senin de kullanıcı adın imamizer. so? yedirtmeyiz user ları. zayıflıyoruz hep beraber. grego ile sıkı kalçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 grego -5xp de. 3 kişiyi sisteme sokup 15 xp almış. karşılığında 2 kere fastfood yiyerek -20 xp ceza almış. beyler adam sırf vicdan azabı çekmeden fastfood lüpletme sistemi uydurmuş. alet olmayın. google docs'a 2 kişi yazdıkça çekmeceden künefe çıkartıp yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Başlığa uygun olarak Doutzen Kroes'ın emzirmenin reklamını yaptığı instagram fotoğraflarını koysaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Aslında güzel fikir güzel bir arayüzle tutabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Grego said: Madcat said: bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. abi seni mi kırıcam sen grafikerlik yapıodun di mi adam ekmek yapmış dsfnklsdg gratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kovulacam yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Madcat said: Grego said: Madcat said: bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. abi seni mi kırıcam sen grafikerlik yapıodun di mi adam ekmek yapmış dsfnklsdg gratz! eçivmınt olarak arkandayız, sen ekmek yeme bugün bunun hatrına :) Chastor said: Aslında güzel fikir güzel bir arayüzle tutabilir abi ben anlamam developer varsa grafik ve arayüz desteği veririm ༼ つ ◕_◕ ༽つ ama her proje gibi o daha başlayamadan yalan olur. o yüzden xp kasmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya sen grafik desteği veriyorsan gel işte oyun yapıyorum ben çiz ona bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 111.8* Ben walk ve su olayına kasıyorum. Stepleri saymadım ama km hesabına göre bugün eve dönerken tamamlamış olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 imamizer said: ya sen grafik desteği veriyorsan gel işte oyun yapıyorum ben çiz ona bi şeyler. oyun detaylarını bir mesajlasana bana, bana göre birşeyse el atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?42,7991459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 6 saat boyunca her 10 dakikada bir 20 mekik çek. 9 saat boyunca her 15 dakikada bir 25 mekik çek. 12 saat boyunca her 20 dakikada bir 30 mekik çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 absolut, senin achievement lar acı vericiymiş. buna bir espri düşüneyim ben. evet gençler, 3. günün şafağındayız. grego - 90,8 - no penalty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Diyetime dikkat ederken muhtemelen yarın-cumartesi arası sapıtacağım (2 günlük iş gezisi,2 gün de tatil ve lokasyon izmir!)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 isiniz gucunuz yok mu la ahgfsdasdsadja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 RamsesII said: Diyetime dikkat ederken muhtemelen yarın-cumartesi arası sapıtacağım (2 günlük iş gezisi,2 gün de tatil ve lokasyon izmir!)... kilo ne kilo, onu de sen. fastfood çaktıysan onları da söyle. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yok abi fast food çakmadım.Evde baskül yok eczaneye gidip ölçmem lazım. Gerçekten clean yedim, hani kaçamaktan sayılır mı bilmem ama dün 1/4 oranında simit götürdüm.Onun dışında carb yok. Bir de arada ağzım oyalansın diye kuru meyve götürüyorum, hem lif kaynağı enerji veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Walk ve wet ekmek dreams tamam bende ama ice tea içtim. Dünün özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 thats the spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hamur isini yedim. patates kizartmasini goturdum. su yerine de bira ictim 3-4 tane. 1 kilo daha aldim sanirim. iyi gidiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dosyaya tekrar baktim da, kilolar feciymis ya sizin. ben 72 oldum gobegim cikti diye uzuluyorum, o listede min kilo 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Marty said: hamur isini yedim. patates kizartmasini goturdum. su yerine de bira ictim 3-4 tane. 1 kilo daha aldim sanirim. iyi gidiorum Marty said: dosyaya tekrar baktim da, kilolar feciymis ya sizin. ben 72 oldum gobegim cikti diye uzuluyorum, o listede min kilo 90 bana bi level title söylersen, seni de yazayım istiyorsan? zaten belieber achievement i nerf ledim. 1 kere alınıyor artık 1 achievement. öyle sürekli birilerini kandırıp xp alma bug ını çözdüm. bu akşam bi başına oturup bir kaç şey daha ekleyeceğim. şu anda tek dedicated kullanıcımız mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Absolut said: Yatarken koltukaltınıza tahin pekmez sürün hem sıcak sıcak uyursunuz hem de deriden kalori alırsınız direk :P sen kiloyu söyle title benden. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar