Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boobs of Eternity

Grego

Öne çıkan mesajlar

yok lan madem gaza geldik #yolo.
seyahate gitmezsem bu haftalık yapabileceklerim:
walk;
drinking trap(cumartesiye kadar en azından 2 bira be)
diarrhea song ( easy )

fuck the chef than gardener ( bunu da yaparım çok rahat )

daha fazla achievement lazım yalnız,
avoid all kind of hamurişi nasıl olcak mesela ekmek yemeden olmaz çok zor dsfsdg.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de yaz süpermiş. User Mithat artık level olarak falanda Lardass yazarsın ya da daha cool bişiler gerekiyorsa Lard of the Ass yazarsın.

111.8 kg

Edit : Bu arada adam sıfırdan müthiş bişi mi keşfetti yoksa böyle bir olay var mı? Hayır bunun sitesini yapsan insanlar kendi kendilerine update edip trackleyebilseler baya insan hem kilo verir hemde o sitenin user sayısı deli gibi olur , eeeyyy developerlar duyun şişman gamerların sesini.
Sosyal ağlarda paylaş

achieve lere is yerinden bakamiyorum..varsa pardon..

**1-5-10-15-20 kilo verdim basarilari..
1 kg icin- 1 hafta platinium -15 gun gold-1 ay scrap
5 kg 15 gun plat 1 ay gold
10 kg 1 ay plat 2 ay gold

yani kilo zaman iliskisi cezbedici olabilir..

**yemegime dikkat ediyorum..1 hafta boyunca yediklerini her ogun not etme basarisi.sonra bunlarin kalori degerlerinin hesaplanmasi da + basari..

**feastli da olabilir. haftada 1 gun feast gunu ..
feasted for 1 month 2 month 6 months basarilari..

** gave up smoking 1 ay hic sigara icmemem
social smoker 1 ayda 1 paketten az
deadman *ok gibi sigara icenzi..

**p90x started vs gibi ozel programcilara yonelik achie.
Sosyal ağlarda paylaş

smoking ayda 1 paket içiyorsa achievementla işi gücü yok la,
günlük olarak olsun 5 xp 5 xp kasalım amaç level atlamak olduğu için, milleti geçmek için 3 gün sigara içmeyen adam olabilir.

oğlum amma dirençsizmişiz lan tiksindim kendimden şuanda ahaha.

ama her türlü bu tarz yarış hedelerine kafayı takarım.

drink at most 2 glasses of alcohol only per week patlat oraya.

15 exp plz. yoksa level 1 bile olamıcaz o explerle.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

sonra aletli cimnastik icin..

adimsayar vs gibi cezbedici uygulamalar aletler ile ilgili basarilar..

gunluk 20 000 adim attim 50 000 adimdayim gibi..

**fizik egzersiz icin

ip atladim -1 hafta -1 ay
gibi egzesiz hareketlerinin cizelgesi..

adım olayı var eçivmıntlarda. sen bir genel göz gezdirirsin abi bakabildiğin zaman. ama ip atlama olayı mantıklıymış. atlayacak ip yok da, böyle kişisel olması hedeflerin daha mantıklı bence. biraz daha bağlılık oluyor. atıyorum, günde 1 km koşmak değil de, günde 1 kere aniden depara çıkmak gibi birşey olunca, hem esprili de oluyor.

Madcat said:

yok lan madem gaza geldik #yolo.
seyahate gitmezsem bu haftalık yapabileceklerim:
walk;
drinking trap(cumartesiye kadar en azından 2 bira be)
diarrhea song ( easy )

fuck the chef than gardener ( bunu da yaparım çok rahat )

daha fazla achievement lazım yalnız,
avoid all kind of hamurişi nasıl olcak mesela ekmek yemeden olmaz çok zor dsfsdg.

arttırıcam hakkaten de, sen baya iddalı çıktın. sana eçivmınt yetiştiremeyeceğim gibi geliyor :D

Mithat said:

Beni de yaz süpermiş. User Mithat artık level olarak falanda Lardass yazarsın ya da daha cool bişiler gerekiyorsa Lard of the Ass yazarsın.

111.8 kg

Edit : Bu arada adam sıfırdan müthiş bişi mi keşfetti yoksa böyle bir olay var mı? Hayır bunun sitesini yapsan insanlar kendi kendilerine update edip trackleyebilseler baya insan hem kilo verir hemde o sitenin user sayısı deli gibi olur , eeeyyy developerlar duyun şişman gamerların sesini.

yazıyorum abi, sırf yeni user xp aldım ya. ben hiç düşünmüyorum ya yeni birşey olduğunu, illa ki vardır böyle birşey. ama developer varsa yapmak isteyen, oturur uğraşırım kafa kafaya verip. grafiklerini de kendim hazırlamış olurum ama o kadar hevesli olacka arkadaş yoktur heralde ya.

Madcat said:

smoking ayda 1 paket içiyorsa achievementla işi gücü yok la,
günlük olarak olsun 5 xp 5 xp kasalım amaç level atlamak olduğu için, milleti geçmek için 3 gün sigara içmeyen adam olabilir.

oğlum amma dirençsizmişiz lan tiksindim kendimden şuanda ahaha.

ama her türlü bu tarz yarış hedelerine kafayı takarım.

drink at most 2 glasses of alcohol only per week patlat oraya.

15 exp plz. yoksa level 1 bile olamıcaz o explerle.

günlük olayı mantıklı ama, birşeyi takip edip devam ettiğin neye göre belirleniyor tam emin olmamadım. yani bi eçivmınta başlamışsan, onu bozana kadar devam ediyor sayılacaksın sanırım. bozduğunuzda haber etmeniz lazım. sigara konusunu da ekleyim. hiç içmediğim için aklıma gelmemiş. 3 gün iyi bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...