Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi 3. günü şafağında burada buluşalım. en kolayı su içmek. günde 3 litre çakın. level atlayalım da, class unlocks yazayım bende. level atlayana da, hediye alabiliriz bence, steam gift. istediğiniz oyun vardır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yaz ya level 0 : unresistable beer yaz. içkiyi sigarayı bırakçam ya olmuyor böyle. gömmeye başladım ben su. ayran limitsiz mi başkan ona göre? sabah kahvaltı yapmazsan bonus alıyon mu? ben yapmıyom mesela direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sabah kahvaltısı faydalı :) ayran da limit yok ama bir anda birden fazla eçivmınt kasmasın bak sonra. pazar günü yeter lan deyip pizza falan gömmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi ayran da kalori.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 en zorlu şey alkole dur demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kola içmesinden iyidir abi, herşeyi bir anda keserek olmuyor. ama doktor adamsın, bize eçivmınt öner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yok lan madem gaza geldik #yolo. seyahate gitmezsem bu haftalık yapabileceklerim: walk; drinking trap(cumartesiye kadar en azından 2 bira be) diarrhea song ( easy ) fuck the chef than gardener ( bunu da yaparım çok rahat ) daha fazla achievement lazım yalnız, avoid all kind of hamurişi nasıl olcak mesela ekmek yemeden olmaz çok zor dsfsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Beni de yaz süpermiş. User Mithat artık level olarak falanda Lardass yazarsın ya da daha cool bişiler gerekiyorsa Lard of the Ass yazarsın. 111.8 kg Edit : Bu arada adam sıfırdan müthiş bişi mi keşfetti yoksa böyle bir olay var mı? Hayır bunun sitesini yapsan insanlar kendi kendilerine update edip trackleyebilseler baya insan hem kilo verir hemde o sitenin user sayısı deli gibi olur , eeeyyy developerlar duyun şişman gamerların sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 achieve lere is yerinden bakamiyorum..varsa pardon.. **1-5-10-15-20 kilo verdim basarilari.. 1 kg icin- 1 hafta platinium -15 gun gold-1 ay scrap 5 kg 15 gun plat 1 ay gold 10 kg 1 ay plat 2 ay gold yani kilo zaman iliskisi cezbedici olabilir.. **yemegime dikkat ediyorum..1 hafta boyunca yediklerini her ogun not etme basarisi.sonra bunlarin kalori degerlerinin hesaplanmasi da + basari.. **feastli da olabilir. haftada 1 gun feast gunu .. feasted for 1 month 2 month 6 months basarilari.. ** gave up smoking 1 ay hic sigara icmemem social smoker 1 ayda 1 paketten az deadman *ok gibi sigara icenzi.. **p90x started vs gibi ozel programcilara yonelik achie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 böyle bişey yok muhtemelen de, yapılsa harbi iyi olur. lifeachievements. com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sonra aletli cimnastik icin.. adimsayar vs gibi cezbedici uygulamalar aletler ile ilgili basarilar.. gunluk 20 000 adim attim 50 000 adimdayim gibi.. **fizik egzersiz icin ip atladim -1 hafta -1 ay gibi egzesiz hareketlerinin cizelgesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 smoking ayda 1 paket içiyorsa achievementla işi gücü yok la, günlük olarak olsun 5 xp 5 xp kasalım amaç level atlamak olduğu için, milleti geçmek için 3 gün sigara içmeyen adam olabilir. oğlum amma dirençsizmişiz lan tiksindim kendimden şuanda ahaha. ama her türlü bu tarz yarış hedelerine kafayı takarım. drink at most 2 glasses of alcohol only per week patlat oraya. 15 exp plz. yoksa level 1 bile olamıcaz o explerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dana22 said: sonra aletli cimnastik icin.. adimsayar vs gibi cezbedici uygulamalar aletler ile ilgili basarilar.. gunluk 20 000 adim attim 50 000 adimdayim gibi.. **fizik egzersiz icin ip atladim -1 hafta -1 ay gibi egzesiz hareketlerinin cizelgesi.. adım olayı var eçivmıntlarda. sen bir genel göz gezdirirsin abi bakabildiğin zaman. ama ip atlama olayı mantıklıymış. atlayacak ip yok da, böyle kişisel olması hedeflerin daha mantıklı bence. biraz daha bağlılık oluyor. atıyorum, günde 1 km koşmak değil de, günde 1 kere aniden depara çıkmak gibi birşey olunca, hem esprili de oluyor. Madcat said: yok lan madem gaza geldik #yolo. seyahate gitmezsem bu haftalık yapabileceklerim: walk; drinking trap(cumartesiye kadar en azından 2 bira be) diarrhea song ( easy ) fuck the chef than gardener ( bunu da yaparım çok rahat ) daha fazla achievement lazım yalnız, avoid all kind of hamurişi nasıl olcak mesela ekmek yemeden olmaz çok zor dsfsdg. arttırıcam hakkaten de, sen baya iddalı çıktın. sana eçivmınt yetiştiremeyeceğim gibi geliyor :D Mithat said: Beni de yaz süpermiş. User Mithat artık level olarak falanda Lardass yazarsın ya da daha cool bişiler gerekiyorsa Lard of the Ass yazarsın. 111.8 kg Edit : Bu arada adam sıfırdan müthiş bişi mi keşfetti yoksa böyle bir olay var mı? Hayır bunun sitesini yapsan insanlar kendi kendilerine update edip trackleyebilseler baya insan hem kilo verir hemde o sitenin user sayısı deli gibi olur , eeeyyy developerlar duyun şişman gamerların sesini. yazıyorum abi, sırf yeni user xp aldım ya. ben hiç düşünmüyorum ya yeni birşey olduğunu, illa ki vardır böyle birşey. ama developer varsa yapmak isteyen, oturur uğraşırım kafa kafaya verip. grafiklerini de kendim hazırlamış olurum ama o kadar hevesli olacka arkadaş yoktur heralde ya. Madcat said: smoking ayda 1 paket içiyorsa achievementla işi gücü yok la, günlük olarak olsun 5 xp 5 xp kasalım amaç level atlamak olduğu için, milleti geçmek için 3 gün sigara içmeyen adam olabilir. oğlum amma dirençsizmişiz lan tiksindim kendimden şuanda ahaha. ama her türlü bu tarz yarış hedelerine kafayı takarım. drink at most 2 glasses of alcohol only per week patlat oraya. 15 exp plz. yoksa level 1 bile olamıcaz o explerle. günlük olayı mantıklı ama, birşeyi takip edip devam ettiğin neye göre belirleniyor tam emin olmamadım. yani bi eçivmınta başlamışsan, onu bozana kadar devam ediyor sayılacaksın sanırım. bozduğunuzda haber etmeniz lazım. sigara konusunu da ekleyim. hiç içmediğim için aklıma gelmemiş. 3 gün iyi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ole bir belgesel izledim kitabi bile var..bbc deki belgeselci sarisin yapmisti hem.. tutup 1 km bisiklet binmektense patlar tarzda 50 mt sprint daha fazla enerji yaktiriyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bir de buna anti basarilar cikmasin.. - bir oturusta 2 buyuk pizza gomdum.. -butun gun dizi seyrettim.. -evdeki 6 pack bitmis.. -aynadan gobegim gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 onlar penalty olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Elbette o sprinti 30 kere falan yapman lazım :P dana22 said: ole bir belgesel izledim kitabi bile var..bbc deki belgeselci sarisin yapmisti hem.. tutup 1 km bisiklet binmektense patlar tarzda 50 mt sprint daha fazla enerji yaktiriyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 heavy sprinter kiss a bald guy`s forehead in merter or bağcılar 450 xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ne guzelmis ya bu. yalniz ben de katilayim dedim de nereden xp alacagimi bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 21 lt su abi en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 vaktim olsa bunu mobil app yapar kazandığım parayla rus mızraklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Madcat said: bugün ekmek yemedim'e kasıyorum, kıçımdan achievement uydurdum. abi seni mi kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hani abi BOOBS, morelimi bozdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mithat 111 kiloymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar