Shean Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 bi tane mi iyi düşmez ya milyon dolar istiyorlar sanki kendileriyle beraberim yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 iyiye iyi düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Türkiyede benim anlamsız bulduğum gelenekler var bu konuda ya. Kızla evleneceğim diye niye bir ton takı makı saçma sapan şeylere para harcıyorum ki ? Neyse ki artık devir değişti büyükbaş hayvan falan isteyen görmüyorum pek. Ben ki düğüne bile karşıyım milleti eğlendirmek için bir ton para harcancak. Eğer gelecek altınlar masraftan fazlaysa mantıklı da diğer türlü anlamsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 bu işten geçiminini sağlayanlar var ya adsafas - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 içgüveysi miydi sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ya zaten erkek tarafı zenginse basar parayı alır geçer. Şurda zar zor birşeyleri oturtuyoz ayda 3-5 biriktiriyoruz neymiş evin araban olmadan olmazmış üstüne de bir ton takı. Kafayı yemek bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 genç bekarlar rahatsız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 geçen ders arası sacma bir muhabbete denk geldim. eger evleniyorsan ve kurbana denk gelirse, bileklerine bilezikler takılı öküz dana- koyun falan yolluyormussun sdasasd kurbana yakın evlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 annem benden kurtulmak için uste para verebilir bu aralar, durumdan duruma değişiyor bu iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ben bastan dedim dugun yok bosuna beklemeyin diye sdfg Ki bizim dugunlerde cok taki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 sevgili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Laurelin said: annem benden kurtulmak için uste para verebilir bu aralar, durumdan duruma değişiyor bu iş :P senin durum da baya bi değişik ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Çare, ileri/olgun yaşta evlenmek. O zaman ailelere söz düşmez fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 şşşşşş çaktırma, unutmaya çalışıyorum bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ne bu isyan konulari? Ben cansu hakkinda hic konu aciyormuyum alalaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ya abi sırf arabam yok diye - ki daha üniversite 1- babam ülker holding sahibi değil diye ilk tanıştığımızda saygılı davrandım diye -hayvan gibi davranmam gerekti bence o zaman daha erkek görürlerdi ondan da şikayet etmişler çünkü- şimdi 2,5 senelik sevgilimle ayrılma ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 cansu, 22 yaşında, hayal ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Cunku benim soylememe gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Shean said: ya abi sırf arabam yok diye - ki daha üniversite 1- babam ülker holding sahibi değil diye ilk tanıştığımızda saygılı davrandım diye -hayvan gibi davranmam gerekti bence o zaman daha erkek görürlerdi ondan da şikayet etmişler çünkü- şimdi 2,5 senelik sevgilimle ayrılma ihtimalim var. Aile mi ayrılma sebebi? Kızın ailesi kibar olduğun için şikayet mi etmiş? İlgimi çekti bak konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ne hayatlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 evet, çok heyecanlıymışım bi de kibar konuştuğum için pısırık olarak betimlemişler arabası yok ailesi zengin değil vs diye "bizden olsunda serseri olursada olur" kafasındalar bi de sülaleden birine vermeye kalkıyorlar ve bu kızın babası pizza pizza işletmecisi annesi güzellik salonu sahibi olaya bakar mısın? böyle kafaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 mesleklerinden belli ya çakallıkları sdfs en baştan nabza göre şerbet davranıcaktın. normalde aileye her zaman saygılı kibar davranılır işin raconu bu ama bunlar daha farklı istiosa öype yapsaydın keşke baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 gerçi kibarlık falan bahane sevmemişler seni işte. saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 kesinlikle nedenlerinide bilmiyorum inan bak kadın beni gördüğünde sanki şeytan görmüş gibi tiksiniyor öyle bakıyor ne yapacağımı bilmiyorum hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar