Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 keşke bunu kasım sonu gibi falan söyleseydin saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 paramecium abi çok sağ ol şu an olmasa da birkaç sene içinde lazım olabilecek epey bilgi edinmiş oldum. şu an olmamasının sebebi de onları alabilecek parayı biriktirene kadar 40 derece sıcakta geberip gidecek olmam maalesef :( airfel daikinla gidicem büyük ihtimalle şu an öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Selam, Abi fatura tutarını düşük tutabilmek adına mümkün mertebe sezonsal verimlilik değeri en yüksek klimayı seç. Sonuçta sanmıyorum ki 5 yıl sonra değiştirmek isteyesin : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Beyler yeni ev aldım 2+1 fakat sıfır bina oldugu için kazan geç yanabilir. ( merkezi sistem ) Bu sebeple klima alacağım belki salona fakat 110 m2 evi ısıtacak veya soğutacak yazın. Ve en ekonomik olanlardan olacak. markası daikin olsun :) Ekonomik dediğim az yaksın elektriği. Öneriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Selam, Markayı belirlemişsin, biz daha ne önerebiliriz ki; bütçene göre seç? Ayrıca 2+1 110m² evi tek klima ile ısıtıp soğutmak yanlış; total hacme uygun bir klima seçsen bile homojen ısı dağılımı hayal olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Selam, Baktım da, Daikin(FTXS35K) hâlâ ME(MSZ-FH35VE)'nin gerisinde; regülasyon aralığı olarak, enerji tüketimi olarak, elektronik özellik olarak, ses seviyesi olarak. Fiyat farkı da en fazla +10% olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 paramecium said: Selam, Baktım da, Daikin(FTXS35K) hâlâ ME(MSZ-FH35VE)'nin gerisinde; regülasyon aralığı olarak, enerji tüketimi olarak, elektronik özellik olarak, ses seviyesi olarak. Fiyat farkı da en fazla +10% olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar. yani Daikin(FTXS35K) bu modeli tavsiye ediyorsun degil mi üstad ? saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Selam, Ben MSZ-FH tavsiye ederim ama 2+1 110m² için bunların kâfi geleceğini sanmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Eyw üstad. Tek oda olsa da olur önerini dikkate alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ahah para ne ugrasmissin helal olsun babamin uzmanlik alani havalandirma/sogutma falan adami aradigimda klima icin en pahalisindan bi iki ucuzunu al gec dediydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 tam bir uzman yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 adam çözmüş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 senko said: ahah para ne ugrasmissin helal olsun babamin uzmanlik alani havalandirma/sogutma falan adami aradigimda klima icin en pahalisindan bi iki ucuzunu al gec dediydi sdf on numara yorum babadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar