BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 İşte client side nasıl kontrol ediyor onu cozemiyorum. Adblock addleri download etmemizi değiş göstermeyi engellemiyorzr mu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ad muncher client mlient dinlemiyor. o detection yaramıyor işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kizillelma said: Bild.de adblock kullanarak sitelerine ulaşmaya çalışanlardan para istiyor. " adblock kullanarak artık bild.de ziyaret edilemez " uyarısı çıkıyor. Aylık 3.40 dolar ödeyerek reklamsız siteye üye olmaları öneriliyor. ( aslında bir başlık altında tartışılması gereken bir konu. Başlık açmayı becerenler açsın lütfen) adguardla böyle bir şey yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ghostery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ublock origin e geçtim ama beğenmedim tarafı var bazı sitelerde reklam çercevelerini kaldırmıyor mal gibi boş boş duruyorlar ekranda. ayrıca tam test etmedim ama adblock plustan daha ağır engelleme yapıyo daha çok sey engelliyor adblcok plus a geri dönücem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar