Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu Gelir Testi olayı nedir ya? Biraz baktım ama bir şey anlamadım. 18 yaşını geçenler, devlete borçlanıyorlarmış. Bundan muaf olmak için gelir testi yaptırmak gerekiyormuş felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Gidiyorsun nüfus müdürlüğüne gelir testi istiyorum diyorsun yapıyorlar bu kadar. Ayarıca askerlik prim borcun falan varsa onun içinde istiyorlar. Çok saçma bir sistem zaten. Adam işsiz ise sağlık prim borcunu nasıl ödesin, önce işsizlik maaşı bağla da ondan sonra borç çıkar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Vay anasını, milleti her taraftan soymaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 nüfus müdürlüğü ile alakası yok. ikametinin bulunduğu yerin kaymakamlığına gidip sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından yaptırıyosun gelir testini. test sonunda aylık ödeyeceğin bir miktar çıkarıyolar önüne. önceden borcun varsa bu borcun buna göre güncelleniyo. eğer borcunda gözüken aylarla ilgili itirazın varsa onuda sgk'ya gidip halletmen gerekiyor. gelir testini yaptırdıktan sonra sana bi tarih veriyolar sgk'ya git diye. sgk'ya gidip işlemleri yaptırıp toplam borcunu öğreniyosun. ödemeni yapıyosun (yapma ödeme falan geçen hafta salı günü yapılandırma için son gün dediler. salı günü sabahında 6 ay uzadı son tarih. adamlarda kıvırıyolar yani sürekli. herkesin binlerce lira borcu var. af gelmeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 31 Martmış son gün 6 ay uzattılarsa iyi. Öğrenciden de para almazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Liberal devlete donmeye calisiyoruz iste. Sosyal devlet anlayisiyla 100milyon insani yasatamazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sosyal devlet gibi vergi alıp liberal devlet gibi vergileri geri döndürüyoruz daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 öğrenci isen alınmıyor para. eğitim bitmiş, 18'i doldurmuşsan ve sgk yapılmıyorsa (işsizsen) alınıyor. çünkü çalışmayan insanlardan para almak mantıklı. parası çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Anhora said: 31 Martmış son gün 6 ay uzattılarsa iyi. Öğrenciden de para almazlar herhalde. 25 yaşını geçenlerden öğrenci olsanız bile gss primi alıyorlar, ona dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Onu da araştırayım ben sağolasın haber verdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 25'i geçince bundan kurtulmanın tek yolu sigortalı işe girmek mi? başka ülkede oturma izni alınca kurtuluyoz mu bi de acaba? babam korkutuyo iş bul diye ben diyom okucam daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.sabah.com.tr/yazarlar/erdem/2015/03/07/prim-borcundan-kurtulma-yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Baska ulkelerde de var bu sistem evet. 18 i gecip yasayabiliyosan devlet "ya sen madem yasayabiliyosun, teyzenden gelen parayla saglik sistemine odeme yap" diyo O para emeklilige de sayilmiyo bu arada, sigorta degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Gelir tespiti. Daha 2-3 hafta önce yaptırdım. İstediğin gibi yalan söyle, hiç araştırma yapmıyorlar, çünkü ülkemiz o kadar yeterli bir ülke değil. Ben yüksek çıkmasın diye ikametini ailemden ayrı yere aldırdım. Eğer aldırmasaydım, ailemden dolayı yüksek çıkardı. 4 öğrenci kalıyoruz, 250tl kira 50 tl fatura veriyorum dedim. okulu burslu okuyorum dedim. 48 tl çıkardılar aylık. Bilseydim daha düşük söylerdim. Mal devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 üff çift mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Vergide de ayni sekil sokabildigine kokluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 masa said: Gelir tespiti. Daha 2-3 hafta önce yaptırdım. İstediğin gibi yalan söyle, hiç araştırma yapmıyorlar, çünkü ülkemiz o kadar yeterli bir ülke değil. Ben yüksek çıkmasın diye ikametini ailemden ayrı yere aldırdım. Eğer aldırmasaydım, ailemden dolayı yüksek çıkardı. 4 öğrenci kalıyoruz, 250tl kira 50 tl fatura veriyorum dedim. okulu burslu okuyorum dedim. 48 tl çıkardılar aylık. Bilseydim daha düşük söylerdim. Mal devlet Güzel fikir bende böyle yaptırırım. Ama ilerde açıp bakmasınlar sen yanlış bilgi beyan etmişsin, al sana ceza demesinler? Bizim ülkede işler geç yürüyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 İkametinin bulunduğu şehirdekine gitmen önemli yoksa sistem izin vermediğinden bakamıyorlarmış. Ben bu saçmalık için Ankara'ya gittim, gittiğim gün sistemleri bozuktu ertesi gün yaptılar. Saçma sapan sorular soruyorlar, sonuçta 15 gün içinde belli oluyor. edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar