-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 selamlar, benim desktop'ın işlemci ve anakart'ını değiştirdim de, şu an kullandığım işlemci ve anakart'ı satmak istiyorum. işlemci: i5-2550k. overclock yapılmadı. 2011 sonunda almıştım. kutusu tüm içerikleri ile duruyor. fan'ı hiç kullanılmadı, kutusundan dahi çıkmadı. anakart: asus p8-p67. bunu da 2011 sonunda almıştım. biraz eski kaldı tabi bu işlemci ve anakart, ama hali hazırda kullandığım gpu'nun da iyi olmasının etkisi ile son dönem oyunlarda bile sıkıntısız bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. işlemci ve anakart'ın büyük etkisi olmasa da, almak isteyen kişiyi yarı yolda bırakacak parçalar değil. sözümüz özümüzdür sdf. fiyat olarak net bir şey söylemiyorum, sonuçta elimde kalacak bu parçalar o yüzden elden çıkarmak istiyorum. ayrı ayrı satmayı da düşünmüyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sondan 2. cümleyi kaldır bence. Başka anlamlara çekilmeye çok müsait o cümle :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 lel. iyi hadi çıkardım. dirty mind'sınız yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ilk defa patiden bir sey alacaktik oda sanal pazar yapmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sanal pazar candir sadece patiden aldigim 13 urunun 11i sanalpazardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ajmet said: ilk defa patiden bir sey alacaktik oda sanal pazar yapmadi :) yapmam demedim yav, sadece beklediğimden fazla alıcısı var şu an. kimseyi mağdur etmemek adına da önceliği ilk mesaj atanlara veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 işlemci güzel işlemci tek dezavantaj 1600+ ram kullanılamamsı (öyle biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yazmayı unutmuşum, parçalar satıldı. ilgilenenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar