Mix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sen icad ettin dimi o cümleyi[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oha bu topic altinda tartiscak diilim senle... eet senden caldim! seni örnek aliorum büyüüüüünce senin gibi olmak istiorum .. ailecek izliorus seni..(ayrica yolladigin topicte nerde yazdigini bile göremedik..)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 notere tasdikle patentini al abi para kırarsın kullananlardan :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: freeedom, 20 Ocak 2005 03:41 tarihinde demiş ki: benden calmıs inanmıyan bakabilir burdan sende burdan çalmışsın?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: vaniLLe, 20 Ocak 2005 03:45 tarihinde demiş ki: oha bu topic altinda tartiscak diilim senle... (ayrica yolladigin topicte nerde yazdigini bile göremedik..) :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şimdi ; Sevgili fakeaccount bünye : Akli dengesi yerinde olan kimse "Ben çirkinim." demez."Ben çirkinim." diyen insanlarda 2 problem olabilir.Ya "Ben çirkinim beni kimse sevmiyor ühühü." diyerek kendini acındırarak çevresindekilerin kendisine arka çıkıp "Hadi lan sen çirkin değilsin neren çirkin." demesini sağlayıp, poh pohlanmayı istemektir.Kimse bu direkt dürüstlüğe negatif yanıt veremez çünkü.Sende bunu kullanırsın.Eğer kendini "Ben yakışılıklıyım dünyanın kralıyım." diye endekslersen, tam tersini alırsın, 1-2 zeki vatandaş "Neresi yakışıklı lan bunun, bi kere sadece dötün 50 kilo geliyo?" der.Fos edersin. "Ben çirkinim." demen için ikincil bir sebebiyet var, aşağılık kompleksi.Şimdi bunu açmayacam.Ama diyebileceğim tek şey var, hayatında asla sadece hoşlandığın bir insan sana güldüğü için aşağılık kompleksi yapacak kadar zayıf olma. Çirkinliğini beyan edecek kadar aptal olabilirsin ama, kimse çirkinliğini beyan edebilecek dürüstlüğe sahip değildir.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oha karambol çıktı :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ahaha gittim geldim tatsızlık çıkmış ya[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Freedom. Şu konunun içine sıçmasan diyorum ?[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aa freedom saçmalama ya şakalaşiosunuz saniodum cidden tartışıo musunzu böle aptal bişey için... nedir ya?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya hay benim moralim bozuldu şindi bu olaya kardeşim güzel kardeşim biliyorum şimdi beni duymayacaksın belki sonra çok mesaj atıldığı için benim bu mesajım burada kaybolacak ve sen okuyacamayaksın lakin okursan iyi dinle, yaşın kaç senin elbet üzgün veya sinirli olduğunda düşünme şeklinin bariz derecede döndüğünü sen de farketmişsindir daha önce. kötü birşey yapacağına inanmıyorum böyle birşeyi en çabuk atlatmanın tek bir yolu var git sorunun olduğu kişinin yüzüne söyle bunları eğer sen onu sevdiysen seni anlayışla karşılayacaktır zaten. biliyorum çok zor ama geçmişe baktığında çok basit görünen şeyler bunlar. sakın hiçbirşeyi içinde saklama bu, sakladığın şeyin acısını en uzun süre yaşayabileceğin yöntemdir sen dediğimi yap, zaten kaybedecek birşeyin yok sürekli uyar kendini ve ne söylemek istiyorsan git söyle umuyorum ki problemin yakında çözülecek. biraz kendini beğen, arada farkettir insanlara ki güzel, yakışıklı olduğunu hissedesin. bu tür şeylere herkesin ihtiyacı var. hadi güzel kardeşim benim takmayın bunları böyle kafanıza[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 adam uyudu sızdı yada hapları yuttu yada bilekleri dağıttı yada camdan uçtu yada köprünün yolunu tuttu yada yada yada... neyse ulan iki kelime laf için dünya savaşı çıkarttınız ak. sakin iki rekat.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Alexi_Septimus, 20 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Freedom. Şu konunun içine sıçmasan diyorum ? bencede alex yazdıklarını okudum gercekten sana katılıyorum galiba arkadas elveda demis ya kendini poh pohlatmaya calısıyorki intihar edicek bir insan aklına geleni bi an uyguladımı intihar eder cok denedim ordan biliyorum :)[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Alexi_Septimus, 20 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Freedom. Şu konunun içine sıçmasan diyorum ? olmaz öyle şey abisi dün siz sıçtınız onun topicine bugünde o sıççak tuvalet sırası gibin maşallah[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 büyük 500 küçük 1 maşallah[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: -Mix-, 20 Ocak 2005 03:51 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 20 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Freedom. Şu konunun içine sıçmasan diyorum ? olmaz öyle şey abisi dün siz sıçtınız onun topicine bugünde o sıççak tuvalet sırası gibin maşallah Bugun Konuya , Yarın Foruma Yani . ama aslında konuya sıcınca foruma sıcmıs oluyor foruma sıcınca butun konulara üfff yeter :-?[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tmm sakin ulan işte bırak, iki kelime laf için uğraştığınıza değmez be[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: -Mix-, 20 Ocak 2005 03:51 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 20 Ocak 2005 03:49 tarihinde demiş ki: Freedom. Şu konunun içine sıçmasan diyorum ? olmaz öyle şey abisi dün siz sıçtınız onun topicine bugünde o sıççak tuvalet sırası gibin maşallah Bende kafasına sıçacam birinin yakında. Hadi bakalım.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 alexi abimiz sinirli...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sinirlenmekte haksızda degil adam intiharı düsünüyolar gelmişler burda geyik yapıolar *!Dagılın Hadi Olay Bitti*[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 freeeedom icinde kalmis sanirim.. sen kasma bence fazla forumun icine zicicam die yapiosun zaten farkinda olmadan... hakkaten güme gitti topic cocuk intaaar edemedi bi rahat rahat:-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: freeedom, 20 Ocak 2005 03:57 tarihinde demiş ki: iste seviye iste forumlar tebrikler guzel abi sen bole devam et Zorla Tutmuyoruz. Bakınız ben banlanan 5. acc m ama hala kalıcam die direniyorum :D[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: freeedom, 20 Ocak 2005 03:59 tarihinde demiş ki: siz benim yerime her gun yapıyonuz hangi topicikte karsılassak o topicik b.ok oluyo acaba neden ya b.k yazısını gizliyim demissin guzelde olmamıs ya feyk olmus o[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Öeh millete bak be gece gece kimse de akıl kalmamış. Hepiniz mi içtiniz yahu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bir sokak kavgası daha.(diğer manada, içinde bir gram akıl ve mantık içermeyen laflala dalaşma). Tartışma denen şeyi birşeyler öğrenmek ve fikirlerinizi(bir işe yarayanları) açıklamak için kullansanız dünya daha güzel bir yer olur.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Ocak 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar