Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 darkwingduck said: Laurelin said: Asian level su cok dogru. koreli kizlarimiz bu isi acaip kiviriyor. kullandiklari malzemeler markalar da cok basarili. ugrayabilirsen hic durma. olmadi internetten de edinilebilir. bi de make up = too much hassle. ne kadar az boyanirsan o kadar cilt saglam ve guzel kaliyor. genelde makyaj kullanmayip arada yapinca etkisi cok daha basarili *Bubbleburst = sektor bilgisi internetten alışveriş yasagından yalanda burdada hiçbir kore-japon vs markasını tanımıyorum, çalışmadıgım yerden çıktı sorular :p bi skin food u duymustum o kadar onun dısında zibilyon buyuk kore-japon menşeili buyuk buyuk magza var. araştırmayada ernerjim yok, sorucak kimse yok skip direk :p nede olsa bitttikten sonra refill yalan ahahaha barbu said: darkwingduck da kızmış ya..haberimiz yok. o ruhunun karatahtasını gıcırdatan tırnak, o dişine yapışan ıspanak, o gerçekten önemli bir randevu gününde oluşan sivilce, o garanti süresinin dolduğunu söyleyen tamirci! LUT-FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 -Deno- said: lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. bıyıklarını kesme bi daha plz. 3 yaşında olmuşsun. gözümü alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Lyv said: -Deno- said: lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. bıyıklarını kesme bi daha plz. 3 yaşında olmuşsun. gözümü alamadım ya bankaya geçtim, genel müdürlük olduğu için katılar biraz. ama bizim birimdeki yöneticilerin var. biraz daha zaman geçsin sorucam. çıplak gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Yeni iş hayırlı olsun ^_^ diren bıyıksız deno =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Borastus said: Marty said: ben anliyorum seni ramses kardesim. o lafi koyunca surattaki ifade paha bicilemez. ve ertesi gun, bu kizla da ihtimali 0'ladim pismanligi harika. cok yasadim. ahaha + ben kullanmıyorum diyen arkadaşın saniyesine getirecektim. asosyal ve şişmanım diyen adamın yanaklarını öpesim geldi, kendiyle barşıklık budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Saç rengim kendi rengi siyah, gözlerim kendi rengi koyu ve hayatınızda görebileceğiniz en beyaz insanım ve makyaj olarak da gözüme sadece siyah kalem çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Laurelin said: http://www.roseroseshop.com/en/ Türkiye'ye yolluyorlar. Sadece alınca kargoya hediye diye not düşmelerini rica ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar