Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 darkwingduck said: Laurelin said: Asian level su cok dogru. koreli kizlarimiz bu isi acaip kiviriyor. kullandiklari malzemeler markalar da cok basarili. ugrayabilirsen hic durma. olmadi internetten de edinilebilir. bi de make up = too much hassle. ne kadar az boyanirsan o kadar cilt saglam ve guzel kaliyor. genelde makyaj kullanmayip arada yapinca etkisi cok daha basarili *Bubbleburst = sektor bilgisi internetten alışveriş yasagından yalanda burdada hiçbir kore-japon vs markasını tanımıyorum, çalışmadıgım yerden çıktı sorular :p bi skin food u duymustum o kadar onun dısında zibilyon buyuk kore-japon menşeili buyuk buyuk magza var. araştırmayada ernerjim yok, sorucak kimse yok skip direk :p nede olsa bitttikten sonra refill yalan ahahaha barbu said: darkwingduck da kızmış ya..haberimiz yok. o ruhunun karatahtasını gıcırdatan tırnak, o dişine yapışan ıspanak, o gerçekten önemli bir randevu gününde oluşan sivilce, o garanti süresinin dolduğunu söyleyen tamirci! LUT-FEN
Lyv Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 -Deno- said: lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. bıyıklarını kesme bi daha plz. 3 yaşında olmuşsun. gözümü alamadım
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Lyv said: -Deno- said: lisede kızlara bıyığınız kaşınız çıkmış derdim. dürüst ve kendiyle barışık bir insanım. bıyıklarını kesme bi daha plz. 3 yaşında olmuşsun. gözümü alamadım ya bankaya geçtim, genel müdürlük olduğu için katılar biraz. ama bizim birimdeki yöneticilerin var. biraz daha zaman geçsin sorucam. çıplak gibi hissediyorum :(
Lyv Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Yeni iş hayırlı olsun ^_^ diren bıyıksız deno =((
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Borastus said: Marty said: ben anliyorum seni ramses kardesim. o lafi koyunca surattaki ifade paha bicilemez. ve ertesi gun, bu kizla da ihtimali 0'ladim pismanligi harika. cok yasadim. ahaha + ben kullanmıyorum diyen arkadaşın saniyesine getirecektim. asosyal ve şişmanım diyen adamın yanaklarını öpesim geldi, kendiyle barşıklık budur.
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Saç rengim kendi rengi siyah, gözlerim kendi rengi koyu ve hayatınızda görebileceğiniz en beyaz insanım ve makyaj olarak da gözüme sadece siyah kalem çekiyorum.
nyks Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Laurelin said: http://www.roseroseshop.com/en/ Türkiye'ye yolluyorlar. Sadece alınca kargoya hediye diye not düşmelerini rica ediyorsun.
Öne çıkan mesajlar